Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Beheer & Techniek >
  3. Overige Beheer & Techniek
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Marketing Automations met API Koppelingen

Opdracht ID: 51832

Budget: > € 80 p.u.
Geplaatst: 20-10-2022
Reacties: 3
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 28-10-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Sinds de zomer van 2021 maken wij gebruik van het communicatie platform messagebird, active campaign, zapier en calendly. We hebben hier mee (messagebird) een geautomatiseerd proces gebouwd waarin leads via whatsapp wordt opgevolgd. De automatische antwoorden worden opgeslagen en teruggekoppeld aan een marketing automation systeem genaamd Active campaign. Dit gebeurd door een HTTP verzoek met de methode 'PUT' vanuit messagebird. Dit HTTP verzoek qua body inhoud bestaat uit JSON taal. Het HTTP verzoek triggert een API van active campaign. Deze API is instaat om de antwoorden te koppelen aan de contactpersoon die hoort bij het whatsapp gesprek met deze persoon.

In messagebird maken we gebruik van de tool flowbuilder waarmee we communicatie processen zoals leads opvolging via whatsapp hebben gebouwd. Daarnaast hebben we diverse koppelingen gemaakt met zapier, calendly, messagebird en active campaign die processen automatiseert zoals een agenda afspraak, calendly items, bevestiging berichten et cetera.

- Beheer en controle van koppeling tussen Messagebird <> Active campaign
- Vernieuwingen op communicatie flows in flowbuilder uitvoeren
- Beheer en controle van onze gebouwde zaps
- Beheer en controle van calendly items
- Actief meedenken in de mogelijkheden om communicatieprocessen te automatiseren en verbeteren door middel van flowbuilder en overige tools van messagebird
- Deze nieuwe ideeën ook bouwen en koppelen met de hierboven genoemde systemen

Dit is een opdracht voor de langer termijn. Het beheer en controle van de koppelingen willen we constant beheerd en gecontroleerd hebben. Er zijn regelmatig periodes waarin we vernieuwingen willen doorvoeren in het whatsapp proces, calendly en active campaign automations. Dus naast het beheren en controleren ontstaan er regelmatig wat grotere projecten. Daarnaast kan het actief meedenken helpen om tot meer werk te komen. We zijn een organisatie die zeer innovatief is en gelooft in automatisering van communicatie processen.

Wij zijn een start-up van ruim 2 jaar oud met inmiddels een team van 15 mensen. Dit zijn jonge mensen die actief zijn in 3 teams, marketing, recruitment en sales. Met elkaar mogen we elke dag bouwen aan dit prachtige bedrijf en het belangrijkste: we werken vanuit een ideologie. Automatisering is essentieel voor het effectief opvolgen van leads en de kwalificatie hiervan. Naast deze opdracht zijn er meerdere thema's qua communicatie die we geloven te kunnen oplossen met de genoemde tools. Mocht de samenwerking bevallen willen we ook bij onze klantenservice jou inschakelen.

Tarief range= €50,- t/m €100,- afhankelijk van ervaring en daarmee de mogelijkheden die je aanbiedt voor deze opdracht.

Freelance technici die hebben gereageerd (3)

Nathan
Nathan
20-10-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Roelf
Roelf
20-10-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Alexander
Alexander
28-10-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance beheer en techniek opdrachten

Lasdocente autoschadeherstel

Geplaatst: 9 apr
Lasdocent autoschadeherstel 3 weken werken en 1 week vakantie? Dan is deze functie mogelijk iets voor jou! Zoek je een uitdaging waarbij je jouw lastechnische kennis kunt delen met anderen? En is het je passie om lassers (in de autoschadeherstel) naar een hoger niveau te brengen, handvaardig én theoretisch? Lees onze vacature en solliciteer! Autoschade herstel specialisten uit heel Europa komen…

Sloep Ontwerp

Geplaatst: 22 mrt
Hallo, Wie kan er voor mij een multiknik sloep met wayer kont ontwerpen die ik van corecell/epoxy wil bouwen. Ik wil een snelvarende tendersloep bouwen. Budget later te bespreken. Met vriendelijke groeten, Marcel

Microsoft 365 Sharepoint expert gezocht

Geplaatst: 8 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Freelancer die ons kan voorzien van advies rondom Microsoft 365 Sharepoint. Wij richten deze als IT bedrijf nu voor onszelf en onze klanten op een bepaalde manier in. Maar ik zou graag het advies van een Sharepoint expert willen, om het gebruik van Sharepoint op de best mogelijke manier naar een hoger plan te tillen.

Technici talkshow The Bluest Monday in De Hallen, Amsterdam

Geplaatst: 22-12-2023
Beste freelancers, Wij zoeken jonge technici voor het streamen van een live talkshow via Instagram, en voor licht en geluid. De talkshow is op Blauwe Maandag 15 januari tussen 19.00 en 21.00 uur in Studio De Hallen in Amsterdam-West. Het gaat over kunst en mentale gezondheid in het kader van het festival The Bluest Monday en wordt gepresenteerd door Lotte Bouwman. Vergoeding beschikbaar.  

Ervaren EXCEL ontwikkelaar

Geplaatst: 02-11-2023
Er moet een tool komen om orders in een proces te kunnen volgen ( soort Dashboard) Als eerste stap zal dit in EXCEL ontwikkelaar gemaakt kunnen worden. Hierbij moeten twee EXCEL bronnen in de flow gepubliceerd worden.

PCB designer voor induction heating

Geplaatst: 23-10-2023
Beste,  Voor een prototype ben ik opzoek naar een PCB designer die samen met mij een printplaat kan ontwerpen. Het gaat om een PCB waarmee we een inductie spoel gaan opwarmen. Het volgende is een pré voor opdrachtnemer: BOM list moet eenvoudig te lezen zijn Te gebruiken onderdelen moeten eenvoudig aan te schaffen en beschikbaar zijn Ervaring met Inductie Ervaring met meerdere laags PCB…

EPA W/U adviseur

Geplaatst: 28-09-2023
Beste freelancers, De EPA adviseur neemt zelfstandig woningen en of bedrijfspanden op en levert een energielabel rapport. De adviseur wordt per opdracht betaald. 
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht