Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Film & Video
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Marketing video

Opdracht ID: 53267

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 23-06-2023
Reacties: 2
Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 23-06-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Goedemiddag,

Ik ben eigenaar van een keten van tandenbleeksalons. Uiteraard is daarbij het resultaat van groot belang.
Ik ben op zoek naar iemand die een video kan maken waarbij de tanden geel beginnen en elke sessie steeds witter worden. Dit gebeurt dan op ergens op locatie.

Ik of een van medewerkers zijn dan model. Alleen wij hebben al behoorlijk witte tanden door al die jaren bleken haha! Dus de bedoeling is eigenlijk dat ze dan kunstmatig geel worden gemaakt en dan steeds witter.

Uiteraard kan dit bij ''echte'' klanten ook alleen je moet dan maar net het juiste gebit hebben en het juiste licht. De klant moet ook willen dus dat is dan nog een hele zoektocht.

Op bovenstaande manier kunnen we het sneller doen en de (aanstaande) klanten wat meer inzicht te geven in het proces (stap voor stap)

Meer dan een uur zal het uiteindelijk niet duren (exclusief de montage uiteraard)


gr,

jeff

Aanvullende vragen:

Er moet op meerdere locaties gefilmd worden.: Nee
Nabewerking en montage van beelden is vereist.: Nee
Het liefst ook dronebeelden maken.: Nee
Bij voorkeur een combinatie van foto en video.: Nee

Videografen die hebben gereageerd (2)

ymke
ymke
23-06-2023
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Martijn
Martijn
23-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance video en filmopdrachten

Editen video interview

Geplaatst: 17 jun
Ik heb een video intervieuw met mijn oma van 94 over haar tijd in de jappenkampen. Ik wil deze video laten editen. Creatieve vrijheid hierin. Graag zie ik een aanbod voor wat zoiets kost Aanvullende vragen: Er moet op meerdere locaties gefilmd worden.: Nee Nabewerking en montage van beelden is vereist.: Nee Het liefst ook dronebeelden maken.: Nee Bij voorkeur een combinatie van foto en video.: Nee

Camera man/vrouw voor het maken van YouTube commercials

Geplaatst: 6 mei
Beste, Wij zoeken hulp bij het maken van kleine commercials voor bijv. YouTube. Het is voor een klusplatform waarbij consumenten een klus plaatsen waar klusbedrijven op kunnen reageren. We hebben enkele leuke ideetjes... Maar nu nog een cameraman/vrouw en iemand die dit mooi monteert. Samen mooie kleine commercials maken... Denk gerust mee, alles is welkom...  

Tiktok filmpje maken

Geplaatst: 15 mei
Hi, ik ben voor morgenmiddag om 16 uur op zoek naar iemand die een tiktok filmpje voor mij kan maken? Het is op een school evenement in Den Haag. Het is bedoeld als promotie filmpje en beleving wat we doen. Mag opgenomen worden met bijvoorbeeld een nieuwe versie Iphone. Wie heeft hier ervaring mee en kan morgenmiddag? Alvast bedankt.  

Videograaf newbornshoot

Geplaatst: 6 mei
Beste, Wij zijn op zoek naar een videograaf voor een newborn shoot in Amsterdam op zaterdag 25 mei aanstaande.

Videograaf gezocht

Geplaatst: 29 apr
Beste freelancers, Ik zoek op korte termijn een videograaf die eventueel ook foto's maakt. Budget is 100-max 300. Het is voor een verjaardagsfeestje op 3 mei 2024 in hoofddorp.  

Foto/videograaf met ervaring in cosmetica shoots.

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Opzoek naar een foto/videograaf voor het maken van product/sfeer foto's. Daarnaast video beelden van de producten/sfeer. Foto/video worden gebruikt voor de webshop en social media. Het gaat om een jong Cosmetics merk voor vrouwen met een droge en gevoelige huid.  Opzoek naar iemand met ervaring in cosmetica shoots. Mvg Jim 

Videograaf bruiloft

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een videograaf voor onze trouwceremonie in Ewijk op 27 september 2024. We hebben een fotograaf voor de hele dag, maar zouden specifiek de ceremonie en de borrel daarna ook op video willen vastleggen. Duur: 2/3 uur Budget: 500 euro Resultaat: een kort filmpje/clip van enkele minuten  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht