Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Nieuwe huisstijl & logo

Geplaatst op:
4 mei 2010 14:36
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Logo & Huisstijl Design
Opdracht ID:
607
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot € 5000

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Onze vraag
Wij zijn onlangs van naam veranderd en willen mede daarom voor onze organisatie een nieuwe huisstijl met logo laten ontwikkelen.


We zien dit graag voor eind mei afgerond zodat we intern voortvarend verder kunnen met onder andere het ontwikkelen en ontwerpen van een nieuwe corporate mini-site, en actief naar onze klanten en partners toe hiermee naar buiten kunnen treden.

Ook willen we naar de buitenwereld toe de verbinding leggen tussen de zes verschillende websites/merken die wij momenteel exploiteren.

Wie we zijn
Een (paraplu)organisatie die als missie heeft om op vragen die zorgvragers en zorgaanbieders in de thuiszorg hebben een antwoord te geven.

Wat we doen
Bovenstaande missie volbrengen wij middels zes websites die zich binnen de thuiszorg voornamelijk op de niche van de Pgb-sector richten, omdat we daar ook oorspronkelijk onze bestaansrecht aan te danken hebben. Wel willen we de focus verschuiven naar thuiszorg &begeleiding.

Wat we nodig hebben
Huisstijl, logo, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, Stijlboekje/guide, favicon en e-mailsignature. Van deze huisstijldragers willen we ook graag de masterbestanden ontvangen.

Waar het eindresultaat aan moet voldoen
Uitstraling moet in een notendop vertrouwen wekken, nadruk leggen op kernwoorden persoonlijk, zacht, geborgenheid;en (toch) professionaliteit uitstralen. Neem contact met ons op voor de briefing zelf.

Met wij het liefst samenwerken
We willen graag langs deze weg in contact komen met een zelfstandige grafische specialist die ervaring heeft met het proces achter de totstandkoming van een merk en begrijpt dat het eindresultaat echt onderscheidend moet zijn. De uitdaging zit hem wat ons betreft in het in kort tijdsbestek (pakweg 3,5 weken) vinden van de juiste “toon” die onze uitstraling anders dan anderen maakt binnen de thuiszorg.

Wij opereren landelijk vanuit Amsterdam en houden het liefst persoonlijk contact tijdens het ontwikkelen van de huisstijl en het logo, dat wil zeggen dat we je in ieder geval eerst graag op de koffie willen ontvangen om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Omdat we daarnaast verwachten dat hier op termijn vervolgopdrachten uit kunnen komen (verdere ontwikkeling folders en dergelijke), zou het voor beide partijen prettig zijn als je in de buurt van de regio Groot-Amsterdam werkzaam bent, maar het is geen harde vereiste.

Heb je interesse, denk je dat we jouw expertise goed kunnen gebruiken en dat je een competitieve offerte kunt aanbieden? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet, zodat we je de uitgebreide briefing kunnen toezenden en een kennismakingsgesprek kunnen inplannen. Selectie zal plaats vinden op basis van eerder werk, “klik” en prijs.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Charlotte Charlotte 05-05-2010
Jort Jort 06-05-2010
Adriaan Adriaan 05-05-2010
Stephan Stephan 05-05-2010
chantal chantal 05-05-2010
Willem Willem 05-05-2010
Sebastiaan Sebastiaan 06-05-2010
jeroen jeroen 06-05-2010
Esther Esther 06-05-2010
niels niels 06-05-2010

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Logo voor Tassenmerk Gezocht
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar een ontwerper die een logo voor ons tassenmerk zou kunnen maken. Wij zijn een van oorsprong Amsterdams tassenlabel, en in korte tijd uitgegroeid tot een volwassen merk met verkooppunten in heel Europa en daar buiten.    Uiteraard kunnen wij bij interesse een link naar onze website toesturen.…
19 feb
Grafisch Designer voor Logo's Travel Agency
Beste freelancer,    Wij hebben een travelagency dat in Azië opereert en zoeken hiervoor een designer die 2 logo's voor ons kan maken.    Onze voorkeur gaat uit naar iemand die culturele kennis heeft van Azië. Bij interesse kan ik een verdere briefing voor de twee logo's toesturen.    Ik zie…
13 feb
Nieuw Logo Massagepraktijk (evt. ook Update Website)
Beste freelancers,    Ik wil graag mijn logo laten aanpassen of vervangen. Op welke kosten moet ik rekenen? Het grootste issue vind ik het massagepoppetje boven mijn merknaam. Dat is heel makkelijk van wat andere websites overgenomen. Kun jij hier iets mee?    Ik ga namelijk in april weer beginnen met masseren en wil een frisse…
5 feb
Logo Ontwerpen voor Spaans Restaurant
Beste freelancers,    Ik heb een restaurant overgenomen in Harlingen op een A-locatie. Het is nu nog een eetcafé maar ik ga dit omtoveren tot een luxe Spaans restaurant met Tapas. De naam wordt verandert in "El Exito" wat het succes betekent. Mijn vraag is daarom dat er een logo wordt gemaakt wat op de menu kaarten, kleding…
1 feb
Restylen van Bestaand Verenigingslogo
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar een illustrator / tekenaar die ons logo meer eigentijds wilt maken. Ons officiële logo bestaat uit onze naam en een vrolijk, eigenwijs poppetje dat de speelsheid van onze branche vertegenwoordigt (kinderopvang). Het poppetje vinden we niet meer '2018-proof' dus daar willen graag…
31 jan
Logo, Huisstijl en Website Detacheringsbedrijf Ontwerpen
Beste freelancers,    Voor een nieuw op te richten IT detacheringsbedrijf dat gespecialiseerd is in support, systeem en netwerkbeheerders ben ik op zoek naar iemand die voor ons een logo, huisstijl en ook onze nieuwe website kan ontwerpen.    Indien mogelijk zou het fijn zijn als je de website ook kan bouwen. Hiervoor ga ik…
30 jan
Logo maken voor Lelie Webshop
Beste freelancers,    Ik heb hulp nodig bij het maken van een logo voor mijn nog te beginnen "bedrijfje".    Even een kleine uitleg. Wij hebben een eigen bloembollen bedrijf in lelies waarmee we binnenkort stoppen. Nu heb ik het idee om een internet winkel te beginnen, waar ik alles wat maar met lelies te bedrukken…
29 jan