Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Boekhouden
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Opstellen jaarrekening en prognose 2023 met spoed

Opdracht ID: 54185

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 22-11-2023
Reacties: 5
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 24-11-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelance accountants,

Vanwege de toewijzing van een woning heb ik met enige tijdsdruk (aanleveren op 24 november, of uiterlijk aanleveren op zondag 26 november) het volgende nodig:
1. Tussentijdse jaarcijfers (jaarrekening) van het jaar 2023 (januari tot eind oktober) opgesteld door uw accountant/boekhouder voorzien van een balans en verlies en winstrekening
2. Prognose laatste twee maanden (november/december) 2023
- 1. en 2. voorzien van een geaccrediteerd stempel.

In context: Ik ben een zelfstandig ondernemer in de gezondheidswetenschap / gezondheidszorg. Ik heb dit jaar een langdurige intensieve opdracht, met weinig bedrijfskosten. Ik heb mijn rekeningoverzichten en inkomstfacturen gereed. Mijn uren voor het resterende deel van dit jaar staan ook al vast (voor de prognose). Het zal niet veel werk zijn, maar voor mij van onschatbare waarde na een langdurige zoektocht op de woningmarkt. Ik hoop dat iemand mij bijtijds kan helpen, zodat ik de woningtoewijzing positief kan afronden.

Ik hoor het heel graag!

Groeten, Anna

Freelance boekhouders die hebben gereageerd (5)

Michiel
Michiel
22-11-2023
12 referenties
Gemiddelde score
10
Melanie
Melanie
22-11-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Peter
Peter
22-11-2023
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Abdelouahab
Abdelouahab
23-11-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Robin
Robin
24-11-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance boekhouder opdrachten

Boekhouder voor mijn internationale webwinkels

Geplaatst: 23 feb
Hallo, Ik ben op zoek naar een deskundige boekhouder die ervaring heeft met de unieke uitdagingen van internationale e-commerce en transacties in vreemde valuta. Als eigenaar van meerdere webwinkels die wereldwijd actief zijn, sta ik voor specifieke boekhoudkundige en fiscale vraagstukken die expertise vereisen op het gebied van internationale handel en wisselkoersverschillen. Mijn doel is om een…

Controle e-Boekhouden ZZP'er

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, Vanaf januari 2024 ben ik gestart met het gebruik van e-Boekhouden. Wie kan me helpen met het controleren of ik dit goed ingesteld heb?

Koppeling en automatiserings specialist boekhoudprogramma's

Geplaatst: 19 feb
Beste freelancers, Koppeling en automatisering specialist boekhoudprogramma's, eerst voor één opdracht van een paar uur naar verwachting, later voor meerdere opdrachten indien er wederzijdse tevredenheid is.

Medewerker Financiële Administratie 24-32, Nieuw Vennep

Geplaatst: 12 jan
Beste freelancers, FUNCTIE OMSCHRIJVING - Zelfstandig beheersen van de crediteurenadministratie, betalingen uitvoeren; - Cash planning - Administratieve verwerking en afwikkeling van inkoopfacturen; - Boeken banken - Overzicht houden op en uitvoeren van financiële boekingen, consistentie en volledigheid; (in samenwerking met de Teamleider Finance); - het bijdragen aan de BTW/ICP aangiften; -…

Hulp bij basis exact online

Geplaatst: 1 feb
Beste freelancers, Ik heb onlangs Exact Online aangeschaft en hulp nodig om de basis goed te zetten zoals afletteren, afschriften januari erin zetten enz.

Boekhouder

Geplaatst: 19 feb
Beste, Boekhouder gezocht voor gehele boekhouding, IB aangiftes. Daarnaast een partij die meedenkt in kostenbesparen etc.

Prognose voor de woningbouw

Geplaatst: 14 feb
Beste freelancers, Prognose voor de woningbouw nodig van het jaar 2023. Deze moet passend toewijzen met een stempel van een erkende boekhouder.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht