Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Logo & Huisstijl Design
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Nieuwe Huisstijl voor Cleanup Initiatief Rotterdam

Opdracht ID: 46474

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 04-02-2021
Reacties: 8
Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 15-03-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Onze organisatie in Rotterdam is een vrijwilligersinitiatief en bestaat vijf jaar. We organiseren cleanups aan de waterkant en in stadsnatuur, inspireren mensen om op te ruimen, lobbyen bij bedrijven en overheden voor het verminderen van de hoeveelheid zwerfafval en we geven gastlessen.
We hebben ruim 120 vrijwilligers, waarvan een aantal mensen zelfstandig opruimt met leenmaterialen. Ook de coördinatie is vrijwilligerswerk.

Op dit moment hebben wij een ietwat complex logo en gebruikt ondersteunend fotomateriaal t.b.v. de vormgeving. De communicatie gaat via sociale media (Facebook, Twitter en Instagram). Er is een vrij statische website die hoognodig toe is aan verbetering. We missen een huisstijl voor bijvoorbeeld digitaal briefpapier, power points en eventueel huisstijlproducten zoals een beach flag.
Dit gemis willen we graag oplossen, daarom zijn wij op zoek naar een freelancer die ons kan helpen met een nieuwe verfrissende huisstijl en website.

De opdracht
Je vertaalt het logo naar een huisstijl en bijpassende website. Je bent vrij om ook het logo op te frissen. Binnen de opdracht vertaal je de huisstijl naar digitaal briefpapier, een template voor power point (eisen in overleg), een beach flag en vormgeving voor een nieuwe website, die je ook optuigt. Je levert aan het einde van de opdracht de losse huisstijlelementen aan, zodat dit in de toekomst vrij te vertalen is naar eventuele andere producten.

De website is onderhoudsvriendelijk en bevat de volgende elementen:
  • een overzichtelijke homepage met menu,
  • de eerste alinea van blogs (plus foto’s) die doorlinken naar achterliggende pagina’s,
  • een activiteitenagenda die doorlinkt naar achterliggende agenda-elementen,
  • een koppeling met sociale media-kanalen,
  • een samenvattend blokje ‘Over ons’ met een achterliggende pagina.
  • Een samenvattend blokje ‘Meedoen’ en een achterliggende pagina.
  • Een samenvattend blokje ‘Gastlessen’.
  • Contactgegevens en linkjes naar sociale media komen terug in de footer en daarnaast een contactpagina (ook via het menu te benaderen) met een contactformulier.
  • Bij de blogs bestaat de mogelijkheid om een document aan te hechten.

Menustructuur:
  • Blogs
  • Meedoen (submenu: Samen, Alleen)
  • Gastlessen
  • Over ons (submenu: Oppakken, Aanpakken
  • Contact

Wie zoeken we?
Je hebt een groen hart en wilt je graag inzetten voor onze vrijwilligersorganisatie in Rotterdam én je hebt ervaring met zowel vormgeving als webbouw. We vinden het niet vanzelfsprekend dat mensen per definitie vrijwillig een bijdrage leveren. Daarom willen we voor deze opdracht een vergoeding betalen, maar we willen graag een scherp bod.

Als je geïnteresseerd bent, dan zien wij je reacties graag op Hoofdkraan.nl

Logo ontwerpers die hebben gereageerd (8)

Jos
Jos
04-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Renske
Renske
04-02-2021
9 referenties
Gemiddelde score
9.7
Sander
Sander
04-02-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Daniel
Daniel
04-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Milan
Milan
04-02-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Ruben
Ruben
04-02-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Tirza
Tirza
05-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Laura
Laura
09-02-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance logo en huisstijl opdrachten

Logo voor Recruitment Coöperatie

Geplaatst: 10:05
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor een Logo ontwerp voor gebruik in website, op social media en jobsites.  Meer informatie over ons en wat we willen: *** (+ pay off/slogan als iets van Stronger Together), (Label van **** en Powered by Arbeidsmakelaars)  Werving & Selectie van MBO+/HBO/WO Professionals in meeste branches zoals techniek, industrie, finance, business support, IT,…

Logo verbeteren

Geplaatst: 22 apr
Beste, Ik heb een laag resolutie logo en dat wil ik graag laten verbeteren zodat het ook groot afgedrukt kan worden , op mijn bedrijfsauto. Graag prijsopgave.

Logo vernieuwen

Geplaatst: 18 apr
Beste freelancers, Voor mijn bedrijf wil ik graag het logo vernieuwen. Ik heb hier redelijk concrete ideeën over hoe het moet worden en twee 'schetsen'. Het lukt me niet om daar een geheel van te maken. Het is me duidelijk dat ik hierbij hulp van een professional nodig heb. Wie o wie kan mij helpen?

Logo aanpassen

Geplaatst: 28 mrt
Beste freelancers, Onze bestaande logo moet iets aangepast worden. Er moeten wat streepjes erbij gezet worden.  

Logo voor zanger

Geplaatst: 8 apr
Beste freelancer, Ik ben sinds een aantal jaar zanger. Er komen steeds meer optredens bij en heb me daarom ingeschreven bij KVK. Omdat ik nu verder ga met facturen en fotokaarten etc. wil ik eigenlijk een logo van mijn naam en achternaam. Ook wil ik er een aantal huisstijl dingen van zoals bijvoorbeeld: - Handtekening e-mail - Instagram hoekkader - Instagram lijst voor story's - Animatiefilmpje…

Logo en bijbehorende tekeningen

Geplaatst: 23 feb
Beste freelancers, Wij ontwikkelen materialen voor leerlingen op het VO, die visueel zijn ingesteld. Ons materiaal is gebaseerd op het materiaal van ** en onze huisstijl sluit (met toestemming) bij hen aan. Wij willen graag een ontwerp voor een logo en wat plaatjes voor de verschillende onderdelen van ons materiaal (grammatica, werkwoordspelling, klokkijken, tellen etc.), die bij de genoemde huisstijl…

Thumbnail en/of logo Youtube (kinderfilmpjes)

Geplaatst: 21 feb
Beste freelancers, YouTube thumbnails maken op regelmatige basis, 4 per maand. Daarnaast zouden wij ook een nieuwe huisstijl willen laten aanmeten (logo, banner) Sector: educatieve Nederlandstalige kinderfilmpjes Ik zoek een prijs/aanbod voor 4 thumbnails per maand en daarnaast een prijs/aanbod voor het ontwerpen van een logo/banner. Graag een reactie bij interesse.  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht