Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Beheer & Techniek >
  3. Overige Beheer & Techniek
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

PKI Certificaten Uitgifte en Administratie

Opdracht ID: 29008

Budget: € 30 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 21-04-2017
Reacties: 1
Locatie: nvt, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 01-05-2017
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor een Europese non-profit organisatie zoeken wij een freelancer die uitgifte van PKI certificaten voor ons verzorgt.

Dit is een kleine baan en werk dat op afstand gedaan kan worden. Meestal gaat het om 2-4 uur per week, ideaal om de losse uurtjes mee te vullen. We zoeken wel iemand die goed online bereikbaar is en snel reageert op aanvragen. Afhandeling van een aanvraag binnen 1 werkdag zou ideaal zijn.

Herken je je in het onderstaande?
  • accuraat
  • spreekt en schrijft goed Engels
  • ervaring met Symantec MPKI 8
  • kan aan iemand uitleggen hoe/waar een PKI certificaat geïnstalleerd moet worden 
Dan horen we graag van je!

 

Freelance technici die hebben gereageerd (1)

Wouter
Wouter
22-04-2017
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance beheer en techniek opdrachten

Lasdocente autoschadeherstel

Geplaatst: 9 apr
Lasdocent autoschadeherstel 3 weken werken en 1 week vakantie? Dan is deze functie mogelijk iets voor jou! Zoek je een uitdaging waarbij je jouw lastechnische kennis kunt delen met anderen? En is het je passie om lassers (in de autoschadeherstel) naar een hoger niveau te brengen, handvaardig én theoretisch? Lees onze vacature en solliciteer! Autoschade herstel specialisten uit heel Europa komen…

Sloep Ontwerp

Geplaatst: 22 mrt
Hallo, Wie kan er voor mij een multiknik sloep met wayer kont ontwerpen die ik van corecell/epoxy wil bouwen. Ik wil een snelvarende tendersloep bouwen. Budget later te bespreken. Met vriendelijke groeten, Marcel

Microsoft 365 Sharepoint expert gezocht

Geplaatst: 8 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Freelancer die ons kan voorzien van advies rondom Microsoft 365 Sharepoint. Wij richten deze als IT bedrijf nu voor onszelf en onze klanten op een bepaalde manier in. Maar ik zou graag het advies van een Sharepoint expert willen, om het gebruik van Sharepoint op de best mogelijke manier naar een hoger plan te tillen.

Technici talkshow The Bluest Monday in De Hallen, Amsterdam

Geplaatst: 22-12-2023
Beste freelancers, Wij zoeken jonge technici voor het streamen van een live talkshow via Instagram, en voor licht en geluid. De talkshow is op Blauwe Maandag 15 januari tussen 19.00 en 21.00 uur in Studio De Hallen in Amsterdam-West. Het gaat over kunst en mentale gezondheid in het kader van het festival The Bluest Monday en wordt gepresenteerd door Lotte Bouwman. Vergoeding beschikbaar.  

Ervaren EXCEL ontwikkelaar

Geplaatst: 02-11-2023
Er moet een tool komen om orders in een proces te kunnen volgen ( soort Dashboard) Als eerste stap zal dit in EXCEL ontwikkelaar gemaakt kunnen worden. Hierbij moeten twee EXCEL bronnen in de flow gepubliceerd worden.

PCB designer voor induction heating

Geplaatst: 23-10-2023
Beste,  Voor een prototype ben ik opzoek naar een PCB designer die samen met mij een printplaat kan ontwerpen. Het gaat om een PCB waarmee we een inductie spoel gaan opwarmen. Het volgende is een pré voor opdrachtnemer: BOM list moet eenvoudig te lezen zijn Te gebruiken onderdelen moeten eenvoudig aan te schaffen en beschikbaar zijn Ervaring met Inductie Ervaring met meerdere laags PCB…

EPA W/U adviseur

Geplaatst: 28-09-2023
Beste freelancers, De EPA adviseur neemt zelfstandig woningen en of bedrijfspanden op en levert een energielabel rapport. De adviseur wordt per opdracht betaald. 
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht