Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Overige Finance & Administratie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Opbouw Financieel Dashboard voor Startup

Opdracht ID: 52304

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 09-01-2023
Reacties: 2
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 09-01-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die een financieel dashboard kan maken voor een juice concept. Mijn compagnon en ik zijn sinds 2 januari van start gegaan met de overname.

Ik zou graag een Burn rate overzicht willen hebben, prognoses, winst/verlies en een mogelijkheid om het dashboard uit te breiden met bijvoorbeeld klanten met specifieke regels (volume inkoop tegen lagere prijzen, dus lagere marge) cost per good et cetera.
Ook inkomsten onderscheiden in onderdelen/projecten. Voorbeeld: de markt, abonnementen, losse bestellingen, b2b kantoren/horeca etc. en white & private label.

Wellicht handig om even te bellen omdat het ietwat genuanceerder is dan hierboven en alle losse onderdelen eigen 'prijzen' hebben.

Qua budget heb ik geen idee. Dit is wat lastig omdat ik graag eerst overleg wat er mogelijk is, belangrijk voor een snelle start en wat wellicht iets later opgepakt zou kunnen worden.

Ben benieuwd of er een freelancer is die ons richting een mooi dashboard weet te bewegen. Ik hoor graag van jullie.

Freelance finance managers die hebben gereageerd (2)

Joppe
Joppe
09-01-2023
2 referenties
Gemiddelde score
10
Timon
Timon
09-01-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance finance opdrachten

De winst- en verliesrekening over het jaar 2023

Geplaatst: 23 mei
Beste freelancers  Voor de bezichtiging/acceptatie van een woning heb ik de volgende stukken nodig: De winst- en verliesrekening over het jaar 2023 Uw winst- en verliesrekening 2023 moet opgesteld zijn door een erkend accountant of boekhouder met daarop een stempel Let op: de 3 ondernemersaftrekposten moeten vermeld zijn op uw winst- en verliesrekening: Zelfstandigenaftrek Startersaftrek MKB-vrijstelling…

Prognoseverklaring spoed

Geplaatst: 29 mei
Voor een huurwoning op medische gronden is de woningstichting een prognoseverklaring nodig met spoed van mijn onderneming over 2024. Vorig jaar vanwege ziekte heeft mijn onderneming stil gelegen en heb ik per maart 2024 omzet. Deze omzet en de kosten moeten in de verklaring staan. En het liefst ontvang ik deze deze week ivm woningruil per juli 2024.

Belasting aangifte

Geplaatst: 1 mei
Beste freelancers, Ik zoek hulp bij aangifte belasting omgeving Midden Limburg (Montfort)

Prognose ondernemersinkomen 2024

Geplaatst: 13 apr
Beste freelancers, Voor een huurwoning heb ik een prognose ondernemersinkomen 2024 nodig met stempel van een geregistreerd belastingconsulent. Budget € 100.

Bedrijfsplan schrijven voor een startende horecazaak

Geplaatst: 23 feb
Beste freelancers, Graag een bedrijfsplan opstellen voor een startend Horeca zaakje in Amsterdam, voor het aanvragen van een lening. Momenteel nog zoeken naar locatie. Wordt waarschijnlijk wel een overname van inboedel.(vandaar de aanvraag voor een lening) Budget is 400 -700 euro

Prognose inkomen 2024

Geplaatst: 18 jan
Het opstellen van een prognose ondernemersinkomen 2024 van een zzp met een simpele administratie. (Kapper)

Prognose 2024 voor zondag

Geplaatst: 10 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een prognose voor 2024 i.v.m. willen accepteren van een huurwoning. Het liefst zo goedkoop mogelijk, het is een eenmanszaak (copywriter), met alleen maar inkomsten en geen kosten - wel nogal fluctuerend i.v.m. omstandigheden. Ik heb deze nodig voor aankomende zondag.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht