Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Ondernemingsplan Opstellen voor Teler (Emmen)

Geplaatst op:
11 februari 2019 15:05
Categorie:
Analyse & Advies
Subcategorie:
Businessplan schrijven
Opdracht ID:
37941
Status:
Gepauzeerd
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 500 tot € 600
Locatie:
Emmen, Drenthe

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zoeken iemand ( uit de regio Emmen) die een bedrijfsplan kan schrijven als onderdeel van een aanbestedingsprocedure.

Doelstelling plan: Ik wil aan een aanbestedingsprocedure deelnemen. 

Als oprichter van een coöperatie en gehoord door een commissie bij de rondetafelgesprekken "experiment gesloten coffeeshopketen" zie ik nu mogelijkheden om aan de aanbestedingsprocedure "Aanwijzing Teler" deel te nemen. Voor deze aanvraag heb ik ( redactionele) hulp nodig, bij het vorm geven aan het noodzakelijk bedrijfsplan en invulling van voorgeschreven aanvraagformulier.
Heb uitgebreide regelgeving in de vorm van consultatie AMVB. ( Ambtelijke maatregel van bestuur) m.b.t. “experiment gesloten coffeeshopketen” in mijn bezit en bestudeerd.

Ik heb iemand nodig die een brij van informatie zo kan samenvatten dat het aan de criteria voldoet, kritisch kan kijken of het wel voldoende is, iemand die actief betrokken is bij de volledige vormgeving van het bedrijfsplan en redactionele vaardigheden bezit om in ieder geval vormfouten bij de aanvraag te voorkomen.
Verder is het iemand die gemakkelijk te bereiken is en beslist uit mijn regio( Emmen) komt.

Budget is in overleg.
Deadline: 2 weken 

Ik zie graag een reactie tegemoet.


 
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (2)

Ewoud Ewoud 11-02-2019
referentiesterren
19 referenties
Svetlana Svetlana 15-02-2019
referentiesterren
8 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Ondernemingsplan voor Haargroei/Haaruitval Bedrijf
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer om een ondernemersplan voor mij op te stellen.    Het gaat om een onderneming in Microneedling in haargroei & Haaruitval.    Doelstelling van het plan is de aanvraag van een lening.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
13:45
Ondernemingsplan voor Online Marketing Bedrijf
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een ondernemingsplan zou kunnen opstellen.    Het gaat om een online marketing bedrijf. Ik heb een ondernemingsplan nodig voor de aanvraag van een bedrijfskrediet. (zo spoedig mogelijk, budget in overleg)    Ik zie graag een reactie tegemoet.
17 feb
Ondernemingsplan voor Woonzorghuis met Begeleiding
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het schrijven van een ondernemingsplan.    Ik wil een woonzorghuis met begeleiding starten. Voor de doelgroep mensen die ik wil ondersteunen en begeleiden bestaat nog geen opvang.    Het wordt een onderneming onmisbaar voor onze maatschappij, er zal…
15 feb
Ondernemingsplan voor Startend Incassobureau
Beste freelancers,    Ik ben op dit moment werkzaam bij het incassobureau, en ik wil graag met een incassobureau voor mijzelf starten met een een eenmanszaak.    Ik heb een beetje moeite met het schrijven van een ondernemingsplan dus ben ik op zoek naar een freelancer die mij hiermee kan helpen.  Het wordt een klein bedrijf…
12 feb
Ondernemingsplan voor Horecabedrijf met Pand
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar iemand die voor ons een goed ondernemingsplan kan maken. Het gaat om een horecabedrijf met pand dat we willen gaan starten.    Het liefst zo snel mogelijk beginnen. Tijdsduur voor iemand met ervaring waarschijnlijk niet zo lang. Het liefst z.s.m. klaar, zodra het klaar is kunnen wij ook…
6 feb
Ondernemingsplan Opstellen (Pinda en Gember Verwerkingsbedri...
Beste freelancers,    Via deze weg zijn we op zoek naar een freelancer die ervaring heeft in het schrijven van een bedrijfsplan (incl. financieel plan). Het is voor een startup pinda en gember verwerkingsbedrijf).    Doelstelling: het aanvragen van een lening bij de bank, investeerders of crowdfunding.  Deadline: in overleg …
6 feb