Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Microsoft Power BI Specialist (Zaanstreek)

Opdracht ID: 43944

Budget: > € 80 p.u.
Geplaatst: 22-06-2020
Reacties: 6
Locatie: Zaanstreek, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 25-06-2020
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een enerverend bedrijf met veel creatieve uitingen geleidt door een energiek designteam die veel waarde hechten aan innovatie, duurzaamheid en de klant als middelpunt beschouwen. Wij produceren bijna ieder kledingstuk in het eigen atelier. De productieketen van design, patroon tot de daadwerkelijke productie is in de handen van de organisatie en daarom heeft de organisatie de volledige controle over de arbeidsomstandigheden van de productie. De kernwaarde van eerlijkheid is het belangrijkste omdat iedere werknemer, in elke schakel van de productieketen onderdeel is van het merk. Het bedrijf innoveert continu en produceert duurzaam.

Vanuit de IT-afdeling zijn wij volop bezig om rapportages voor de eindgebruikers te professionaliseren. Vanuit de verschillende afdelingen is er steeds meer behoefte aan informatie en extra inzichten. Een jaar geleden zijn we begonnen met het gebruik van Power BI, maar we zijn nu op zoek naar een persoon die ons kan helpen om onze huidige (management) rapportages naar een next-level te brengen.

Wij zoeken de volgende persoon:
  • Ervaring met PowerBI, PowerQuery en Excel PowerPivot
  • Bestaande modellen en rapportages kan professionaliseren
  • Het ontwikkelen van nieuwe modellen en rapportages
  • Het opzetten van dashboards
  • Begeleiden van collega’s voor de ontwikkeling op gebied van PowerBI, DAX en PowerQuery

Kan jij ons helpen en heb je hierin ervaring, dan komen wij graag met jou in contact.
 

Website bouwers die hebben gereageerd (6)

Arnoud
Arnoud
22-06-2020
4 referenties
Gemiddelde score
9.4
Ingrid
Ingrid
22-06-2020
1 referenties
Gemiddelde score
10
Pieter
Pieter
22-06-2020
27 referenties
Gemiddelde score
9.5
Maurice
Maurice
22-06-2020
6 referenties
Gemiddelde score
9.3
Winny
Winny
23-06-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Jan
Jan
25-06-2020
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance website opdrachten

Biedplatform Maken voor Makelaar

Geplaatst: 11 mei
Beste freelancers, Wij hebben een makelaarswebsite. Wij willen de kosten die een verkoper maakt als zijnde makelaarscourtage verleggen op de koper. Oftewel . Een huisverkopen kan gratis. Maar een koper krijgt extra veiling/biedingskosten die bovenop de vraagprijs komen. Voordeel: Bied u 300.000 met veilingkosten zal dit boven op het bod komen zeg: 300.1500 waardoor dit soms ook meegefinancierd kan…

Adobe XD Overzetten (Spoed)

Geplaatst: 10 mei
Beste freelancers, Ik heb zeer dringend iemand nodig om Adobe XD over te zetten op mijn site, gezien die betalingen aflopen en ik mijn hele prototype daar zal verliezen. Hieronder de opdrachtbeschrijving in het Engels: The developer should know : Django 3 - python - RestFramework Vue 3 - html - javascript sass & css Mysql or Postgresql We are building an art and ecology encyclopaedia and…

Ervaren Freelance Python Programmeur

Geplaatst: 5 mei
Beste freelancers, Wij zoeken een ervaren Python programmeur voor website onderhoud en onze applicaties. Github, SQL ervaring met Cherry py en api's is mooi meegenomen. Het is voor ons belangrijk dat je genoeg tijd hebt zodat we snel dingen klaar hebben. We hebben meerdere python programmeurs aan het werk dus je moet in staat zijn nette code te schrijven en goed te communiceren met de andere teamleden.…

Freelance Word Expert Gezocht voor Macro's

Geplaatst: 20 apr
Beste freelancers, De opdracht betreft het aanpassen van tiental Macro's in Word. Vergoeding €60 per uur. Graag bij reactie ervaring vermelden. Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Freelance Huddle Specialist Gezocht

Geplaatst: 12 apr
Beste freelancers, Wij werken al geruime tijd met Huddle van de IMU als software. Hierop staat momenteel onze vastgoedcursus. Wij willen graag onze Huddle herorganiseren en hier veel meer uit halen qua look en feel en functionaliteiten. Is dan ook een must dat er ervaring is met Huddle. Wij zien jullie reacties graag tegemoet.

Game Developers voor Play 2 Earn Spel

Geplaatst: 11 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar game developers die een play to earn spel kunnen bouwen in samenwerking met een nft project op een blockchain. Bij interesse hoor ik graag van je.

Freelance Software Webtester Gezocht

Geplaatst: 7 apr
Beste freelancers, Wij zijn op dit moment op zoek naar een freelance software testspecialist. We willen hierbij benadrukken dat we niet(!) op zoek zijn naar een andere organisatie die iemand wil aanbieden of het project wil overnemen met collega's in binnen- of buitenland. Wij zijn een digital agency / softwarehuis dat aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt en door de huidige hoeveelheid…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht