Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Nieuwe huisstijl & logo

Geplaatst op:
4 mei 2010 14:36
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Logo & Huisstijl Design
Opdracht ID:
607
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot € 5000

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Onze vraag
Wij zijn onlangs van naam veranderd en willen mede daarom voor onze organisatie een nieuwe huisstijl met logo laten ontwikkelen.


We zien dit graag voor eind mei afgerond zodat we intern voortvarend verder kunnen met onder andere het ontwikkelen en ontwerpen van een nieuwe corporate mini-site, en actief naar onze klanten en partners toe hiermee naar buiten kunnen treden.

Ook willen we naar de buitenwereld toe de verbinding leggen tussen de zes verschillende websites/merken die wij momenteel exploiteren.

Wie we zijn
Een (paraplu)organisatie die als missie heeft om op vragen die zorgvragers en zorgaanbieders in de thuiszorg hebben een antwoord te geven.

Wat we doen
Bovenstaande missie volbrengen wij middels zes websites die zich binnen de thuiszorg voornamelijk op de niche van de Pgb-sector richten, omdat we daar ook oorspronkelijk onze bestaansrecht aan te danken hebben. Wel willen we de focus verschuiven naar thuiszorg &begeleiding.

Wat we nodig hebben
Huisstijl, logo, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, Stijlboekje/guide, favicon en e-mailsignature. Van deze huisstijldragers willen we ook graag de masterbestanden ontvangen.

Waar het eindresultaat aan moet voldoen
Uitstraling moet in een notendop vertrouwen wekken, nadruk leggen op kernwoorden persoonlijk, zacht, geborgenheid;en (toch) professionaliteit uitstralen. Neem contact met ons op voor de briefing zelf.

Met wij het liefst samenwerken
We willen graag langs deze weg in contact komen met een zelfstandige grafische specialist die ervaring heeft met het proces achter de totstandkoming van een merk en begrijpt dat het eindresultaat echt onderscheidend moet zijn. De uitdaging zit hem wat ons betreft in het in kort tijdsbestek (pakweg 3,5 weken) vinden van de juiste “toon” die onze uitstraling anders dan anderen maakt binnen de thuiszorg.

Wij opereren landelijk vanuit Amsterdam en houden het liefst persoonlijk contact tijdens het ontwikkelen van de huisstijl en het logo, dat wil zeggen dat we je in ieder geval eerst graag op de koffie willen ontvangen om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Omdat we daarnaast verwachten dat hier op termijn vervolgopdrachten uit kunnen komen (verdere ontwikkeling folders en dergelijke), zou het voor beide partijen prettig zijn als je in de buurt van de regio Groot-Amsterdam werkzaam bent, maar het is geen harde vereiste.

Heb je interesse, denk je dat we jouw expertise goed kunnen gebruiken en dat je een competitieve offerte kunt aanbieden? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet, zodat we je de uitgebreide briefing kunnen toezenden en een kennismakingsgesprek kunnen inplannen. Selectie zal plaats vinden op basis van eerder werk, “klik” en prijs.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Charlotte Charlotte 05-05-2010
Jort Jort 06-05-2010
Adriaan Adriaan 05-05-2010
Stephan Stephan 05-05-2010
chantal chantal 05-05-2010
Willem Willem 05-05-2010
Sebastiaan Sebastiaan 06-05-2010
jeroen jeroen 06-05-2010
Esther Esther 06-05-2010
niels niels 06-05-2010

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Grafisch Ontwerper Gevraagd (Finishing Touch Logo)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een grafisch ontwerper voor de finishing touch van een logo voor een nieuwe onderneming.    In het concept van logo staat een mannelijke indiaan. Dit moet aangepast worden naar een turn(st)er/gymnast in dezelfde stijl en zelfde kleuren. Daarnaast hoeft het logo alleen nog afgewerkt te worden. …
16 okt
Logo Omzetten naar EPS Vector Formaat
Beste freelancers,    Wie kan er op korte termijn en tegen een laag tarief een logo waar geen goed bestand van is, opnieuw opbouwen en omzetten naar een goed eps vector (of een groot PDF) bestand?    Er is een klein budget beschikbaar en thuiswerken is mogelijk.    Ik zie jullies reactie graag tegemoet.
8 okt
Eenvoudig Logo voor Schippersdiensten
Beste freelancer    Ik ben op zoek naar een strak, simpel en hip logo voor mijn zzp-onderneming.  Ik ben freelance schipper in Amsterdam en verhuur mij zelf aan rederijen in Amsterdam.    Ik noem mijn nieuwe bedrijf Louis Schippersdiensten en zoek nu iemand die hiervoor tegen een schappelijk tarief een eenvoudig logo wil…
6 okt
Ontwerpen van Strak maar Simpel Logo
Beste Freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een strak, maar simpel logo voor mijn startende onderneming kan ontwerpen.    De hoofdactiviteit is het geven van creatieve workshops, in mijn werkruimte en op locatie. En nu ben ik op zoek naar een freelancer die een logo kan ontwerpen dat bij mij en mijn bedrijf past. …
2 okt
Logo en Huisstijl Maken voor Beveiligingsbedrijf
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand of bedrijf die voor mij een logo en huisstijl kan maken.    Dit is voor een beveiligingsbedrijf gespecialiseerd in camera's. Huisstijl dient gebruikt te worden voor logo en website.    Een strak, modern ontwerp met een herkenbaar design bij gebruik.    Wie…
29 sep
Logo + Huisstijl Creëren voor Wedding & PR Agency
Beste freelancers,    Ik zoek een vormgever om een logo + huisstijl te creëren voor mijn bedrijf.    Het gaat hierbij om een bureau dat gespecialiseerd is in wedding planning en PR in het hogere segment. Denk hierbij aan het gevoel van een boutique hotel in NYC, Londen of Parijs. Een stijl die vooral sophisticated en elegant…
29 sep
Ontwerp Huisstijl & Website voor Gewichtsconsulente
Beste freelancers,    In januari 2018 start ik met een praktijk als Gewichtsconsulente. Ik wil daarvoor de volgende zaken laten ontwikkelen:    Huisstijl: logo, visitekaartjes, folder, briefpapier Basis website: Inhoud: home/over/diensten/referenties/contactpagina Die ik zelf kan bijhouden Goed vindbaar Geoptimaliseerd voor alle…
27 sep