Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. SEO/SEA
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Onderhoud van Bestaande Google AdWords Campagne

Opdracht ID: 46782

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 01-03-2021
Reacties: 8
Locatie: Den Haag, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 08-03-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek hulp voor het doorlopen van de AdWords campagne instellingen van mijn website. Deze is 5 jaar geleden door een externe organisatie opgezet en vervolgens door onze organisatie zelf bijgehouden. 

Wie zijn wij
De organisatie is een kleine reisorganisatie gespecialiseerd op campingvakanties in Europa (stacaravans en bungalowtenten). De website vertegenwoordigd een Italiaanse organisatie en is specifiek gericht op de Nederlandse markt. In een normaal seizoen zonder Corona is het AdWords budget circa € 15.000,-.

Wie zoeken wij
 Het betreft een 'onderhoudsbeurt' qua instellingen, campagnes, advertenties en wellicht enkele nieuwe tips & tricks. We zijn nadrukkelijk niet op zoek naar iemand die de campagne geheel overneemt maar wel naar iemand die 2 à 3 x per jaar een aantal uren 'reviseert'.

Ben jij degen die ons kan helpen? Reageer dan met ervaring en aanpak via Hoofdkraan.nl

Freelance SEO / SEA specialisten die hebben gereageerd (8)

Danny
Danny
01-03-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Jos
Jos
01-03-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Bart
Bart
01-03-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Mitchell
Mitchell
02-03-2021
9 referenties
Gemiddelde score
9.9
Jasper
Jasper
01-03-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Daan
Daan
01-03-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Marcel
Marcel
01-03-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Max
Max
02-03-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Toon meer reacties

SEA of SEO freelance opdrachten

Adwords Specialist gezocht

Geplaatst: 28 nov
Beste AdWords Specialist Freelancers, Wij zijn een marketingbedrijf dat trots is op het leveren van uitstekende resultaten voor onze klanten gedurende 10 jaar. Vanwege de groeiende vraag naar onze diensten zijn we op zoek naar een gemotiveerde AdWords specialist om ons team te versterken. Functie: AdWords Specialist Freelancer. Uurtarief: €25 per uur. Verantwoordelijkheden: - Beheren en optimaliseren…

SEA specialist

Geplaatst: 27 nov
We are looking for a SEA specialist who can help us making our current campain(s) more tactical en efficient. Before we hire we would like to speak to a personal candidate by phone.

SEA Specialist gezocht!

Geplaatst: 31 okt
Beste freelancers, Voor compleet nieuw start-up ben ik op zoek naar een specialist die mij kan helpen met SEA. Opdracht kan later evenetueel uitgebreid worden met SEO en LinkedIn campagnes.

Expert op het gebied van SEO/linkbuilding gezocht

Geplaatst: 7 nov
Beste freelancers, Wij zoeken een expert op het gebied van SEO/linkbuilding. Deels doen we wij veel zelf op pagina- en contentniveau maar linkbuilding is niet onze specialiteit. Er zit veel kaf tussen het koren op dit gebied, maar wij zoeken een professionele freelancer met verstand van zaken op het gebied van linkbuilding.

SEA specialist gezocht

Geplaatst: 9 okt
Beste, Wij zoeken een slimme en creatieve SEA-specialist die onze SEO specialiste terzijde kan staan. Ook graag ervaring met bijv. Linkedin campagnes, zodat we af en toe ook actief en slim kunnen adverteren. 

SEO/content specialist voor SEO website

Geplaatst: 9 okt
Hallo, wij zijn een producent in de industrie en zoeken per direct een junior SEO/Content Specialist (max 2 jaar ervaring) voor een klus van 20 uur in de eerste fase. We starten met 6-8 uur voor het goedzetten van alle SEO titels op de NL site inclusief intern hyperlinken. Na een tussentijdse korte evaluatie van onze kant, doen we de andere talen. We zoeken geen bureau, maar een freelancer/ZZP’er…

Linkbuilding manager - participatie

Geplaatst: 6 okt
Beste freelancers, Ben jij een ervaren linkbuilder? Iemand die begrijpt wat het effect is van kwalitatieve backlinks op de vindbaarheid van een website? Iemand die ervaring heeft met het realiseren van links én die zelf ondernemend is? Dan ben jij de fit voor ons! Wij zijn een linkbuilding bureau uit Nederland, wij leveren backlinks aan verschillende bedrijven in heel Europa. Met ons eigen…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht