Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Analyse & Advies >
  3. Businessplan schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ondernemingsplan voor Grafisch Vormgever

Opdracht ID: 45987

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 26-12-2020
Reacties: 3
Locatie: Den Haag, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 29-12-2020
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek iemand die voor mij een professioneel ondernemingsplan kan schrijven. Ik ben een grafisch vormgever/illustrator die voornamelijk voor kinderboeken illustreert. Vanaf volgend jaar wil ik mijn eigen illustraties gaan drukken op diverse producten (ik heb nu een Etsy shop waar ik dat al doe). Vanaf volgend jaar wil ik een echte webshop lanceren en ga ik verhuizen maar een nieuwe plek en niet meer vanuit huis werken.

Mijn werk is heel gericht op Etnische diversiteit en op de islamitische gemeenschap in Nederland. De meeste klanten hebben een islamitische achtergrond. Zowel particulieren klanten als zakelijke klanten. De producten die in mijn webshop komen zijn daarom ook heel erg gericht op deze markt en op kinderen.

Op de nieuwe locatie in Den Haag kan ik potentiële klanten ontvangen maar het is ook gelijk de plek waar ik mijn producten ontwerp en maak voor bestellingen uit de webshop. Tevens wordt het de plek waar ik mini workshops kan geven aan kinderen.

Met mijn bedrijf besta ik in februari 2021 2 jaar en heb ik tot nu toe alles zelf gefinancierd. Door de uitbreiding van producten en verhuizing wil ik een lening afsluiten bij de bank. Met deze lening kan ik de verhuizing bekostigen en het opzetten van de webshop en marketing. Daarnaast zal een klein gedeelte naar de productie van de webshop artikelen gaan.

Hopelijk zou iemand mij kunnen helpen want ik weet wel wat ik wil maar niet hoe ik een ondernemingsplan en een financieel plan moet opstellen.

Businessplan coaches die hebben gereageerd (3)

Ewoud
Ewoud
26-12-2020
46 referenties
Gemiddelde score
9.7
John
John
26-12-2020
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Daniël
Daniël
29-12-2020
26 referenties
Gemiddelde score
9.7

Freelance ondernemingsplan opdrachten

Ondernemingsplan

Geplaatst: 21 nov
Twee eigenaars openen restaurant, wil graag hulp bij het schrijven of opstellen van ondernemingsplan.  

Bedrijfsplan kleinschalig wonen

Geplaatst: 14 nov
Beste freelancers, Ik wil een bedrijfsplan schrijven. Mijn ambitie is kleinschalig wonen in te zetten op een woonzorgboerderij gericht op dementie en/of terminale zorg in PGB vorm. Ik heb al een opzetje geschreven hoe ik het graag zou willen. Maar ik wil graag verdere hulp voornamelijk met het schrijven van een financieel plan   

Business plan for African Concept restaurant

Geplaatst: 7 nov
Dear freelancers, I am currently working on a business plan for an African concept restaurant in Amsterdam. The objective of the business plan is to apply for financing and attract investors. I need someone to help me with writing a business plan. If you can help me, I look forward to your response.

Schrijven van een business plan

Geplaatst: 6 nov
Beste freelancers, Wij willen een internationale detacherings organisatie opzetten. Dat betekent dat we ICT-ers van buiten Nederland (zowel EU als niet EU) halen en die verhuren aan bedrijven in Nederland en later in Europa. De meeste input hebben we liggen of kunnen we schrijven. We zoeken iemand die op basis van onze input een professioneel business plan kan opstellen.  

Ondernemingsplan

Geplaatst: 30 okt
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een ondernemingsplan voor schoonheidsspecialiste niveau 3 kan schrijven. 

Ondernemingsplan Franchisenemer

Geplaatst: 13 okt
Hallo, Wij zijn franchisegever NR1webshops. We zijn op zoek naar een freelancer die de ondernemersplannen kan schrijven voor onze franchisenemers. Graag een totaal ondernemingsplan waar alle factoren aan bod komen. Het plan hoeft niet gericht te zijn op een financieringsaanvraag. In een vervroegd stadium wordt er al een marktonderzoek gedaan naar de marketingkosten en verwachte omzet (zie bijlage). Bij…

Ondernemingsplan

Geplaatst: 16 okt
Beste freelancers Ik ben al enige tijd bezig met mijn ondernemingsplan, maar kom er niet uit. Gewoon geen tijd voor. Dus heb wel het een en ander opgesteld en wil dit graag afronden. Wie kan mij helpen?
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht