Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Design & Multimedia >
 3. Logo & Huisstijl Design

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
4 februari 2021 10:45

Budget
€ 50 tot 350
Locatie
Rotterdam, Zuid-Holland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Design & Multimedia
Subcategorie
Logo & Huisstijl Design
Opdracht ID
46474

Nieuwe Huisstijl voor Cleanup Initiatief Rotterdam

50 tot 350 Rotterdam, Zuid-Holland (10) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
4 februari 2021 10:45
Categorie
Design & Multimedia
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Onze organisatie in Rotterdam is een vrijwilligersinitiatief en bestaat vijf jaar. We organiseren cleanups aan de waterkant en in stadsnatuur, inspireren mensen om op te ruimen, lobbyen bij bedrijven en overheden voor het verminderen van de hoeveelheid zwerfafval en we geven gastlessen.
We hebben ruim 120 vrijwilligers, waarvan een aantal mensen zelfstandig opruimt met leenmaterialen. Ook de coördinatie is vrijwilligerswerk.

Op dit moment hebben wij een ietwat complex logo en gebruikt ondersteunend fotomateriaal t.b.v. de vormgeving. De communicatie gaat via sociale media (Facebook, Twitter en Instagram). Er is een vrij statische website die hoognodig toe is aan verbetering. We missen een huisstijl voor bijvoorbeeld digitaal briefpapier, power points en eventueel huisstijlproducten zoals een beach flag.
Dit gemis willen we graag oplossen, daarom zijn wij op zoek naar een freelancer die ons kan helpen met een nieuwe verfrissende huisstijl en website.

De opdracht
Je vertaalt het logo naar een huisstijl en bijpassende website. Je bent vrij om ook het logo op te frissen. Binnen de opdracht vertaal je de huisstijl naar digitaal briefpapier, een template voor power point (eisen in overleg), een beach flag en vormgeving voor een nieuwe website, die je ook optuigt. Je levert aan het einde van de opdracht de losse huisstijlelementen aan, zodat dit in de toekomst vrij te vertalen is naar eventuele andere producten.

De website is onderhoudsvriendelijk en bevat de volgende elementen:
 • een overzichtelijke homepage met menu,
 • de eerste alinea van blogs (plus foto’s) die doorlinken naar achterliggende pagina’s,
 • een activiteitenagenda die doorlinkt naar achterliggende agenda-elementen,
 • een koppeling met sociale media-kanalen,
 • een samenvattend blokje ‘Over ons’ met een achterliggende pagina.
 • Een samenvattend blokje ‘Meedoen’ en een achterliggende pagina.
 • Een samenvattend blokje ‘Gastlessen’.
 • Contactgegevens en linkjes naar sociale media komen terug in de footer en daarnaast een contactpagina (ook via het menu te benaderen) met een contactformulier.
 • Bij de blogs bestaat de mogelijkheid om een document aan te hechten.

Menustructuur:
 • Blogs
 • Meedoen (submenu: Samen, Alleen)
 • Gastlessen
 • Over ons (submenu: Oppakken, Aanpakken
 • Contact

Wie zoeken we?
Je hebt een groen hart en wilt je graag inzetten voor onze vrijwilligersorganisatie in Rotterdam én je hebt ervaring met zowel vormgeving als webbouw. We vinden het niet vanzelfsprekend dat mensen per definitie vrijwillig een bijdrage leveren. Daarom willen we voor deze opdracht een vergoeding betalen, maar we willen graag een scherp bod.

Als je geïnteresseerd bent, dan zien wij je reacties graag op Hoofdkraan.nl
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Jos
Jos
04-02-2021
Renske
04-02-2021
Edwin
04-02-2021
Sander
04-02-2021
Daniel
04-02-2021
Milan
04-02-2021
Ruben
04-02-2021
Wouter
04-02-2021
Tirza
05-02-2021
Laura
09-02-2021
Toon meer reacties

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
4 februari 2021 10:45

Budget
€ 50 tot 350
Locatie
Rotterdam, Zuid-Holland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Design & Multimedia
Subcategorie
Logo & Huisstijl Design
Opdracht ID
46474

Opdrachten in dezelfde categorie

Freelance Ontwerper voor Logo en Huisstijl van Klassiek Koor
Beste freelancers,    Voor een klassiek koor uit Den Haag, dat vooral uit jonge vrouwen bestaat, ben ik op zoek naar iemand die mee kan denken met de uitstraling van het koor en daarmee de identiteit goed weer kan geven.    Het gaat in dit geval om het ontwerpen van een logo en huisstijl. Het logo moet geschikt zijn voor drukwerk.…
15 apr
Logo voor Nieuwe YouTube Serie Ontwerpen
Beste freelancers,    Ik een eigen YouTube kanaal en ik heb iemand nodig die een logo kan ontwerpen voor een komende YouTube serie.    De serie houdt in dat er 4 kandidaten in 3 verschillende opdrachten per aflevering gaan strijden voor de titel. Ik zou ook graag hebben dat het logo geanimeerd wordt want het wordt zowel…
8 apr
Amsterdams Coaching Concept Visualiseren
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het ontwikkelen van een logo en huisstijl voor een nieuw coaching concept. Het logo moet geschikt zijn voor drukwerk.    Bij interesse zie ik je reactie met 3 creatieve logo voorstellen graag tegemoet.
7 apr
Logo voor Agrarisch Teelt Bedrijf (Appels)
Beste freelancers,    Ik ben sinds kort begonnen met een agrarisch teeltbedrijf/dienstverlening in de agrarische sector. Nu zoek ik iemand die voor mij een logo zou willen ontwerpen.    Ik wil jullie vooral de vrije hand geven in het ontwerp, omdat ik zelf niet echt een "soort" logo in mijn hoofd heb. Een logo met tractor/gewassen…
6 apr
Logo en Visitekaartje Ontwerpen voor Spirituele Webwinkel
Beste freelancers,    Ik ben bezig met het oprichten van mijn eerste webwinkel in de spirituele business. Hiervoor ben ik op zoek naar iemand die een logo, visitekaartje en eventueel briefpapier voor mij zou kunnen ontwerpen. Het logo moet geschikt zijn voor drukwerk. Bij een prettige samenwerking zullen er meer opdrachten in de toekomst…
5 apr
MS Word Huisstijl Ontwikkelen voor ZZPer
Beste freelancers,    Ik ben net begonnen als ZZP'er en werk nu aan mijn eerste rapport in MS Word.  Ik zoek een freelancer die mij helpt mijn eerste rapport netjes te maken en tegelijkertijd een huisstijl te ontwikkelen. In goed overleg. Ik kan best veel zelf, maar loop met name vast met de hoofdstuknummering.    Ben je…
5 apr
Logo laten Ontwerpen voor Vastgoedbedrijven
Beste freelancer,    Graag ontvang ik een prijsopgave m.b.t. het maken van twee nieuwe logo’s. Het gaat om twee verschillende vastgoedbedrijven: www***.com (investeerder) en www.***.com (makelaar).    De website van de makelaar is nog niet af, omdat de websites met elkaar te maken hebben moeten de logo’s op elkaar lijken.…
30 mrt
Toon meer