Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachtovereenkomst Laten Opstellen

Geplaatst op:
17 juli 2019 11:25
Categorie:
Overige Services
Subcategorie:
Juridisch
Opdracht ID:
39978
Status:
Match!
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 100 p.u.
Locatie:
Amsterdam, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor een opdrachtgever wil ik een opdrachtovereenkomst samenstellen.

Opdrachtgever is in dit geval een mediabureau die de opdracht heeft uitgegeven. Hierin hebben zij een doel: online zoveel mogelijk mensen in contact brengen met het merk dat zij vertegenwoordigen (Defensie in dit geval). Mijn bedrijf heeft hiervoor een plan ingediend waarin een Influencer een rupsvoertuig bouwt waarmee hij op een festival bezoekers uitnodigt in een challenge. De bouw en het testen van het voertuig zal hij in video op zijn eigen social media kanalen plaatsen. Er wordt door de opdrachtgever betaald voor zowel de videoproductie als voor het plaatsen van de videos (distributie).

Ik wil graag een multi-inzetbare opdrachtovereenkomst laten opmaken welke ik ook kan gebruiken voor andere opdrachtgevers, voor verschillende producties, kan inzetten.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (2)

Ewoud Ewoud 17-07-2019
referentiesterren
20 referenties
Danny Danny 17-07-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Nakijken en Aanpassen Algemene Voorwaarden
Beste freelancers,    Binnenkort gaat onze nieuwe webshop de lucht in. Hiervoor willen wij ook onze algemene voorwaarden een beetje aanpassen, daarom zijn wij op zoek naar een specialist die ons hier bij kan helpen.    Graag een reactie bij interesse.
9 aug
Algemene Voorwaarden voor Klusbedrijf
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij de algemene voorwaarden voor mijn bedrijf kan schrijven.    Ik ben een ZZP’er en wil zelf klussen gaan aannemen. Ik heb deze algemene voorwaarden nodig tbv de offertes en website.    Ik zie graag een reactie tegemoet.     
30 apr
Addendum voor Arbeidsovereenkomst
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een addendum (in een A4) kan maken ter aanvulling van een arbeidsovereenkomst.    Ik ben een eigenaar van tankstations. Sinds 1 januari 2016 is een wet opgetreden.  (Het gaat hierbij om het vullen van gasflessen met LPG wat verboden is.    Documenten omtrent…
17 apr
Herschrijven Algemene Leveringsvoorwaarden
Beste freelancers,    Ik sta op het punt om een nieuw bedrijf te starten in de reisbranche en ben op zoek naar een juridische schrijver.    Om mijn website te kunnen lanceren mis ik enkel nog de algemene leveringsvoorwaarden.  Wie kan deze voor mij schrijven? Ik ben al een heel eind op weg, maar er zal het een en ander herschreven…
9 apr
Juridisch Advies Aanpak Persoonlijke Situatie
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een jurist voor een advies aanpak ten aanzien van het afhandelen van een relatie en de gemeenschappelijke goederen.    Verdere informatie kan ik persoonlijk toelichten.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
13 feb
Jurist voor Sociaal Maatschapelijk Vraagstuk
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een jurist die gespecialiseerd is in sociale/maatschappelijke wetgeving om een instantie aan te schrijven.  Het gaat erom dat deze instantie zeer nalatig danwel non-chalant in hun optreden is geweest. Zij boden niet de zorg die noodzakelijk was.    Wie kan mij helpen?
11 feb