Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Ontwerp Animatie Japanse kerstkaart / Nieuwjaarsgroet

Geplaatst op:
1 november 2019 16:25
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Animatie
Opdracht ID:
41263
Status:
Gepauzeerd
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 350 tot 1000

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij sturen elk jaar een digitale kerst/nieuwjaarskaart naar onze relaties. Een kaart die 'beweegt' (animatie) en elk jaar een ander thema heeft.

Voor komend jaar denken we aan een kaart in het Japans. Aanleiding is een bezoek aan Japan en vervolgens een lezing van de Japanse architect bij ons (3 december as.) over hun benadering van het ontwerpen van gebouwen voor kinderen (kinderopvang/scholen).
Zij zien deze gebouwen als 3e pedagoog (1e pedagoog zijn de kinderen zelf (daar leren ze het meeste), 2e pedagoog zijn de volwassenen (ouders, leraren, kunstenaars). 3e pedagoog is de fysieke omgeving.

We zijn op zoek naar een creatieve bewegende 'oplossing' die bijvoorbeeld Japanse karakters verbindt met ontwerp van scholen. En dan bijvoorbeeld vanuit 'gelukkig nieuwjaar' in het Japans naar een ontwerp o.i.d.?

Wie kan ons helpen met een ontwerp van een animatie voor deze digitale kerstkaart / nieuwjaarskaart?
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (7)

Renske Renske 01-11-2019
Sander Sander 01-11-2019
Rinke Rinke 01-11-2019
Rex Rex 01-11-2019
referentiesterren
1 referentie
Yu-Chia Yu-Chia 01-11-2019
Donald Donald 01-11-2019
referentiesterren
27 referenties
Philip Philip 05-11-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Eenvoudig Animatiefilmpje voor Presentatie
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met een zeer eenvoudig animatiefilmpje.  Ik wil het filmpje gaan gebruiken ter ondersteuning voor mijn presentatie. Als voorbeeld stuur ik je dit filmpje mee maar het mag meer statischer en nog eenvoudiger.    Wie kan mij hiermee helpen en wat is de richtprijs?
18 okt
Animatie Illustrator voor Videocontent
Beste freelancer,    Ik heb een animatie nodig dat bij elke opname die wij maken, kort in beeld zal verschijnen als een brandmark en een naam bordje dat in beeld komt en weer verdwijnt. De illustratie zal door de editor verwerkt worden in de opnames.    Opdrachtomschrijving  Alsof onderaan in het beeld een hand met een handstempel…
15 okt
Maken van Korte Animatie (Filmpje)
Beste freelancers,    Ik ben voor de korte termijn (eind deze week) op zoek naar iemand die een filmpje/presentatie kan maken / animeren. Het gaat om:    1. een intake (donderdag of vrijdag) waarin de storyboard met de Art Director wordt besproken, waarna je  2. gevraagd wordt het in een filmpje uit te werken. Filmpje is idealiter…
18 sep
SVG-Animator Gezocht voor 10 Icoontjes
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een aantal SVG's voor mij kan animeren. Denk aan bijvoorbeeld een icoontje met muzieknootjes waarvan de muzieknoten moeten bewegen.    Het betreft in ieder geval 10 icoontjes.     
19 aug
Animator voor Logo’s (Social Media)
Beste freelancers,    Voor het maken van korte animaties vanuit onze portfolio voor social media zoeken wij een animator.    Je werkt met kant en klare vector bestanden zoals logo’s en iconen, tekstelementen en soms gecombineerd met fotografische beelden; eventueel (stock) video. De filmpjes zijn loops van een paar seconden…
13 aug
Animatie Video met Productuitleg
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar iemand die een animatie video kan maken van ongeveer 60 seconden voor op een nieuwe site waarin we het volgende willen uitleggen:    Probleem: auto moet omhoog (voor service of omhoog in een trailer)  Fail: het gaat mis met blokken hout (schuiven weg), aluminium platen (zwaar en beschadigen…
19 jul