Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Ondernemingsplan Opmaken voor Dagopvang

Geplaatst op:
14 januari 2020 15:05
Categorie:
Analyse & Advies
Subcategorie:
Businessplan schrijven
Opdracht ID:
42040
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 350 tot 1000
Locatie:
Dronten, Flevoland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij willen een dagopvang starten voor jongeren met een licht verstandelijke beperking in de omgeving Dronten. Hiervoor willen wij een goed ondernemingsplan laten maken waarmee we bijvoorbeeld een bank kunnen benaderen.

Het doel is om een financiering te verkrijgen of investeerder aan te trekken. Een financieel plan is dan ook een belangrijk onderdeel van ons businessplan.

Heb je interesse dan zouden wij graag een keer een persoonlijk kennismakingsgesprek inplannen alvorens we aan de slag gaan.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (6)

Jacobine Jacobine 14-01-2020
referentiesterren
24 referenties
Ewoud Ewoud 14-01-2020
referentiesterren
26 referenties
Bas Bas 14-01-2020
Tobias Tobias 14-01-2020
Brian Brian 14-01-2020
John John 15-01-2020
referentiesterren
5 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Ondernemersplan voor Internet Startup
Beste freelancers,    Ik ben bezig met een startup het gaat om een internetbedrijf. Het is een compleet nieuw concept dat ik reeds heb gespiegeld binnen mijn netwerk, zij geloven al in mijn project en helpen mij in ruil voor 10% van de aandelen. Inmiddels heb ik al een krediet om een begin te maken met mijn onderneming.  Maar helaas…
21 jan
Ondernemingsplan Nodig voor Schoonheidssalon
Beste freelancers,    Ik heb een ondernemingsplan nodig voor een schoonheidsalon. Het plan is nodig voor de financieringsaanvraag. Er moet ook een financieel plan worden opgesteld en ik zou graag een persoonlijk kennismaking inplannen.    Wat kan ik verwachten voor een budget van 350 euro? Ik kom graag in contact om dit samen te…
19 jan
Ondernemingsplan Schrijven (Horeca, Crowdfunding)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die ervaring heeft in het schrijven van ondernemingsplannen, een pré is horeca en crowdfunding.    Ik wil van mijn jaren lange passie mijn werk maken en als klein ondernemer een Avocado Restaurant in Utrecht beginnen. Het blijft een uniek horecaconcept. Alleen dit concept…
18 jan
Ondernemingsplan Detailhandel
Beste freelancers,    Ik wil graag een ondernemingsplan laten maken voor in de detailhandel. Ik wil tweedehandskleding gaan verkopen en daarbij ook nieuwe kleding. Ik heb zelf ervaring in de detailhandel en ook een diploma MBO detailhandel.    Ben je geïnteresseerd en kan je mij helpen? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.
17 jan
Ondernemingsplan Schrijven voor Uitvaartverzorging
Beste freelancers,    Ik ben voornemens om een uitvaartverzorging op te zetten met inbegrepen: van lijkwagen, koelruimte en alle nodige attributen.Om dit te kunnen realiseren heb ik een financiering nodig.  Daarom zoek ik een freelancer die mij kan helpen bij het opstellen van een ondernemingsplan en financieel plan waarmee ik naar…
17 jan
Ondernemingsplan voor Frietkraam
Beste freelancers,    Ik wil graag een ondernemingsplan laten maken voor een startend en klein bedrijf. Het gaat om een eenmanszaak, een frietkraam op een vaste standplaats die al geregeld is. Het is de bedoeling dat ik een kleine lening kan afsluiten bij de bank omdat ik een te kort aan omzet heb.    Ik zie je reactie graag tegemoet.
16 jan