Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Controlling/Accountancy
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Opmaken en Deponeren Jaarrekening 2019

Opdracht ID: 44810

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 16-09-2020
Reacties: 6
Locatie: Delft, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 08-10-2020
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste administratie specialisten,

Voor een kleine onderneming (BV) zonder personeel ben ik op zoek naar een freelancer die de jaarrekening voor 2019 (totaal 181 transacties) wil maken en deponeren bij de KVK.

De gehele administratie staat in een Excel document. We maken geen gebruik van een programma zoals Exact. Elke transactie staat in een aparte rij met: bedrag, naam tegenpartij, BTW kwartaal, BTW, referentie.

Daarna willen we de BV opheffen. We kunnen ook hulp gebruiken bij het opheffen van de BV.

We willen maximaal €450 uitgeven voor het deponeren van de jaarrekening van 2019.

Graag ontvang ik een voorstel en een lijst met zaken die je nodig hebt om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Freelance accountants die hebben gereageerd (6)

Pieter
Pieter
16-09-2020
27 referenties
Gemiddelde score
9.5
Daniël
Daniël
16-09-2020
26 referenties
Gemiddelde score
9.7
Simone
Simone
16-09-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Peter
Peter
16-09-2020
3 referenties
Gemiddelde score
9.7
Ingrid
Ingrid
16-09-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Richard
Richard
18-09-2020
0 referenties
Gemiddelde score

Interim opdrachten accountancy

Prognose Eenmanszaak 2022

Geplaatst: 4 mei
Beste freelancers, Prognose lopend boekjaar 2022 tbv hypotheek verstrekking. Startende ondernemer sinds september 2022. De administratie is keurig en volledig bijgehouden in boekhoudprogramma Jortt door mijzelf maar een officiële prognose van boekhouder/accountant is nodig. Er is enige haast bij. Dezelfde week de prognose aan kunnen leveren heeft de voorkeur. Graag bij reactie ook het tarief…

Interim Teamleader Finance in Nieuwegein

Geplaatst: 19 apr
Beste freelancers, Wij zijn een snelgroeiend e-fulfilment bedrijf met haar hoofdkantoor in Nieuwegein. In onze magazijnen beheren wij de voorraad voor verschillende webwinkels, versturen hun orders en verwerken de retouren. Een groot deel van ons orderproces hebben we gemechaniseerd door middel van ons Autostore opslag- en orderpicking systeem, volautomatische inpakmachine en lopen de goederen via…

Jaarrekeningen 2021 Opstellen (Spoed)

Geplaatst: 13 apr
Beste freelancers, Voor mijn hypotheek aanvraag ben ik op zoek naar een administratiekantoor of accountant voor het opstellen van mijn jaarrekeningen. Het gaat om een holding met 2 werkmaatschappijen en een eenmanszaak. In principe zijn de cijfers allemaal klaar. Het betreft dus puur een samenstellingsopdracht. Deze opdracht moet het liefst deze week nog worden afgerond.

Zelfstandige Gezocht voor 1 Dag per Week

Geplaatst: 7 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een zelfstandig die één dag per week kan ondersteunen met:   (controle op zelf bijgehouden) Administratie Maand- & kwartaalafsluitingen Financiële rapportages Btw-aangiftes Jaarverslagen samenstellen Aangiftes inkomstenbelasting Aangiftes Vennootschapsbelasting  Vereisten: Werkervaring is een harde vereiste  Het kunnen werken…

Freelancer voor Verpakkingenadministratie Gezocht

Geplaatst: 4 apr
Beste freelancers, Voor een bedrijf ben ik zoek naar een freelancer met ervaring op het gebied van verpakkingenadministratie. About us Assembling the data needed to create waste intelligence report could be challenging. We provide you with tools and support to understand your waste streams and help to achieve an improvement managing. Heb je interesse? Graag ontvang…

Jaarrekeningen met Spoed Nodig

Geplaatst: 3 feb
Beste freelancers, Ik zoek een erkend accountant die voor mij mijn jaarrekeningen van 2019, 2020 en 2021 kan opstellen in een gewaarmerkt accountantsrapport. Ik heb dit nodig om in aanmerking te komen voor een huurwoning. Ik ben werkzaam als zzp'er in de zorg .Er zit wel enig spoed bij dus zo snel als mogelijk. Wie kan mij hiermee helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

ZZP Prognose 2022 voor Huurwoning (met Stempel)

Geplaatst: 29-12-2021
Beste freelancers, Ik zoek iemand die het formulier prognose 2022 van de woningbouw voor mij kan aftekenen/stempelen (met beconnummer) is nodig voor het passend toewijzen van de woning. het formulier kan volledig ingevuld aangeleverd worden, kwestie van controleren en afstempelen. Wie kan dit voor mij regelen? Ik zie graag een reactie tegemoet.  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht