Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
26 december 2020 16:05

Budget
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie
Den Haag, Zuid-Holland
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Analyse & Advies
Subcategorie
Businessplan schrijven
Opdracht ID
45987

Ondernemingsplan voor Grafisch Vormgever

25 tot 40 p.u. Den Haag, Zuid-Holland (3) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
26 december 2020 16:05
Categorie
Analyse & Advies
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik zoek iemand die voor mij een professioneel ondernemingsplan kan schrijven. Ik ben een grafisch vormgever/illustrator die voornamelijk voor kinderboeken illustreert. Vanaf volgend jaar wil ik mijn eigen illustraties gaan drukken op diverse producten (ik heb nu een Etsy shop waar ik dat al doe). Vanaf volgend jaar wil ik een echte webshop lanceren en ga ik verhuizen maar een nieuwe plek en niet meer vanuit huis werken.

Mijn werk is heel gericht op Etnische diversiteit en op de islamitische gemeenschap in Nederland. De meeste klanten hebben een islamitische achtergrond. Zowel particulieren klanten als zakelijke klanten. De producten die in mijn webshop komen zijn daarom ook heel erg gericht op deze markt en op kinderen.

Op de nieuwe locatie in Den Haag kan ik potentiële klanten ontvangen maar het is ook gelijk de plek waar ik mijn producten ontwerp en maak voor bestellingen uit de webshop. Tevens wordt het de plek waar ik mini workshops kan geven aan kinderen.

Met mijn bedrijf besta ik in februari 2021 2 jaar en heb ik tot nu toe alles zelf gefinancierd. Door de uitbreiding van producten en verhuizing wil ik een lening afsluiten bij de bank. Met deze lening kan ik de verhuizing bekostigen en het opzetten van de webshop en marketing. Daarnaast zal een klein gedeelte naar de productie van de webshop artikelen gaan.

Hopelijk zou iemand mij kunnen helpen want ik weet wel wat ik wil maar niet hoe ik een ondernemingsplan en een financieel plan moet opstellen.
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (3)

Ewoud
26-12-2020
John
26-12-2020
Daniël
29-12-2020

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
26 december 2020 16:05

Budget
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie
Den Haag, Zuid-Holland
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Analyse & Advies
Subcategorie
Businessplan schrijven
Opdracht ID
45987

Opdrachten in dezelfde categorie

Ondernemingsplan voor Duurzame Horecaonderneming
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een ondernemingsplan voor mijn toekomstige horecaonderneming kan schrijven. Mijn plan is om een restaurant te starten onder het concept van 'The Dutch Cuisine'; een restaurant waar duurzaam, bewust, en gezond eten centraal staat met het motto van 80% plantaardig eten tegen…
24 feb
Ondernemingsplan voor Bedrijfsovername
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een ondernemingsplan voor mij kan schrijven. Ik overweeg een bedrijf over te nemen en de kosten voor deze overname wil ik laten financieren door een externe geldverstrekker.    Ik zie jullie offertes graag tegemoet op Hoofdkraan.nl.
24 feb
Ondernemingsplan voor Delicatessenwinkel
Beste freelancers,    Mijn plan is om een nieuwe Italiaanse delicatessenwinkel te starten, een soort tratoria met Italiaanse lekkernijen en eten. Voor mijn nieuwe winkel heb ik een ondernemingsplan nodig en daarvoor zoek ik een freelancer.    Wie kan mij helpen? Kan je in je reactie meegeven wat de kosten zijn, wat ik…
24 feb
Businessplan Schrijven voor de Chemische Industrie
Beste freelancer,    Voor het schrijven van een professioneel businessplan in de chemische industrie zijn wij op zoek naar een freelancer die het plan in zowel de Nederlandse als de Engelse taal kan uitbrengen.    Beschik jij over aantoonbare ervaring in het schrijven van businessplannen, heb je Nima C opleiding/inzicht, denk…
23 feb
Bedrijfsplan voor Tropische Winkel Opstellen
Beste freelancers,    Ik wil graag een tropische winkel beginnen en hiervoor heb ik onder andere een bedrijfsplan nodig. Helaas ben ik geen ster in schrijven vandaar dat ik de hulp nodig heb van een freelancer die een bedrijfsplan voor mij kan schrijven/opstellen.    Ben jij degene die mij kan helpen? Reageer dan direct!
22 feb
Ondernemingsplan voor Nieuw Koeriersbedrijf
Beste freelancers,    Voor mijn nieuwe onderneming in de koeriersbranche ben ik op zoek naar iemand die mij kan helpen met een ondernemingsplan dat ik kan gebruiken voor de aanvraag van een lening/financiering. De totale financiering die ik nodig heb is 5.000,-.    Wie kan mij helpen?  Kijk uit naar jullie reacties
19 feb
Onderneming wil Businessplan voor Europese Expansie
Beste freelancers,   Wij zijn een internationale onderneming en richten ons op het verduurzamen van woningen. Ons doel is een Europese expansie en daarom zijn wij op zoek naar iemand die ons kan helpen met een professioneel business plan.     Graag komen wij in contact met iemand die beschikt over de juiste ervaring en affiniteit…
18 feb
Toon meer