Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Apps
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Nieuwe App Afmaken (Mock-ups en Design Aanwezig)

Opdracht ID: 49560

Budget: > € 2000
Geplaatst: 01-12-2021
Reacties: 3
Locatie: Enschede, Overijssel
Laatst gewijzigd: 10-12-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Als nevenactiviteit zijn wij begonnen aan de ontwikkeling van een nieuwe Ionic 5 + Angular app.

Wegens tijdgebrek (deze app moest naast onze hoofdactiviteit ontwikkeld worden) komen we er niet aan toe om de puntjes op de i te zetten met betrekking tot de frontend. De REST API aan de achterkant is wel af. De app zelf is voor +/- 70% klaar. Er zijn geen build issues en de app is werkend. Naast een projectomschrijving en mock-ups met beschrijving, ligt er ook een grafisch (XD) ontwerp klaar om mee aan de slag te gaan. En natuurlijk ben ik beschikbaar voor vragen.

De geschatte resterende tijd die nodig is om het project af te ronden is 80 uur. Wij verwachten van jou dat je al dit jaar de tijd hebt om de app af te maken. En als de samenwerking goed bevalt is er ook de mogelijkheid om op reguliere basis projecten voor de hoofdonderneming te gaan doen.

Nadat contact is gelegd zullen zowel de mock-ups als de designs getoond worden.

Wij zien met interesse een reactie tegemoet via Hoofdkraan.nl.

Freelance app developers die hebben gereageerd (3)

Danny
Danny
01-12-2021
10 referenties
Gemiddelde score
7.8
Bjorn
Bjorn
01-12-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Roelf
Roelf
01-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Opdrachten voor freelance app onwikkelaars

App Ontwikkelen voor HR Vakgebied

Geplaatst: 11:45
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een app zou kunnen bouwen. Het wordt een app in het HR vakgebied. Het moet een mooie look en feel krijgen en makkelijk in gebruik zijn.  Interesse? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Web App Developer Gezocht

Geplaatst: 06-12-2022
Beste freelancers, Voor een start-up zoek ik een Web Application Developer voor het opslaan en bijhouden van sportprestaties. Wij werken met een internationaal netwerk met topsporters. Gegevens en afgeleide data van deze sporters moeten via een webapplicatie kunnen worden opgeslagen en worden opgeroepen om ons werk te ondersteunen. Ervaring met: Client/server applicaties, webservices, databases Gewenst:…

App Ontwikkelaar Gezocht

Geplaatst: 10-11-2022
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een app ontwikkelaar. De app moet dienen voor deel-auto's. Kan jij ons hier bij helpen? Dan horen wij dit graag.

Freelancer Gezocht voor App Ontwikkeling

Geplaatst: 05-12-2022
Beste freelancers, Graag zou ik hulp krijgen bij het ontwikkelen van een app (IOS en een Android) waarbij aanbieder en gebruiker met elkaar in contact worden gebracht, waarbij aanbieder de mogelijkheid krijgt om product/dienst te plaatsen met een tijdvak en gebruiker de mogelijkheid heeft deze te kopen. Gebruiker registreert zich eenmalig met e-mail en telefoonnummer. Is daarna altijd ingelogd bij…

App Bouwen voor Sportstudio

Geplaatst: 31-10-2022
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een app voor mijn sportstudio kan bouwen. Voornamelijk voor het rooster, pushberichten, voorbeelden van work-out et cetera. Bij interesse zie ik je offerte graag tegemoet.

Aanpassen van Bestaande Code

Geplaatst: 31-10-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het aanpassen van een bestaande code in Flutter. Wij hebben een document opgesteld met een paar punten (spellingfouten,knopjes en interfaces) die anders moeten in de app. Wij verwachten dat dit ongeveer tussen de 10-15 uur zal duren. Interesse? Reageer direct!

Transcriberen App Concept

Geplaatst: 09-09-2022
Beste freelancers, Ik heb vorig jaar op mijn hbo opleiding verschillende interviews moeten uitwerken. Ik heb verschillende bestaande apps geprobeerd, echter lukt het niet om de uitgesproken tekst goed, volledig en foutloos uit te kunnen werken door middel van een app. Bij de app moet het mogelijk zijn om 'voice' automatisch en goed uit te laten typen in een tekstverwerkingsdocument. Dit levert…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht