Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Overige Finance & Administratie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Parttime Administratief Medewerker (Maarssen)

Opdracht ID: 51721

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 27-09-2022
Reacties: 0
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 09-10-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor onze startende onderneming zijn we op zoek naar een freelance administratief medewerker voor 8 tot 24 uur per week. Wij verzorgen al het facilitaire onderhoud voor onze klanten en het projectmanagement voor grote verbouwingen. Ons bedrijf is gevestigd in Maarssen (direct naast de A2) en bestaat op dit moment uit 5 personen. Door het startende karakter van de onderneming, zal de functie erg afwisselend zijn. Een kleine greep uit de werkzaamheden zijn; contact met klanten over ontstane problemen op locatie, het maken van rapportages, het voeren van de financiële administratie, het voorbereiden van werkzaamheden voor de medewerkers in de buitendienst en het maken van offertes.

We zoeken iemand die het leuk vindt om veel afwisselende taken te verrichten en die eventueel nieuwe dingen wil leren. Het zien van verbeteringen en nieuwe kansen is zeer welkom, waardoor je veel eigen inbreng kan gaan geven binnen deze functie. We hebben jou nodig om de organisatie te kunnen laten groeien!

Wie zoeken wij?
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift;
  • Beschikbaar voor 8 tot 24 uur per week;
  • In bezit van bouwkundige kennis of je staat er voor open om hier meer over te leren;
  • Een pro actieve houding;
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré.

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Freelance finance opdrachten

Prognose ondernemersinkomen 2024

Geplaatst: 13 apr
Beste freelancers, Voor een huurwoning heb ik een prognose ondernemersinkomen 2024 nodig met stempel van een geregistreerd belastingconsulent. Budget € 100.

Bedrijfsplan schrijven voor een startende horecazaak

Geplaatst: 23 feb
Beste freelancers, Graag een bedrijfsplan opstellen voor een startend Horeca zaakje in Amsterdam, voor het aanvragen van een lening. Momenteel nog zoeken naar locatie. Wordt waarschijnlijk wel een overname van inboedel.(vandaar de aanvraag voor een lening) Budget is 400 -700 euro

Prognose inkomen 2024

Geplaatst: 18 jan
Het opstellen van een prognose ondernemersinkomen 2024 van een zzp met een simpele administratie. (Kapper)

Prognose 2024 voor zondag

Geplaatst: 10 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een prognose voor 2024 i.v.m. willen accepteren van een huurwoning. Het liefst zo goedkoop mogelijk, het is een eenmanszaak (copywriter), met alleen maar inkomsten en geen kosten - wel nogal fluctuerend i.v.m. omstandigheden. Ik heb deze nodig voor aankomende zondag.

Ondernemingsplan AFM

Geplaatst: 15 jan
Beste freelancers, Ik moeten een Ondernemingsplan en Beleidsplan schrijven voor het aanvragen voor een vergunning bij de AFM om als financieel dienstverlener te mogen werken. Het ondernemingsplan voor Adviseren en bemiddelen bij particulier verzekeringen. Weten jullie iemand heeft ervaring hoe dit businessplan gemaakt moet worden voor de AFM ?  

financieel projectmedewerker

Geplaatst: 04-12-2023
Beste freelancers, We zoeken een collega die voor ongeveer 8-16 uur per week gaat zorgen dat de debiteuren- en crediteurenadministratie, exact online, simplicate (facturatie,crm,projectadministratie), projectadministratie en urenregistratie goed wordt gedaan en/of gevuld. Voorlopig is het een doorlopende opdracht bij ons op kantoor

Jaarrekening slapende holding

Geplaatst: 29-11-2023
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die de komende jaren de jaarrekening van mijn slapende holding kan opstellen. Het enige dat er in de holding gebeurt is een hypotheek lening die terug wordt betaald elke maand. Verder zijn er geen activiteiten. Ik hoor graag wat dit kost elk jaar. Bvd.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht