Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Ondernemingsplan Opstellen voor Teler (Emmen)

Geplaatst op:
11 februari 2019 15:05
Categorie:
Analyse & Advies
Subcategorie:
Businessplan schrijven
Opdracht ID:
37941
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 500 tot € 600
Locatie:
Emmen, Drenthe

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zoeken iemand ( uit de regio Emmen) die een bedrijfsplan kan schrijven als onderdeel van een aanbestedingsprocedure.

Doelstelling plan: Ik wil aan een aanbestedingsprocedure deelnemen. 

Als oprichter van een coöperatie en gehoord door een commissie bij de rondetafelgesprekken "experiment gesloten coffeeshopketen" zie ik nu mogelijkheden om aan de aanbestedingsprocedure "Aanwijzing Teler" deel te nemen. Voor deze aanvraag heb ik ( redactionele) hulp nodig, bij het vorm geven aan het noodzakelijk bedrijfsplan en invulling van voorgeschreven aanvraagformulier.
Heb uitgebreide regelgeving in de vorm van consultatie AMVB. ( Ambtelijke maatregel van bestuur) m.b.t. “experiment gesloten coffeeshopketen” in mijn bezit en bestudeerd.

Ik heb iemand nodig die een brij van informatie zo kan samenvatten dat het aan de criteria voldoet, kritisch kan kijken of het wel voldoende is, iemand die actief betrokken is bij de volledige vormgeving van het bedrijfsplan en redactionele vaardigheden bezit om in ieder geval vormfouten bij de aanvraag te voorkomen.
Verder is het iemand die gemakkelijk te bereiken is en beslist uit mijn regio( Emmen) komt.

Budget is in overleg.
Deadline: 2 weken 

Ik zie graag een reactie tegemoet.


 
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (2)

Ewoud Ewoud 11-02-2019
referentiesterren
20 referenties
Svetlana Svetlana 15-02-2019
referentiesterren
8 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Ondernemingsplan Shisha Lounge (Noord-Holland)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een ondernemingsplan kan schrijven voor een nieuwe onderneming. Ik wil graag een Shisha Lounge opzetten in Noord-Holland.    Een reactie inclusief prijsindicatie, zie ik graag tegemoet.  Alvast bedankt!
19 aug
Ondernemersplan Schrijven (Pensionstal)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een ondernemersplan kan schrijven voor het overnemen van locatie en het opstarten van een pensionstal. Het ondernemersplan is vereist voor de financieringsaanvraag.  En ons kan helpen met het indienen bij de juiste bank.    Thuiswerken is mogelijk en het budget is…
15 aug
Ondernemingsplan voor Stomen van Auto's
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een ondernemingsplan met alles er op en eraan denk aan begrotingen voor het opstarten van een klein bedrijf in het stomen van auto's, op de langere termijn willen we graag gaan groeien door middel van een franchise module, dit zal plaats gaan vinden wanneer de vraag er naar is en dit dus ook relevant…
5 aug
Financieel Plan voor Vastgoed Project
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancers die ons kan helpen met een financieel plan / businessplan.  Het gaat om de uitrol van een vastgoed project in Nederland daarnaast willen we graag een plan voor een camping in Canada.    Heb je interesse dan voorzien wij je graag van meer informatie.
29 jul
Ondernemingsplan voor Personal Trainer
Beste freelancers,    Ik ben een PT op zoek naar een eigen fitness-studio. Hier wil ik personal training geven aan mijn cliënten. Ik heb reeds een leuke locatie in gedachten. Heb op dit moment behoefte aan een waterdichte ondernemingsplan met 3-jaars financiële prognose. Graag hoor ik van u terug.    Budget 50.000 euro…
18 jul
Ondernemersplan Schrijver Gezocht voor Horecazaak
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft met het schrijven van een ondernemers/financieel plan.    Voor een groot deel hebben we het zelf al gedaan maar zouden nog een steuntje in de rug kunnen gebruiken om het professioneler te maken zodat we ermee naar de bank kunnen, met name het financiële plan…
15 jul
Ondernemingsplan voor Gezondheidszorg
Beste freelancers,    Ik heb een uitgebreid ondernemingsplan nodig voor een kliniek/alternatieve geneeskundige gebouw waar verschillende diensten zullen worden aangeboden. Alles is met een achterliggende positieve doel.     Kan jij me hiermee helpen, dan zie ik je reactie graag tegemoet.
8 jul