Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Ontwikkeling van Nieuw ERP Systeem

Geplaatst op:
10 april 2019 11:45
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
Overige Websites & Applicaties
Opdracht ID:
38770
Status:
Gepauzeerd
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Enschede, Overijssel

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn een kleine toeleverancier, bestaande uit 5 personen, van afbouwoplossingen voor de zakelijke markt gevestigd in Enschede.
Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een programmeur die ons kan helpen met de ontwikkeling van een nieuw erp systeem.

Wat willen we?
Ons nieuwe ERP systeem bevat in ieder geval de volgende modules:
  • dashboard
  • relatiegegevens
  • projectregistratie
  • prijsaanvraag bij leverancier
  • offerte aan klant + calculatie
  • orderbevestiging
  • inkoopopdracht
  • pakbon
  • factuur
Huidige situatie
We werken met Office365, het ERP systeem moet op verschillende locaties bereikbaar zijn (wellicht via Sharepoint).
De huidige data (uit Microsoft Access) moet overgehaald worden naar het nieuwe systeem.
De programmeertaal is naar eigen keuze maar omdat we zelf een klein beetje thuis zijn in Microsoft Access én we gebruik maken van Office365 lijkt ons dat een handige keuze.

Wie zoeken we?
Wij zoeken een freelancer met aantoonbare ervaring met het bouwen van een ERP systeem. We zijn ook benieuwd wat je ons kan bieden als support na de implementatie.
Daarnaast willen we ook de mogelijkheden van uitbreiding van modules weten en de aanpak daarvan.

Wat bieden we?
Wij willen een samenwerking op langere termijn en bieden een werkplek aan in Enschede of Nijkerk maar u mag ook vanaf uw eigen locatie werken.

Heb je interesse dan zien we je reactie voorzien van ervaring en aanpak graag tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Tony Tony 10-04-2019
referentiesterren
4 referenties
Theo Theo 10-04-2019
Frans Frans 10-04-2019
mark mark 10-04-2019
Johan Johan 10-04-2019
referentiesterren
1 referentie
Wiebrand Wiebrand 10-04-2019
referentiesterren
2 referenties
Rick Rick 10-04-2019
danny danny 10-04-2019
referentiesterren
7 referenties
Tom Tom 10-04-2019
Mars Mars 10-04-2019
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Freelancer voor Eenvoudige Website
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een websitebouwer. Het gaat om een eenvoudige site.  Homepages, met vier andere pagina's, een contactformulier en een eventuele webshop.    Deadline: zo snel mogelijk  Budget: In overleg    Wij zien graag een reactie, portfolio en een offerte tegemoet.
17 apr
Designen en Stijlen van Website
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar webdesigner die de preview website op een professionele manier kan stijlen.    Met het programma Axure hebben wij een preview gemaakt van onze website die we uiteindelijk door een websigner echt willen laten bouwen. Ons design is qua functionaliteit in orde, het mist alleen nog de finishing…
16 apr
Website en App Bouwer Gezocht
Beste freelancers,    Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar een betrouwbare freelancer, die ons kan helpen met de bouw van onze app en website.    Over ons:    Ons bedrijf is een startup en richt zich volledig op het online aanbieden van auto's van alle bekende merken.    Ons bedrijf biedt jou de mogelijkheid…
16 apr
Advertentie Informatie Ophalen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij advertenties geautomatiseerd kan ophalen  van een site.    Daarbij wil ik dat ik het telefoonnummer kan zien als de advertentie binnen komt dus zonder daar eerst de advertentie voor hoeven te openen zoals dat nu het geval is.    Meer informatie…
15 apr
Hulp bij Website Aanpassen/Google Vindbaarheid
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen bij mijn website.    Ik heb een nieuwe BTW actie voor ondernemers en wil hierover graag een stukje tekst plaatsen op mijn website. De site is al actief, maar is gebouwd door mijn vader en die is inmiddels overleden en ik weet niet hoe ik de site moet aanpassen. …
12 apr
Installeren van Whatsapp Business API
Beste Freelancer,    Voor ons bedrijf www.scheidshuren.nl zijn we op zoek naar een developer die voor ons Whatsapp Business API kan instellen.    Het betreft een opdracht voor een vast bedrag dat we vooraf afspreken.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
11 apr
Website Bouwer met Marketing Kennis (Meppel)
Beste freelancers,    Ik heb een online media bedrijf gespecialiseerd in virtual reality en 360 graden videos en op zoek naar een freelance website bouwer & online marketeer.    De basis is al klaar ( Wireframe etc.) Je kan de werkzaamheden vanuit huis doen maar het is voor mij prettig als je in de omgeving van Meppel woonachtig…
10 apr