Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

MS Script Schrijven (Powershell)

Geplaatst op:
1 maart 2019 14:05
Categorie:
Beheer & Techniek
Subcategorie:
Database Beheer
Opdracht ID:
38236
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Zoetermeer, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een freelancer die mij zou kunnen helpen bij het schrijven van MS script.

Het lukt mij niet om de gewenste data te plaatsen naar een nieuw document.

Ik heb de vraag gekregen van een apotheek die gebruik maakt van een script op zijn iMac die gegevens uit documenten haalt en optelt.
Nu is het beleid zo veranderd dat hij geen gebruik meer mag maken van de iMac.
De wens van hem is deze script na te bouwen voor Windows omgeving met wat verbeterpunten.

Graag zou ik samen met een freelancer die ervaring heeft met Windows scripting een goed gedesigned script willen bouwen die de wensen vervult van de apotheker.

Praktisch voorbeelden die verwerkt moet in het script zijn: identificeren van tekst document, de benodigde gegevens kopiëren naar nieuw bestand en waarde optellen.

Ik zie graag een reactie tegemoet.
 
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (1)

Wiebrand Wiebrand 01-03-2019
referentiesterren
2 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Hulp bij Database Microsoft Access Probleem
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een database Microsoft Access specialist.    Ik heb een database gemaakt van Microsoft access maar de formulieren om meer dan één tabel te vullen werken niet, het lukt niet om een nieuwe klant of order vast te leggen.    Kan iemand hierbij helpen?    Ik…
25 jan
Feed Specialist voor Kitesurf Wordpress Site
Beste freelancers,    Wij zoeken een product feed specialist die de kitesurf website shop kan onderhouden.    Onze website betreft een internationale review site voor kitesurfers. Shop is de product feed site die gekoppeld is aan onze kitesurf website. Wij zoeken een freelancer die de feeds van onze shop partners beheert, koppelt…
13 jan
SQL Bestanden in Exact Implementeren
Beste freelancers,    Wij werken met Exact 2000. De HD waarop Exact draait heeft het begeven en door een probleem met de backupserver kunnen wij wel files terugvinden en restoren, maar kunnen die niet in Exact ingelezen worden. De SQL bestanden die recent zijn, zouden wij graag in Exact geimplementeerd willen hebben.    De nog werkende…
27-11-2018
Database Specialist voor Koppeling Probleem
Beste freelancers,    Wij zijn een handelsonderneming en op zoek naar iemand die gespecialiseerd is in Databases (Acces).    We hebben een probleem er moeten adressen worden gemaild welke aan een Word brief zijn gekoppeld en dit lukt niet.    Budget is in overleg.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
26-11-2018
MS Access Programmeur voor Database Aanpassingen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een ervaren MS Access programmeur. Het betreft hier aanpassings werkzaamheden aan de huidige databases. Werkzaamheden kunnen eventueel op afstand uitgevoerd worden.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
03-10-2018
Sharepoint Consultant voor Opdracht Online Delen Excel Besta...
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een Sharepoint consultant voor een korte opdracht.  Sharepoint is benodigd voor het delen van Excel bestanden online, waarbij de gebruiker niet de mogelijkheid heeft om het bestand te downloaden.    Ik zie een reactie graag tegemoet.
25-09-2018