Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Presentaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Pitch Presentatie Maken voor Investeerders

Opdracht ID: 47317

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 09-04-2021
Reacties: 0
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 23-04-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een freelancer voor het maken van een supergoeie pitch presentatie voor investeerders, voor een rolling series A ronde, op basis van ons business plan voor Europese expansie. Het plan is van hoge kwaliteit, dat is dan ook de kwaliteit die we zoeken in de pitch. 

Kan je mij hierbij helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet. Liefst met wat voorbeelden van eerder werk.

Freelance presentatie opdrachten

Regisseur gezocht voor toneelstuk voor kinderen.

Geplaatst: 10 jun
Hallo, Ik ben voorzitter van een kleine amateurtoneelvereniging ( 7 spelers) en zoek een beginnend regisseur die een toneelstuk wil regisseren. Het is een stuk van 30 minuten, voor kinderen vanaf 4-10 jaar met veel interactie. Er kan ook een eigen stuk ingebracht worden. Leuk om ervaring op te doen! We hebben maar een klein budget. Groetjes Iris

Power Point presentatie

Geplaatst: 23 mei
* Het maken van een zakelijke PowerPoint presentatie en dan met name de lay-out/vorming met max. 10-15 slides. * Deadline is 31 Mei 2024. * Budget n.o.t.k.

Spoed opzoek naar een tekstschrijver, aankoop huis

Geplaatst: 13 apr
Beste freelancers, Met spoed opzoek naar een tekstschrijver die voor maandag een motivatiebrief kan schrijven waar de verkoper niet omheen kan! Goede beloning voor de juiste persoon!

Cosmetica product foto’s/sfeertoto’s

Geplaatst: 28 mrt
Beste freelancers, Cosmetica bedrijf zoek professionele sfeerfoto's met haar producten. Per goedgekeurde foto wil het een vast bedrag betalen. 

Communicatie en powerpoint skills gezocht

Geplaatst: 21 mrt
I am looking for someone who can take (communication) work off my hands: Making PowerPoint presentations look nice; Translating from Dutch to English and Editing texts; Writing blogs about Finance. It will be for about 4 hours per week on average. Can you help? ------------------------ Ik op zoek naar iemand die me (communicatie) werk uit handen kan nemen: Mooi maken van powerpoints; Vertalen van…

Product wereldwijd neerzetten

Geplaatst: 20-10-2023
Goedemiddag. Wij hebben een geweldige product die verkopen wij op dit moment in een Europa. Wij zijn bezig met uitbreiding wereldwijd. Daar heb ik nodig hulp om een voorstel mailen naar nieuwe klanten met onze product informatie. Dus idee is een soort van reclame email. Die kunnen wij versturen wereldwijd. 

Korte opdracht: presentatie bouwen

Geplaatst: 06-10-2023
Hi! Ik ben op zoek naar iemand die op korte termijn een toffe presentatie (poweirpoint) t in elkaar kan zetten. Het onderwerp brengt gamification, guest service & storytelling samen en is bedoelt voor een talk. Dus ik denk dat het een kort project is voor iemand die zich er op kan toeleggen. Vandaar dat ik op zoek ben naar een creatief brein met goede ideeën. De deadline is 8 oktober. Na…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht