Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Overige Finance & Administratie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Parttime Administratief Medewerker (Maarssen)

Opdracht ID: 51721

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 27 sep
Reacties: 1
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 9 okt
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor onze startende onderneming zijn we op zoek naar een freelance administratief medewerker voor 8 tot 24 uur per week. Wij verzorgen al het facilitaire onderhoud voor onze klanten en het projectmanagement voor grote verbouwingen. Ons bedrijf is gevestigd in Maarssen (direct naast de A2) en bestaat op dit moment uit 5 personen. Door het startende karakter van de onderneming, zal de functie erg afwisselend zijn. Een kleine greep uit de werkzaamheden zijn; contact met klanten over ontstane problemen op locatie, het maken van rapportages, het voeren van de financiële administratie, het voorbereiden van werkzaamheden voor de medewerkers in de buitendienst en het maken van offertes.

We zoeken iemand die het leuk vindt om veel afwisselende taken te verrichten en die eventueel nieuwe dingen wil leren. Het zien van verbeteringen en nieuwe kansen is zeer welkom, waardoor je veel eigen inbreng kan gaan geven binnen deze functie. We hebben jou nodig om de organisatie te kunnen laten groeien!

Wie zoeken wij?
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift;
  • Beschikbaar voor 8 tot 24 uur per week;
  • In bezit van bouwkundige kennis of je staat er voor open om hier meer over te leren;
  • Een pro actieve houding;
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré.

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Freelance finance managers die hebben gereageerd (1)

Dominique
Dominique
09-10-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance finance opdrachten

Prognose voor een Huurwoning

Geplaatst: 24 nov
Beste freelancers, Ik heb een prognose (opgesteld door een boekhouder) nodig voor een huurwoning. Ik ben zzp'er en lever dienst in de schoonmaak als een meewerkend manager/hoofd schoonmaak. Dit is momenteel en voorlopig bij 1 en dezelfde werkgever. Ik maak geen tot weinig kosten, geen producten et cetera. Met mijn huidige werkgever een mondelinge afspraak waarin we "commitment" van beide…

Prognose Ondernemersinkomen 2022 voor ZZPer

Geplaatst: 10 nov
Beste freelancers, Voor het huren van een huis heb ik een accountantsverklaring of boekhoudersverklaring nodig en ik ben op zoek naar een freelancer om deze voor mij op te stellen. Ik ben al lang zelfstandig ondernemer en doe alle administratie zelf. Dit is eenvoudig omdat ik ZZP'er zonder personeel en zonder inkoop van materialen ben. Het gaat om een boekhoudersverklaring van de stand van zaken/prognose…

M Biljet 2021 Controleren

Geplaatst: 17 okt
Beste freelancers, Ik heb een M-Biljet 2021 elektronisch ingevuld maar ik wil het door iemand even laten controleren. Graag een reactie inclusief prijsindicatie.

Financieel Planner voor Advies (Capelle)

Geplaatst: 5 sep
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een financieel planner / ervaringsdeskundige die mij kan helpen met het maken van een lange termijn financieel plan. Veel meer gericht op de toekomst. Waar sta ik nu en welke stappen stappen er gezet kunnen worden voor de toekomst. Hoe ziet het toekomst plaatje eruit.  Ik hoor graag van jullie.

Financieel Plan Maken in Excel

Geplaatst: 8 aug
Beste freelancers, Voor een nieuwe onderneming ben ik op zoek naar iemand met voldoende kennis en ervaring die mij kan helpen met het maken van het financiële gedeelte voor een businessplan. Ik heb daarvoor het programma "Financieel Plan 3.0" van het bedrijf "Boekhouden in Excel" aangeschaft. In dit Excel programma wil ik het financiële plan laten maken. Ben je geïnteresseerd?…

Freelance Fiscaal Adviseur Gezocht

Geplaatst: 7 jun
Beste freelancers, In verband met een mogelijke overdracht of voortzetting van onderneming ben ik op zoek naar een fiscaal adviseur om de mogelijkheden te bespreken en te sparren over een aantal fiscale mogelijkheden. Geen grote vraagstukken, maar meer op zoek naar een ondernemende adviseur die kritisch mee denkt en adviseert. Kan je mij hierbij helpen? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht