Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Inkoop
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Fashion Inkoper Gezocht

Opdracht ID: 52285

Budget: > € 80 p.u.
Geplaatst: 06-01-2023
Reacties: 0
Locatie: Enkhuizen, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 06-01-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Op zoek naar een flexibele bijbaan waarin je veel vrijheid krijgt en je jouw interesse in mode op een leuke manier kan toepassen? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar een fashion inkoper.

Wie zijn wij?
Wij zijn een relatief jonge maar internationaal georiënteerde organisatie die uiteenlopende klanten op aanvraag van de meest unieke mode, cosmetica en lifestyle artikelen voorziet.

Wat ga jij doen?
Als personal shopper/fashion inkoop draag jij op een creatieve en cruciale manier bij aan de groei van het bedrijf en het realiseren van door de klant aangevraagde producten.

Het gaat maandelijks om een gevarieerd aantal opdrachten, dit zijn zowel styling- als specifieke inkoopopdrachten. Veel van deze opdrachten kunnen vanuit huis worden volbracht. De gemiddelde tijdsbesteding per opdracht is 0,5-1,5 uur. De regie ligt grotendeels bij jou!

Wat wij vragen?
Als je tot zover bent gekomen dan hebben we in ieder geval je aandacht vast weten te houden. Uiteraard hebben we ook een lijstje met kennis en vaardigheden die wij nodig of wenselijk achten:
 
  • Affiniteit met mode
  • Affiniteit met cosmetica
  • Ervaring m.b.t. factureren en het voeren van een administratie
  • Woonachtig in of rond omgeving Amsterdam (20km radius)


Nu even serieus: we vragen misschien veel, maar we hebben ook veel te bieden! Bij ons kom je terecht in een inspirerende maar ontspannen werksfeer, waarin je vanuit huis, maar ook vanuit de mooiste fashion boutiques in Amsterdam inkoopopdrachten kunt uitvoeren tegen aantrekkelijke vergoedingen (€70-140 p/o).

Lijkt dit iets voor jou? Laat een reactie achter, dan komen we zo snel mogelijk in contact!
 

Freelancer inkoop opdrachten

Inkoop medewerker Kleding industrie

Geplaatst: 23 feb
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een inkoop medewerker in de kleding industrie , je zal rechtstreeks contact hebben met de eigenaren en met de medewerkers die voor ons werkzaam zijn.

Mode techpack

Geplaatst: 10-05-2023
Beste freelancers, Voor de oprichting van een nieuwe label, zijn we op zoek naar iemand die Tech Packs van A tot Z kan maken. Momenteel gaat het om 10 ontwerpen, dit kan elk moment meer worden. Er kan gewerkt worden met een vast bedrag voor het hele project/per Tech Pack of een uurtarief. Voor de productie van de samples vraagt de fabrikant om een Tech Pack.

Fashion Inkoop Specialist

Geplaatst: 02-01-2023
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een inkoper voor het inkopen van fashion artikelen met name dames kleding en kleding voor kinderen . Wij zijn een familie bedrijf die zich bezig houden met de in en verkoop van kleding, dit gaan wij dit jaar doen via onze nieuwe webshop en ons kantoor in Zoetermeer . Ter uitbreiding van ons team zoeken wij daarom ook een 5e persoon die de inkoop voor ons wil…

Inkoopmedewerker Gezocht voor Fashion

Geplaatst: 06-12-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het inkopen van Fashion artikelen. Wij zijn een familie bedrijf die zich bezig houden met de in en verkoop van kleding. Dit gaan wij komend jaar ook via onze nieuwe webshop doen. Wij verkopen op dit moment via ons vaste afhaal punt in de regio Waddinxveen. Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een vijfde persoon die de inkoop voor ons wil…

Personal Shopping Agent Gezocht

Geplaatst: 04-10-2022
Beste freelancers, Vind jij het leuk om te winkelen en op jacht te gaan naar de nieuwste fashion trends? Dan is deze opdracht misschien wel iets voor jou! Wij zijn een Nederlands bedrijf dat Aziatische consumenten de mogelijkheid biedt om in Europa te winkelen. Voor de Covid pandemie kwamen, met name, de Chinese toeristen in grote aantallen naar Amsterdamse kleding en cosmetica winkels. Echter, hebben…

Communicatie Inkoper voor China Fabrikant

Geplaatst: 22-03-2022
Beste freelancers, We zijn onlangs begonnen met onze e-commerce business. Nu we dit verder willen gaan uitbreiden zijn wij op zoek naar een freelance inkoop/communicatie expert voor Azië. De bedoeling is om de communicatie te verzorgen met onze gevonden fabrikant. Heb je interesse? Dan zien we je reactie graag tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht