Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Modeontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ontwerpster gezocht

Opdracht ID: 53047

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 13 mei
Reacties: 1
Locatie: Alkmaar, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 13 mei
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers, 

Ik ben op zoek naar een getalenteerde en ervaren ontwerpster die mij kan helpen bij het uitwerken van een concept dat ik in gedachten heb.

De opdracht omvat het bespreken van het concept, het ontwikkelen van diverse ontwerpen op basis van ideeën en het eventueel aanbrengen van wijzigingen na feedback. Ik zoek iemand die proactief, flexibel en toegewijd is aan het leveren van kwaliteitswerk.

Als je geïnteresseerd bent in deze opdracht en denkt dat je de juiste persoon bent om mij te helpen, aarzel dan niet om te reageren met je portfolio en eventuele referenties. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met een enthousiaste en getalenteerde ontwerpster!

Budget bespreekbaar.

Alvast bedankt

Freelance modeontwerpers die hebben gereageerd (1)

Yana
Yana
13-05-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance mode ontwerp opdrachten

Ontwerp abaya

Geplaatst: 30 mei
Beste freelancers, Ik wil een eigen abayalijn starten, om te beginnen is de doelgroep voor dames. Nu wil ik de abaya’s in verschillende maten aanbieden zowel voor de korte dames als de lange dames. Nog zit ik te twijfelen tussen de stoffen satijn of viscose. Misschien doe ik het wel beide. Als ik mijn ontwerp heb zal ik mond op mond reclame maken en door influencers laten promoten. Daarna zal…

Kleding ontwerp

Geplaatst: 13 mei
Beste freelancers,  Ik wil graag een kledinglijn beginnen, alleen zou ik m’n idee op een digitale manier getekend willen hebben. Ik zou graag eerst willen beginnen met een T-shirt ontwerp.  

Ontwerpster

Geplaatst: 13 mei
Beste freelancer,  Ik ben op zoek naar een getalenteerde en ervaren ontwerpster die mij kan helpen bij het uitwerken van een concept dat ik in gedachten heb. De opdracht omvat het bespreken van het concept, het ontwikkelen van diverse ontwerpen op basis van ideeën en het eventueel aanbrengen van wijzigingen na feedback. Ik zoek iemand die proactief, flexibel en toegewijd is aan het leveren…

Ontwerpster gezocht.

Geplaatst: 7 mei
Beste freelancers,  Ik ben op zoek naar een getalenteerde en ervaren ontwerpster die mij kan helpen bij het uitwerken van een concept dat ik in gedachten heb. Ik heb behoefte aan iemand die in staat is om mijn ideeën om te zetten in een concreet en visueel aantrekkelijk ontwerp. De opdracht omvat het bespreken van het concept, het ontwikkelen van diverse ontwerpen op basis van mijn ideeën…

Lingerie set ontwerpen

Geplaatst: 1 mei
Beste freelancer, Ik ben een laatstejaar productdesign studente en ik studeer aan de Luca, school of arts in Genk, België. Voor mijn bachelorproof wil ik graag lingerie ontwerpen die gebaseerd is op paarden (een beetje in de richting van kinky zonder met paardenmaskers te werken) om zo een hele nieuwe vorm van lingerie te ontwikkelen. Ik heb al een aantal voorbeelden van hoe ik dit zou willen…

Bikini’s/lingerie naaister gezocht

Geplaatst: 28 apr
Beste freelancer, ik ben bezig met een erg leuk project voor bikini’s/lingerie . Ik zou graag grotere en kleine cupmaten op de markt willen zetten met ook een mooi design meestal wordt een grotere cup toch snel saai en is de vraag of wij wat voor elkaar kunnen betekenen door voor mij aan de slag te kunnen gaan . Ik heb al een aantal voorbeelden. Zou jij deze voor mij waar kunnen maken?
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht