Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Marketing Input voor Automysterie

Opdracht ID: 51451

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 08-08-2022
Reacties: 8
Locatie: Groningen, Groningen
Laatst gewijzigd: 09-08-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Mijn vrouw en ik hebben een bedrijf in automysterie in de provincie Groningen. Wij bieden een leuke ochtend of middag voor gezinnen, vrienden en/of echtparen. Aan de hand van een route word je langs een mooie route geleid en onderweg stap je zo nu en dan uit om te speuren naar QR-codes voor nieuwe informatie over het mysterie. De route duurt ca. 3-4 uur incl. het spelelement. Er wordt gereden met eigen auto.

We zijn geruim een jaar verder en we zien een stagnatie in verkopen. We hebben een website, webshop gedeelte (allemaal WordPress) en staan op diverse (online) kanalen. Naar ons idee zijn we toe om vervolgstappen te zetten om meer conversies te realiseren via bestaande en misschien wel nieuwe, met name online, kanalen en/of advertising. Maar waar en hoe beginnen?

We zijn op zoek naar iemand die daarvoor handvaten kan aanreiken en afhankelijk van de omvang, wellicht zelf operationeel ook zaken oppakt. We zijn een klein en informeel bedrijfje en zijn ook opzoek naar een soortgelijke marketing partner. We werken het liefst met iemand die op projectbasis werkt of o.b.v. een fee per conversie. Bij voorkeur uit de regio Groningen, maar geen ramp als dat niet zo is.

Als er voldoende aansluiting is zou er ook een andere opdracht besproken kunnen worden; het uitbouwen van vindbaarheid voor een bouwbedrijf.

Interesse? Reageer direct!

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (8)

Rik
Rik
08-08-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10
Brenda
Brenda
08-08-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Marcel
Marcel
09-08-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Bart
Bart
08-08-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Marielle
Marielle
08-08-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Tessa
Tessa
08-08-2022
0 referenties
Gemiddelde score
nick
nick
08-08-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Dolf
Dolf
08-08-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance online marketing opdrachten

Les in vloggen

Geplaatst: 20 sep
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mij met mijn bedrijf kan leren vlogs te maken met mijn IPhone en deze te leren plaatsen op social media. Daarnaast mij wegwijs te maken op de socials. Graag zou ik face te face werken. Ik kom uit Zuid-Holland dichtbij Zeeland.

Hulp bij publicatie gedichten bundel

Geplaatst: 18 sep
Hallo iedereen! Ik heb mijn eerste autobiografische gedichtenbundel: ''onweersbui van hoop''  geschreven en recent uitgebracht. ik wil graag zo veel mogelijk bereik creëren. Ik ben op zoek naar iemand die serieus onderzoek doet naar/hoe/wat/waar ik zo veel mogelijk geïnteresseerde mensen kan vinden en ik daardoor dus beduidend meer ga kunnen verkopen. Eigenlijk kort…

GA4 expert gezocht

Geplaatst: 2 sep
Beste freelancers.  Ik ben op zoek naar iemand die weet  waarom de data in de velden totale inkomsten en aankoopopbrengst leeg blijven in GA4 terwijl de E-commerce aankopen wel geladen worden?

Ervaren online marketier

Geplaatst: 3 aug
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een ervaren online/sociale media marketier die ons kan ondersteunen bij het genereren van voldoende warme leads en het opbouwen van een sterke branding. Ons bedrijf zit in de verduurzaming ( voornamelijk zonnepanelen en airco's) en willen hiervoor dagelijks voldoende leads genereren door gebruik te maken van verschillende platformen ( facebook, instagram,…

Online marketeer met liefde voor muziek

Geplaatst: 16 jun
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een online marketeer die mij wil helpen met het opzetten en vooral uitvoeren van een marketing- en advertisingcampagne voor een nieuw muziek start-up. Gaat om parttime activiteit. Periode juli - september, met afhankelijk resultaten daarna permanente inzet. Ervaring met social media, advertising en video gewenst/noodzakelijk. Je werkt in non-profit omgeving,…

Marketing webshop

Geplaatst: 8 jun
Hallo allemaal, Ik zoek iemand die me kan helpen voor goedkope online marketing. Ik heb een bedrijf met producten van een lage waarde, het gaat om accessoires. Ik zoek iemand voor ongeveer 8 uur in de week of voor een maandbedrag. Ik ben startende dus mijn budget is niet groot.  Graag hoor ik wanneer je geïnteresseerd bent!

Marketing e-commerce platform

Geplaatst: 7 jun
Beste freelancers, Wij hebben een nieuw e-commerce platform voor webshop eigenaren waar we plugins, payment service providers, webshopeigenaren en experts samenbrengen. Voor de marketing zijn wij op zoek naar een marketing medewerk(st)er. De eerste opdracht is de lancering van ons platform en zal ongeveer 20 uur werk zijn. We hebben een budget van € 25,00-€ 50,00 excl. BTW per uur.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht