Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Op zoek naar een ijzersterke en bewezen copywriter

Opdracht ID: 53645

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 24 aug
Reacties: 5
Locatie: Heerde, Gelderland
Laatst gewijzigd: 31 aug
Status: Gepauzeerd
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Dag allemaal,

Voor onze website zijn we op zoek naar een copywriter die ijzersterke en overtuigende intro's kan schrijven. De intro moet zo sterk zijn dat meer dan 70% van de de bezoekers blijft hangen. Ik weet het, dit is een ambitieuze doelstelling. Durf jij het aan deze aan te gaan?

In eerste instantie willen we drie intro's laten schrijven om het te testen. Als het werkt, willen we hetzelfde laten doen voor meerdere pagina's en andere websites. De intro's zullen kort en to the point moeten zijn (max. 100 woorden).

Is dit iets voor jou / jullie? Indien ja, dan horen we graag meer over jouw werkwijze en hoeveel het mag kosten.

Ik ben heel benieuwd!

Groeten Frank

Ps. graag alleen een berichtje sturen als je een bewezen copywriter bent die (veel) ervaring heeft met het schrijven van sales copy.

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (5)

nick
nick
24-08-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Ron
Ron
24-08-2023
2 referenties
Gemiddelde score
10
Yentl
Yentl
25-08-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Anne
Anne
26-08-2023
8 referenties
Gemiddelde score
9.9
Mirjam
Mirjam
31-08-2023
3 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance creatief schrijven opdrachten

Non fictie boek

Geplaatst: 10:25
Beste freelancers, Ik wil een non fictie boek laten schrijven van pakweg 300 woorden. Over actualiteiten in de politiek en mensen in het publieke spectrum.

Biografie over mijn moeder

Geplaatst: 18 sep
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij wilt helpen met een biografie te schrijven. Een biografie over mijn overleden moeder, mijn moeder verdient een platform. Waarom, omdat haar verhaal uniek is en dat het een inspiratie voor anderen mensen kan zijn want dat was ze.

Freelance redacteur/ schrijfcoach voor non-fictie

Geplaatst: 13 sep
Ik ben aan het schrijven over wat ik heb meegemaakt in een periode van 5 jaar: borstkanker, mijn man ontmoet, reizen, man ziek, getrouwd, man overleden, daarna zijn kindje gekregen; een dochtertje die als twee druppels op hem lijkt. Het verhaal bevat romantiek, verdriet, humor en hoop. Ik meen dat er voor elke lezer wel iets herkenbaars in zit. Ik zou heel erg graag hulp hebben bij het schrijven;…

Creatieve tekstschrijver

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een enthousiaste tekstschrijver. We hebben enorm veel opdrachten klaar liggen die jij zelf flexibel mag indelen. We betalen je 2.5 euro cent per woord. De onderwerpen zijn uiteenlopend van teksten over beroemdheden tot over het klussen aan je huis, specifieke producten en meer. Heb jij interesse? Stuur dan een PB voor een proefopdracht.

Inspirerend E-book Schrijven

Geplaatst: 5 sep
Beste, We zijn op zoek naar een getalenteerde ghostwriter om een inspirerend e-book te schrijven dat zich richt op persoonlijke groei, empowerment en holistisch welzijn. Dit e-book is bedoeld voor individuen die hun zelfvertrouwen willen vergroten, zelftwijfel willen overwinnen en streven naar een holistische benadering van welzijn. Het e-book moet informatief en boeiend zijn, met praktische inzichten…

Boek schrijven

Geplaatst: 9 aug
Beste schrijvers, Ik ben op zoek naar iemand die mijn levensverhaal wil vertalen in een boek. Zal mij even kort voorstellen: Ik heet Maurice en ben 29 jaar en heb op verschillende plaatsen gewoond: Groningen, Zwolle, Steenwijk, Valencia en woon nu een aantal jaren in het prachtige Amsterdam. Veel heb ik meegemaakt, weekenden feesten, internaat en een bijzondere jeugd en ondertussen heb ik op mijn…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht