Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Zakelijk Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ondernemingsplan Schoenenwinkel

Opdracht ID: 51129

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 14-06-2022
Reacties: 3
Locatie: Venray, Limburg
Laatst gewijzigd: 15-06-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemingsplan wil schrijven.
Ik wil graag een schoenenwinkel starten met eigentijdse merken zoals irregulair choiche voor de meer extraverte mensen maar ook met de juiste klappers zoals ugg etc.
De winkel zou ook een vrolijke uitstraling moeten krijgen en om een idee te krijgen kan je kijken naar de winkels van irregulair choiche.
Ik zou dit graag in venlo willen doen in het duitse stuk van venlo waar er vrij veel leegstand is en waar het wel druk is met duitser.
Ik hoop dat iemand mij kan helpen met het schrijven van een ondernemingsplan voor een beetje een redelijke prijs.
ik hoop van jullie te horen.
mvg
nick brussaard

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (3)

Marcel
Marcel
14-06-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Huub
Huub
14-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Toine
Toine
15-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Zakelijke schrijfopdrachten voor freelancers

Cv's herschrijven

Geplaatst: 11 jul
4 x herschrijven van cv in cvwizard (toegang wordt verleend) 8 uur x 60 euro per uur incl. btw = 480 incl. btw Instructies per cv volgt. betaling per factuur op bedrijfsnaam

Tenderstrateeg - Schrijver van aanbestedingsdocumenten

Geplaatst: 2 jul
Als ZZP-er ga je aan de slag met het schrijven en herschrijven van documenten voor aanbestedingen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van een implementatieplan, duurzaamheidsplan en innovatieplan. Je werkt nauw samen met ons als opdrachtgever om de benodigde informatie te verzamelen en te verwerken tot heldere en overtuigende teksten. Ervaring met het schrijven van aanbestedingsdocumenten…

Ondernemingsplan schrijven

Geplaatst: 6 jun
Beste heer/mevrouw, Ik ben voor mijn fatbike onderneming opzoek naar iemand die een ondernemersplan kan opstellen voor mij. Met deze ondernemingsplan wil ik een financieringsaanvraag doen bij Qredits. Ik ben al drie jaar bezig met het verkopen van fatbikes. Maar ik kan de vraag van de Fatbikes niet meer aan vandaar de aanvraag.

Dagbesteding plan schrijven

Geplaatst: 27 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een plan kan schrijven voor een dagbesteding. Het liefst iemand met ervaring hierin. Budget tussen de 300-600 euro Ik zie je offerte met een totaalprijs graag tegemoet

Redacteuren voor vakblad in de bouw

Geplaatst: 14 mei
Beste freelancers, Wij zoeken op korte termijn versterking van ons team van redacteuren voor een vakblad dat zich toelegt op het beschrijven van industriële, logistieke en andere utilitaire gebouwen. Je taak is mede op basis van interviews met architecten, aannemers en andere bouwpartijen te komen tot een adequate beschrijving van een gebouw en/of een bouwproces. Thema’s en onderwerpen…

Theoretisch onderzoek in een logische volgorde

Geplaatst: 3 mei
Beste freelancers, Er is een tekst geschreven van circa 30 a4tjes, dit dient ingekort te worden en overzichtelijk te worden gemaakt. Eventueel mag er tekst toegevoegd worden, wel echt theoretisch bronnen of tekst verwijderd worden als dit nodig is voor de tekst te verduidelijken (budget in overleg, in verband met geen idee hoelang werk nodig is.

Vertaling juridische tekst 389 woorden van NL > UK

Geplaatst: 3 apr
Beste freelancers, Juridische Nederlandse tekst (389 woorden) vertalen naar Engelse (juridische) tekst door een aantoonbaar beëdigd vertaler.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht