Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Inkoop
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Personal Shopping Agent Gezocht

Opdracht ID: 51744

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 04-10-2022
Reacties: 1
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 05-10-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Vind jij het leuk om te winkelen en op jacht te gaan naar de nieuwste fashion trends? Dan is deze opdracht misschien wel iets voor jou!

Wij zijn een Nederlands bedrijf dat Aziatische consumenten de mogelijkheid biedt om in Europa te winkelen. Voor de Covid pandemie kwamen, met name, de Chinese toeristen in grote aantallen naar Amsterdamse kleding en cosmetica winkels. Echter, hebben de reisrestricties van afgelopen twee jaar ertoe geleid dat het aantrekkelijker is geworden om de producten te verzenden.

Het aanbod en exclusiviteit van sommige producten maakt het moeilijk om aan onze vraag te voldoen. Daarom zijn wij op zoek naar een samenwerking met een derde partij voor ondersteuning bij het doen van de inkopen. Als inkoper wordt jij gekoppeld aan één of meerdere klanten die bij jou aanvraag kunnen doen voor producten. Vervolgens is aan jou de keuze om opdrachten te accepteren of weigeren. De regie voor het afhandelen van de bestelling ligt grotendeels bij jou, zo kan je bijvoorbeeld kiezen tussen het doen van inkopen online of in de winkel.

Deze werkzaamheden zullen naar schatting twee tot drie uur per week in beslag nemen. Over het algemeen gaan we uit van €60 t/m €150 per uur afhankelijk van de soort en hoeveelheid producten.

Benodigdheden om in aanmerking te komen zijn: registratie bij de KVK als in- en verkoper van mode/niet gespecialiseerde detailhandel of soortgelijk, ervaring met opstellen en verwerken van facturen, woonachtig omgeving Noord-Holland (voorkeur Amsterdam) en uiteraard een interesse in fashion.

Lijkt deze opdracht iets voor jou? Laat een reactie achter, dan komen we zo snel mogelijk in contact.

Freelance inkopers die hebben gereageerd (1)

Sonja
Sonja
04-10-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10

Freelancer inkoop opdrachten

Inkoop medewerker Kleding industrie

Geplaatst: 23 feb
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een inkoop medewerker in de kleding industrie , je zal rechtstreeks contact hebben met de eigenaren en met de medewerkers die voor ons werkzaam zijn.

Mode techpack

Geplaatst: 10-05-2023
Beste freelancers, Voor de oprichting van een nieuwe label, zijn we op zoek naar iemand die Tech Packs van A tot Z kan maken. Momenteel gaat het om 10 ontwerpen, dit kan elk moment meer worden. Er kan gewerkt worden met een vast bedrag voor het hele project/per Tech Pack of een uurtarief. Voor de productie van de samples vraagt de fabrikant om een Tech Pack.

Fashion Inkoper Gezocht

Geplaatst: 06-01-2023
Beste freelancers, Op zoek naar een flexibele bijbaan waarin je veel vrijheid krijgt en je jouw interesse in mode op een leuke manier kan toepassen? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar een fashion inkoper. Wie zijn wij? Wij zijn een relatief jonge maar internationaal georiënteerde organisatie die uiteenlopende klanten op aanvraag van de meest unieke mode, cosmetica en lifestyle artikelen…

Fashion Inkoop Specialist

Geplaatst: 02-01-2023
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een inkoper voor het inkopen van fashion artikelen met name dames kleding en kleding voor kinderen . Wij zijn een familie bedrijf die zich bezig houden met de in en verkoop van kleding, dit gaan wij dit jaar doen via onze nieuwe webshop en ons kantoor in Zoetermeer . Ter uitbreiding van ons team zoeken wij daarom ook een 5e persoon die de inkoop voor ons wil…

Inkoopmedewerker Gezocht voor Fashion

Geplaatst: 06-12-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het inkopen van Fashion artikelen. Wij zijn een familie bedrijf die zich bezig houden met de in en verkoop van kleding. Dit gaan wij komend jaar ook via onze nieuwe webshop doen. Wij verkopen op dit moment via ons vaste afhaal punt in de regio Waddinxveen. Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een vijfde persoon die de inkoop voor ons wil…

Communicatie Inkoper voor China Fabrikant

Geplaatst: 22-03-2022
Beste freelancers, We zijn onlangs begonnen met onze e-commerce business. Nu we dit verder willen gaan uitbreiden zijn wij op zoek naar een freelance inkoop/communicatie expert voor Azië. De bedoeling is om de communicatie te verzorgen met onze gevonden fabrikant. Heb je interesse? Dan zien we je reactie graag tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht