Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Design & Multimedia >
 3. Logo & Huisstijl Design
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Nieuwe Huisstijl voor Cleanup Initiatief Rotterdam

Opdracht ID: 46474

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 04-02-2021
Reacties: 8
Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 15-03-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Onze organisatie in Rotterdam is een vrijwilligersinitiatief en bestaat vijf jaar. We organiseren cleanups aan de waterkant en in stadsnatuur, inspireren mensen om op te ruimen, lobbyen bij bedrijven en overheden voor het verminderen van de hoeveelheid zwerfafval en we geven gastlessen.
We hebben ruim 120 vrijwilligers, waarvan een aantal mensen zelfstandig opruimt met leenmaterialen. Ook de coördinatie is vrijwilligerswerk.

Op dit moment hebben wij een ietwat complex logo en gebruikt ondersteunend fotomateriaal t.b.v. de vormgeving. De communicatie gaat via sociale media (Facebook, Twitter en Instagram). Er is een vrij statische website die hoognodig toe is aan verbetering. We missen een huisstijl voor bijvoorbeeld digitaal briefpapier, power points en eventueel huisstijlproducten zoals een beach flag.
Dit gemis willen we graag oplossen, daarom zijn wij op zoek naar een freelancer die ons kan helpen met een nieuwe verfrissende huisstijl en website.

De opdracht
Je vertaalt het logo naar een huisstijl en bijpassende website. Je bent vrij om ook het logo op te frissen. Binnen de opdracht vertaal je de huisstijl naar digitaal briefpapier, een template voor power point (eisen in overleg), een beach flag en vormgeving voor een nieuwe website, die je ook optuigt. Je levert aan het einde van de opdracht de losse huisstijlelementen aan, zodat dit in de toekomst vrij te vertalen is naar eventuele andere producten.

De website is onderhoudsvriendelijk en bevat de volgende elementen:
 • een overzichtelijke homepage met menu,
 • de eerste alinea van blogs (plus foto’s) die doorlinken naar achterliggende pagina’s,
 • een activiteitenagenda die doorlinkt naar achterliggende agenda-elementen,
 • een koppeling met sociale media-kanalen,
 • een samenvattend blokje ‘Over ons’ met een achterliggende pagina.
 • Een samenvattend blokje ‘Meedoen’ en een achterliggende pagina.
 • Een samenvattend blokje ‘Gastlessen’.
 • Contactgegevens en linkjes naar sociale media komen terug in de footer en daarnaast een contactpagina (ook via het menu te benaderen) met een contactformulier.
 • Bij de blogs bestaat de mogelijkheid om een document aan te hechten.

Menustructuur:
 • Blogs
 • Meedoen (submenu: Samen, Alleen)
 • Gastlessen
 • Over ons (submenu: Oppakken, Aanpakken
 • Contact

Wie zoeken we?
Je hebt een groen hart en wilt je graag inzetten voor onze vrijwilligersorganisatie in Rotterdam én je hebt ervaring met zowel vormgeving als webbouw. We vinden het niet vanzelfsprekend dat mensen per definitie vrijwillig een bijdrage leveren. Daarom willen we voor deze opdracht een vergoeding betalen, maar we willen graag een scherp bod.

Als je geïnteresseerd bent, dan zien wij je reacties graag op Hoofdkraan.nl

Logo ontwerpers die hebben gereageerd (8)

Jos
Jos
04-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Renske
Renske
04-02-2021
9 referenties
Gemiddelde score
9.7
Sander
Sander
04-02-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Daniel
Daniel
04-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Milan
Milan
04-02-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Ruben
Ruben
04-02-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Tirza
Tirza
05-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Laura
Laura
09-02-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance logo en huisstijl opdrachten

Nieuw logo voor medisch onderzoekscentrum/praktijk

Geplaatst: 27 nov
Beste freelancers, Onze praktijk gaat verhuizen naar een mooie historische locatie met als adres Kasteelhof. Meteen ook tijd voor een nieuw verfrissend logo. Het logo willen we graag eigentijds, met een knipoog naar onze nieuwe locatie (Kasteel) en ons werk (medisch, onderzoek naar nieuwe behandelingen).   

Huisstijl

Geplaatst: 27 nov
Beste freelancers, Wij willen graag onze huisstijl aanpassen. Het logo van ons bedrijf vinden wij goed en sterk. Wat wij graag vernieuwd willen hebben zijn: - visitekaartjes - briefpapier - Slidedeck voor sales presentaties - Cv voor de professionals met de huisstijl van Sovitas Graag ontvang ik ook voorgaand werk om het te bekijken. Als je meer informatie nodig hebt, dan hoor ik het graag. Alvast…

Logo

Geplaatst: 16 nov
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor het ontwerpen van een logo voor mijn praktijk voor bekkenfysiotherapie en seksualiteit.  

Professional Logo Design for a High-End

Geplaatst: 6 nov
Hi, We are an esteemed luxury fashion brand renowned for its exclusive collection of premium clothing and accessories. We are in search of a highly skilled and creative freelancer to collaborate with us on crafting an exquisite logo that captures the essence of our brand, radiating elegance, sophistication, and exclusivity. Requirements: 1. Create a logo that prominently features the brand name in…

Ervaren ontwerper

Geplaatst: 14 okt
Hoi! Ben jij super creatief en heb je ervaring met het ontwerpen en maken van huisstijlen? Wij hebben je nodig! Voor een nieuw op te zetten bedrijf zoeken we namelijk precies dat.. Graag komen wij in contact met een ervaren ontwerper die zelf ook creatieve input levert en openstaat voor een langdurige samenwerking. Voor nu zoeken wij iemand die voor een vaste vergoeding een logo en huisstijl kan ontwerpen.…

Opfrissen Merk - Logo - Websiteontwerp - Beeldmerk

Geplaatst: 27 sep
Beste freelancers, We willen graag dat ons logo, ons briefpapier en onze websitecommunicatie wordt opgefrist. we willen graag de herkenbaarheid handhaven maar ook vernieuwing toepassen. Waar we vroeger altijd briefpapier lieten drukken hebben we nu full color laserprinters en wordt bovendien het merendeel van de documenten digitaal verstrekt.  De opdracht omvat : - Logo en Beeldmerk - Briefpapier …

Luxury Fashion Brand Logo Design

Geplaatst: 19 okt
Hi, We are a high-end luxury fashion brand known for its commitment to premium clothing and accessories. With a focus on elegance, sophistication, and exclusivity, we are in need of a captivating logo that embodies these core values. The primary goal is to create a logo that makes a strong visual statement about the brand's identity, craftsmanship, and attention to detail.  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht