Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Ontwerp vijf symbolen voor Freelancematch.nl

Geplaatst op:
2 juli 2010 14:29
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Grafisch Ontwerp
Opdracht ID:
1144
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot € 5000

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Freelancematch.nl probeert de beste ontmoetingsplaats voor opdrachtgevers en freelancers te worden. Elke dag werken we met een klein team aan het verbeteren van de site.

We zoeken nu wat designs/symbolen die als een soort van erebadges dienen binnen de site.

Concreet willen we graag vijf designs van vijf symbolen:
1- Sterspelers
2-3 Gebruiker met meer dan 5 en meer dan 10 matchpoints
4- Andere contributor (op het forum veel geschreven of anderzins dingen gedaan die goed zijn voor de community)
5- Referentie punten

De symbolen moet passen in de look en feel van de site en zouden dan zichtbaar worden op een pagina a la http://www.freelancematch.nl/opdrachten/Ontwerp-voor-meerdere-sites-geen-programmeerwerk/1110waar je de aanmeldingen ziet.

Je ziet dat we nu al symbool hebben voor 1 en 5. Van 1 zie je voorbeeld bij bovenstaande link. Referentiesymbool 5 zie je als je op zoek dienstverlener klikt en dan aanvinkt 'aantal referenties 1 of meer'. Dan zie je de kroontjes.

Omdat symbool 1 t/m 5 allemaal consistent met elkaar moeten zijn hebben we ze ook in de lijst hierboven genoemd.

De symbolen zouden ook zichtbaar zijn in het forum en wellicht in iemands publieke profiel.

De symbolen moeten super simpel zijn, zie bijvoorbeeld de symbolen op www.foursquare.com.

Als je vragen hebt, reageer dan op deze opdracht. We zullen vragen beantwoorden door de opdrachtomschrijving aan te passen zodat iedereen die heeft gereageerd daar bericht van krijgt.

Wij zijn heel benieuwd. Alvast bedankt.


Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (5)

Stef Stef 05-07-2010
staats staats 16-07-2010
Rik Rik 02-08-2010
Kees Kees 02-08-2010
referentiesterren
1 referentie
Liz Liz 16-08-2010

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Posterontwerp Laten Maken voor Theatervoorstelling
Beste freelancers,    Voor onze nieuwe voorstelling zijn wij op zoek naar iemand die de poster maakt.    Omschrijving v/d voorstelling:  Drie matrozen zitten in hetzelfde bootje. Ze zijn vrienden. Maar sinds Kapitein weg is verkeren ze in zwaar weer. Over zeeën vol met woorden zoeken ze ieder hun eigen bestemming. Hoge…
15:45
Geometrisch Patronen Namaken in PNG en SVG
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een ontwerper die ons kan helpen met de volgende vraag:    Aan de hand van printscreen voorbeelden dienen tegels met geometrische patronen nagemaakt te worden. Dit willen we in vector file, png en svg file. De bedoeling is dat ik de patronen vervolgens zelf kan inkleuren. Het gaat om ongeveer…
12:25
Poster & Flyer voor Recruitment van Nieuwe Medewerkers
Beste freelancers,    We zoeken iemand die voor ons een poster en flyer kan bedenken om nieuwe medewerkers aan te trekken.    De doelgroep van potentiële medewerkers bestaat hoofdzakelijk uit studenten. De poster en flyer moeten duidelijk twee of drie pluspunten overbrengen die het werken bij ons leuk maakt    Heb…
21 mrt
Photoshoppen: Kleuren Aanpassen in Bestaande Foto
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die de kleuren in een bestaande foto kan vervangen voor de kleuren met kleurcodes die ik aanlever.    Wie helpt mij een handje?
20 mrt
Designer voor Vlaaien Project
Beste freelancer(s),    Voor project ben ik op zoek naar een designer die een ontwerp kan realiseren. Dit project gaat over vlaaien.    Hierbij wat steekwoorden; Echte Limburgs vlaai, dat proef je, Vlaai het streekproduct van Limburg , Limburgs Trots, Limburgs vlaai, ambachtelijk voorbereid!    Dit zijn de specificatie…
20 mrt
Logo en Banner voor Youtube Kanaal
Beste freelancers,    Ik ben opzoek naar iemand die voor mij een logo & banner kan maken voor op youtube.    Ik heb een buget van 30 euro voor een logo en 35 voor de banner. Het zijn beide korte en simpele opdrachten.    Bij interesse hoor ik het graag.
19 mrt
Vormgeving Uitnodiging (Beach Stijl)
Beste freelancers,    De opdracht houdt in:    Vormgeving voor een uitnodiging beach stijl, of in de vorm van een beach product (slippers, zand, zonnebrandcream etc.) Budget: 350 euro    Ik zie graag jullie reacties tegemoet.
8 mrt