Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Design & Multimedia >
 3. Logo & Huisstijl Design
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Nieuwe Huisstijl voor Cleanup Initiatief Rotterdam

Opdracht ID: 46474

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 04-02-2021
Reacties: 8
Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 15-03-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Onze organisatie in Rotterdam is een vrijwilligersinitiatief en bestaat vijf jaar. We organiseren cleanups aan de waterkant en in stadsnatuur, inspireren mensen om op te ruimen, lobbyen bij bedrijven en overheden voor het verminderen van de hoeveelheid zwerfafval en we geven gastlessen.
We hebben ruim 120 vrijwilligers, waarvan een aantal mensen zelfstandig opruimt met leenmaterialen. Ook de coördinatie is vrijwilligerswerk.

Op dit moment hebben wij een ietwat complex logo en gebruikt ondersteunend fotomateriaal t.b.v. de vormgeving. De communicatie gaat via sociale media (Facebook, Twitter en Instagram). Er is een vrij statische website die hoognodig toe is aan verbetering. We missen een huisstijl voor bijvoorbeeld digitaal briefpapier, power points en eventueel huisstijlproducten zoals een beach flag.
Dit gemis willen we graag oplossen, daarom zijn wij op zoek naar een freelancer die ons kan helpen met een nieuwe verfrissende huisstijl en website.

De opdracht
Je vertaalt het logo naar een huisstijl en bijpassende website. Je bent vrij om ook het logo op te frissen. Binnen de opdracht vertaal je de huisstijl naar digitaal briefpapier, een template voor power point (eisen in overleg), een beach flag en vormgeving voor een nieuwe website, die je ook optuigt. Je levert aan het einde van de opdracht de losse huisstijlelementen aan, zodat dit in de toekomst vrij te vertalen is naar eventuele andere producten.

De website is onderhoudsvriendelijk en bevat de volgende elementen:
 • een overzichtelijke homepage met menu,
 • de eerste alinea van blogs (plus foto’s) die doorlinken naar achterliggende pagina’s,
 • een activiteitenagenda die doorlinkt naar achterliggende agenda-elementen,
 • een koppeling met sociale media-kanalen,
 • een samenvattend blokje ‘Over ons’ met een achterliggende pagina.
 • Een samenvattend blokje ‘Meedoen’ en een achterliggende pagina.
 • Een samenvattend blokje ‘Gastlessen’.
 • Contactgegevens en linkjes naar sociale media komen terug in de footer en daarnaast een contactpagina (ook via het menu te benaderen) met een contactformulier.
 • Bij de blogs bestaat de mogelijkheid om een document aan te hechten.

Menustructuur:
 • Blogs
 • Meedoen (submenu: Samen, Alleen)
 • Gastlessen
 • Over ons (submenu: Oppakken, Aanpakken
 • Contact

Wie zoeken we?
Je hebt een groen hart en wilt je graag inzetten voor onze vrijwilligersorganisatie in Rotterdam én je hebt ervaring met zowel vormgeving als webbouw. We vinden het niet vanzelfsprekend dat mensen per definitie vrijwillig een bijdrage leveren. Daarom willen we voor deze opdracht een vergoeding betalen, maar we willen graag een scherp bod.

Als je geïnteresseerd bent, dan zien wij je reacties graag op Hoofdkraan.nl

Logo ontwerpers die hebben gereageerd (8)

Jos
Jos
04-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Renske
Renske
04-02-2021
9 referenties
Gemiddelde score
9.7
Sander
Sander
04-02-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Daniel
Daniel
04-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Milan
Milan
04-02-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Ruben
Ruben
04-02-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Tirza
Tirza
05-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Laura
Laura
09-02-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance logo en huisstijl opdrachten

Grafisch vormgever gezocht.

Geplaatst: 24 jun
Beste freelancers, Voor een beginnende onderneming een huisstijl, logo is er al, moet alleen nog digitaal. Verder wat banners, social media logo etc.

logo en website ontwikkelen

Geplaatst: 21 jun
Ik ben per 1 mei gestart als zelfstandige adviseur/trainer. Mijn dienstverlening is leiderschapsontwikkeling, verandering, teamcoaching en trainingen. Ik heb een idee voor het logo en de inhoud voor mijn website. De gewenste uitstraling: professioneel, krachtig, sterk en eenvoudig. Ik ben op zoek naar iemand die mijn logo en de opmaak/opzet voor mijn website kan maken. Uitgangspunt is wat mij betreft…

Huisstijl en website bouwen

Geplaatst: 27 mei
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor Logo/huisstijl ontwerpen voor mijn eenmanszaak en een website bouwen in die huisstijl (responsive, WordPress).   

Oud logo op nieuw laten maken in goede kwaliteit

Geplaatst: 24 mei
Ik heb een foto van een oud logo ooit op een app gemaakt en van hele slechte kwaliteit die ik in goede kwaliteit nodig heb , hij moet echt overnieuw gemaakt worden in een goede kwaliteit/ gevectoriseerd voor print doel uiteinden, het gaat om een heel simpel logo

Logo en diverse plaatjes voor Dividend website

Geplaatst: 29 mei
Logo en diverse plaatjes voor een software website. Deze website zoek met Ai op goede dividend aandelen. De plaatjes moeten de volgende keywords hebben. Software, AI, aandelen, dividend, statistieken. Met ai geprobeerd maar niet het gewenste resulataat. Wie kan dit voor mij op maat maken? Aanvullende vragen: Logo moet geschikt zijn voor drukwerk.: Nee Bestaand logo en/of huidige huisstijl moet worden…

Uitvoering Design Merknaam Logo

Geplaatst: 14 mei
Beste Freelancers, We zijn op zoek naar iemand die voor ons de laatste stappen kan zetten in het design voor een logo/merknaam voor een nieuw op te zetten merk. We weten al wat we willen en hoe het eruit moet komen te zien, dus het gaat alleen om de omzetting/uitvoering in software. Maar uiteraard is alle feedback welkom. We zien graag de reacties tegemoet! Mvg Maikel  

Ontwikkeling Huisstijl / Visuele identiteit

Geplaatst: 5 mei
Beste freelancers, Wij zijn een nieuwe organisatie en wij willen een huisstijl ontwikkelen die aansluit op onze kernwaarden en organisatie. Hierna (of gelijktijdig) willen wij onze website laten ontwikkelen o.b.v. de huisstijl. Voor de huisstijl hebben wij een budget van 2000 euro en voor de website 2500 euro.  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht