Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Personal Assistant/Team Coordinator gezocht

Geplaatst op:
22 maart 2010 10:59
Categorie:
Management & Organisatie
Subcategorie:
Secretaresse/PA
Opdracht ID:
334
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 5 tot € 150 p.u.

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

General Description:

The MMS Worldwide Institute B.V., a Professional Training and Coaching Organization in Amsterdam, is looking for an experienced independent Personal Assistant with leadership skills. We prefer someone with an American Executive background, who is a fast worker, a multi tasker and able to coordinate a team. This person is accurate and detailed, a sensitive team player, service orientated, feels responsible towards the job, the co-workers and the organization and has interest in personal and professional development. Furthermore this person is solution orientated, social and easygoing, speaks fluent in Dutch and English (both in speech and writing), works with a Mac computer and knows how to work with the Office Programs (Word, Excel, PowerPoint). Knowledge of Apple Mail and Filemaker Pro is a plus. We offer this job in an informal and international working environment with global responsibilities in 3 countries.

Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (6)

Petra Petra 22-03-2010
Johanna Johanna 23-03-2010
Johanna Johanna 23-03-2010
Johanna Johanna 23-03-2010
Pamela Pamela 24-03-2010
Loes Loes 24-03-2010

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Freelance VA Gezocht (Coaching en Training)
Beste freelancers,    Het bureau verzorgt coaching en training en heeft zich gespecialiseerd in het ondersteunen van wetenschappers. Er wordt samengewerkt met nog 10 coaches en trainers die hun specifieke expertise hebben.    Taken en verantwoordelijkheden:  Als office manager vorm je de spin in het web en werk je nauw samen…
15 mrt
Virtual Assistant Gezocht
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die mij 4-5 (als start) kan helpen met o.a.:    Facebook Affiliate marketing opzetten Process structuren en meer   Beginnen met een task, en bouwen dan op en uren nemen dan toe  Ik zoek iemand die het leuk vind om met mij te groeien en niet alleen maar de job doet.   …
15 mrt
Freelance Virtual Assistant Gezocht
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een virtual assistent voor het verzorgen van sociale media updates, het updaten van suspect gegevens en wellicht meerderen taken.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
2 mrt
VA Gezocht met ActiveCampaign Kennis
Beste freelancers,    Virtual Assistant gezocht (per direct), die veel ervaring heeft met ActiveCampaign voor het schrijven van nieuwsbrieven en automations.    Ik zie graag jullie reacties tegemoet.     
16 jan
Freelance VA Gezocht (Diverse Werkzaamheden)
Beste freelancers,    Ik zoek een VA die de Nederlandse taal goed beheerst.  In eerste instantie betreft het teksten redigeren voor website en social media en voor de toekomst kan de samenwerking worden uitgebreid.    Graag een reactie bij interesse.
22-12-2017
Freelance Personal Assistant Gezocht
Beste freelancers,    Ik zoek een PA/VA die mij helpt orde in de chaos te creëren.  Het opzetten van een CRM systeem, waarin ik aantekeningen kan maken, reminder hoeveelste afspraak dit is, reminder voor rekening sturen (indien men in termijn betaald).    Ik zie graag jullie reacties tegemoet.   
18-12-2017
Freelance Personal Organizer Gezocht (Amsterdam)
Beste freelancers,    Orde in de chaos! ben jij goed in organiseren van de administratie? Dossiertjes aanmaken van projecten, facturen in mapjes stoppen, administreren, bijhouden et cetera. Ik kom er gewoon niet aan toe. En zoek dus iemand die mij een ochtendje in de week komt helpen om orde in de (lichtelijke) chaos aan te brengen. …
14-10-2017