Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Analyse & Advies >
  3. Businessplan schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ondernemersplan voor Financiering Bedrijfspand

Opdracht ID: 46562

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 11-02-2021
Reacties: 4
Locatie: Baarn, Utrecht
Laatst gewijzigd: 16-02-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor mijn holding heb ik een financiering nodig van mijn eigen bank voor het aankopen van een bedrijfspand.

Ik wil dit pand aankopen om met mijn werkmaatschappij, welke werkzaam is in de bouw, beneden gaan gebruiken als werkplaats en opslag en boven als kantoorruimte welke opgedeeld wordt in 2 a 3 ruimtes waarvan ik zelf er 1 ga gebruiken waarvan ik een 2de maatschappij wil opstarten voor vastgoed.
Het vastgoed dat ik wil aantrekken wil ik zoveel als mogelijk vanuit de bouw onderneming verbouwen en dan verhuren of weer verkopen. In 2020 ben ik van eenmanszaak naar bv structuur gegaan omdat de werkmaatschappij groeide waarbij omzet en winst verdubbelde. Half is dit 2020 geruisloos overgegaan met terugwerkende kracht vanaf begin 2020. De ING ziet nu mijn onderneming als nieuw dus verwacht een ondernemersplan.

Wie kan mij helpen met een goed ondernemingsplan? Jullie reacties zie ik graag tegemoet op Hoofdkraan.nl

Businessplan coaches die hebben gereageerd (4)

John
John
11-02-2021
8 referenties
Gemiddelde score
9.8
Joppe
Joppe
11-02-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
mitchel
mitchel
11-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Daniël
Daniël
11-02-2021
26 referenties
Gemiddelde score
9.7

Freelance ondernemingsplan opdrachten

Ondernemersplan

Geplaatst: 6 jun
Wij willen graag een werkgelegenheid bieden aan mensen met een beperking. Nu bieden wij begeleiding aan mensen met een beperking. Dit doen wij in samenwerking met onze paarden. Graag zouden wij een pensionstal openen waar mensen (jong volwassenen) met een beperking kunnen werken. En mensen hun paard kunnen stallen. In de verre toekomst willen we ook lessen aanbieden. Aanvullende vragen: Businessplan…

Bedrijfsplan schrijven voor aanvraag lening.

Geplaatst: 28 mei
Beste freelancers, Voor een lening van 50.000 bij Qredits.nl zoeken wij iemand die een bedrijfsplan kan opzetten voor ons.

Presentatie maken

Geplaatst: 21 mei
Ik zoek iemand die voor mij een uitgewerkt buisiness plan in een presentabele versie kan gieten Aanvullende vragen: Businessplan is vereist voor de financieringsaanvraag.: Ja Doel van het plan is het aantrekken van investeerders.: Ja Er moet ook een financieel plan worden opgesteld.: Nee Graag een persoonlijk kennismakingsgesprek.: Nee

Hulp bij marktonderzoek

Geplaatst: 3 mei
Beste freelancers, Voor een nieuwe productlijn/webshop ben ik op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met het onderzoekgedeelte van een business/ondernemingsplan. Wij hebben hulp nodig bij het marktonderzoek, concurrentieanalyse (op product, prijs en markt), potentiele afnemers, onderzoek naar producenten en analyse van verkoopkanalen.

Ondernemingsplan

Geplaatst: 22 apr
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor het schrijven van een ondernemingsplan nieuw te starten hondenpension met bestaande trimsalon.

Ondernemings en financieel plan maken

Geplaatst: 27 apr
Beste freelancers, Ik zoek iemand om een businessplan te schrijven. Hierin zit het ondernemingsplan en financieel plan. Bedrag in overleg Dachten aan €500,-

Hulp bij het schrijven van een bedrijfsplan

Geplaatst: 22 apr
Beste freelancers, Opstellen bedrijfsplan mbt dierenspeciaalzaak. Al geruime tijd ben ik mij aan het oriënteren om een fysieke dierenspeciaalzaak op te zetten. Echter, vind ik een goed bedrijfsplan schrijven best lastig, met name het financiële deel. Het zou fijn zijn als ik hier goede hulp bij kan krijgen, het liefst iemand met ervaring en kennis in retail. Ik hoor het graag! Mvg Marleen…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht