Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Merk Specialist/Grafisch Vormgever voor Streetwear

Opdracht ID: 46735

Budget: > € 80 p.u.
Geplaatst: 24-02-2021
Reacties: 5
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 11-03-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Stijlvol, uniek, eigenwijs en uitgesproken, cultuur, duurzaam, doordacht en beleving is onze nieuwe kleding collectie vertaald in kernwoorden. Wij hebben een aantal lifestyle en fashion gerelateerde merken die wij internationaal positioneren. Met deze merken zijn wij extreem actief op het gebied van marketing, branding, content en de internationale positionering naar retail en eindconsument. Voor een etnisch merk (waarover wij begonnen in deze oproep) met hele vette prints en dessins gericht op de streetwear fashion groep, zoeken wij een grafisch ontwerper voor de re-branding van het merk. De huidige identiteit zal volledig vervangen dienen te worden, dit doen wij omdat de merkidentiteit nu onvoldoende potentie heeft. Het moet landloos aansluiten bij de doelgroep, een internationaal karakter krijgen en een vertaling zijn van de kleding style (style blijft gelijk waarbij de prints elke seizoen veranderen).

Het doel is om binnen twee jaar Europese bekendheid te hebben als een high-end merk binnen de streetwear. Binnen vijf jaar wereldwijd. We zoeken echt iemand met ervaring, die relevante portfolio cases kan aandragen en dit project van concept t/m doorvertaling naar dragers kan uitrollen. Iemand die bekent is met verschillende stijlelementen om het merk meer karakter te geven, iemand met een vooruitstrevende plek, die up to date is in de fashion industrie en dan specifiek binnen streetwear.

We zoeken iemand die eigenwijs genoeg is om een unieke identiteit te creëren maar anderzijds goed kan luisteren en inleven in een strategie en doelgroep behoefte. Iemand die uitgesproken elementen kan samenbrengen met de commercie van de doelgroep en producten van het merk. Mocht je hier een duidelijk beeld bij hebben en zin hebben in een nieuw avontuur? Heb je visie en ambitie? Wij zijn op zoek naar een duurzame samenwerking waarbij wij gezamenlijk bouwen aan een geweldig merk.

Heb je zin en ruimte in je agenda en sluit je aan bij onze behoefte of wellicht niet maar heb je wel echt een visie? Dan staan wij open voor een gesprek. Reageer direct!
 

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (5)

Marek
Marek
24-02-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Ivanka
Ivanka
24-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Liliya
Liliya
24-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Nicole
Nicole
24-02-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Dennis
Dennis
24-02-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Spel Handleiding Schrijven en Ontwerpen

Geplaatst: 24 jun
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een spel handleiding kan ontwerpen/schrijven. Iemand die de handleiding zowel tekstueel als van plaatjes kan voorzien. Ik heb de spelregels al geschreven maar lijkt me goed om er een professional naar te laten kijken. Daarnaast ook iemand die een mooie vormgeving kan maken om op de verpakking te laten drukken. Interesse? Reageer direct!

Grafisch vormgever | DTP’er

Geplaatst: 15 jun
Leuk, afwisselend, uitdagend, goed betaald werk voor een multi inzetbare grafisch creatief. wat ga je doen | De taken variëren van DTP werk tot het monteren van filmpjes, maken van animaties en 3D-ontwerp. Voor onze uiteenlopende klanten maken we allerlei soorten communicatiemiddelen, zowel on- als offline. Als freelancer zetten we jou in om deze uitingen vorm te geven. wie ben je, wat kun je,…

Vormgeving Actiebanners voor Webshop

Geplaatst: 19 mei
Beste freelancers, Ik heb een opdracht voor een klant (webshop in snijgereedschap). De opdracht bestaat uit één initiële opdracht en daarna waarschijnlijk kleine vervolgopdrachten. We willen graag eenmalig een aantal banners laten vormgeven die gebruikt worden in de nieuwsbrief en wellicht (later) ook op de homepage en bijvoorbeeld op social media. Er moet een eenvoudige template…

Boekontwerper voor Internationaal Project

Geplaatst: 2 jun
Beste freelancers, Ik zoek op korte termijn een grafisch ontwerper met ervaring in het ontwerpen van 'koffietafel / kook' boeken. Het betreft een groot internationaal project waarbij je veel zelfstandig, op basis van aangeleverde content, zal moeten werken. Het betreft een project dat uniek is in zijn soort en dat op geen CV misstaat. Graag ontvang ik je reactie, ervaring in deze en je prijsopgave.

Freelancer Designer Gezocht tbv Website, Drukwerk, Huisstijl

Geplaatst: 09-12-2021
Beste freelancers, Onze organisatie is een zelfstandige verloskundigenpraktijk in Amsterdam. De praktijk is eigendom van 3 maten, ze worden ondersteund door 2-3 flexibele krachten en 2 assistenten. Het werkgebied is Amsterdam Centrum en Oost, gezamenlijk zo’n 80% van het gebied binnen de ring A10. Huidige Situatie Per jaar ondersteunen wij 350-400 vrouwen, van het moment van zwangerschap…

Draagdozen van Wijn Ontwerpen

Geplaatst: 19 mei
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar freelance ontwerper op wijngebied. De eerste opdracht betreft een 6-pack draagkarton waarvan 6 stoppen uitsteken; onderaan hangen 6 flessen. Ontwerp artwork karton 6-pack, welke zijn vervolg gaat krijgen van andere artworks van afnemers. Vele honderden/duizenden domeinen wereldwijd. Wij horen graag van jullie.

Graphic Designer voor PowerPoint Gezocht

Geplaatst: 25 mei
Beste freelancer, Ik ben met spoed op zoek naar een freelancer die kan ondersteunen bij creëren van strakke PowerPoint slides. Het verhaal staat al, maar het gaat met name om de visualisaties. Na deze initiële klus zijn we ook op zoek naar een freelancer die een PowerPoint template kan creëren. Interesse? Dan zie ik graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht