Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Marketeer voor Agrarisch Financieel Adviesbureau

Opdracht ID: 43922

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 21-06-2020
Reacties: 8
Locatie: Oeffelt, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 23-06-2020
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik heb een jong bedrijf wat zich richt op financieringsbegeleiding in de agrarische sector. Sinds de start (september vorig jaar) heb ik eigenlijk te weinig ingezet op werving van potentiële klanten en meer ingezet op klanten waar ik direct aan de slag kan. Door de corona-crisis vallen die klanten grotendeels weg en zijn nieuwe in ieder geval veel moeilijker te vinden. Hierdoor ben ik gaan nadenken over een relatief simpele dienst (een second opinion op hun huidige financiering) wat voor een bredere doelgroep interessant is. Hierdoor kan ik nu wellicht meerdere klanten bereiken, ze op een laagdrempelige manier kennis met mij laten maken en pas op langere termijn grotere opdrachten voor hun doen.

Ik ben op zoek naar een (online) marketeer die mij de komende weken ondersteunt bij het in de markt zetten van deze dienst. Iemand die zich kan verplaatsen in mijn business en mijn potentiële klanten en hen dus zo gericht mogelijk weet te bereiken. Ik denk aan Facebook en Google Ads, maar ik sta natuurlijk ook open voor andere suggesties.

Ik heb wel een beetje ervaring met online marketing, maar om dit zelf goed en gericht op te zetten gaat mij een stap te ver. Bij voorkeur inclusief het design van de advertenties.

Ik vind het lastig om een budget aan te geven omdat ik niet helemaal in kan schatten hoeveel uur werk het is om de campagne in te richten. Het uurtarief van €25-40 per uur wat ik bij andere opdrachten zie staan lijkt me een prima startpunt.

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (8)

Sten
Sten
21-06-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Wiebe
Wiebe
21-06-2020
38 referenties
Gemiddelde score
9.7
Marjolein
Marjolein
21-06-2020
11 referenties
Gemiddelde score
9.5
Marcel
Marcel
21-06-2020
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
tanno
tanno
22-06-2020
1 referenties
Gemiddelde score
8
Max
Max
22-06-2020
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
George
George
22-06-2020
3 referenties
Gemiddelde score
10
Erwin
Erwin
23-06-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance online marketing opdrachten

Facebook Marketeer Gezocht voor Boek

Geplaatst: 16 mei
Beste freelancers, Voor mijn boek 'Brieven aan mijn ongeboren kind' zoek ik een ervaren freelancer die de Facebook marketing op zich neemt. Heb jij ervaring met Facebook marketing? Lees dan snel verder! Taken: Content creëren (beeld + copy) voor Facebook en up-to-date houden Bedenken en opzetten van creatieve concepten en deze uitwerken (bv. posts, ads, blogs, video’s en flatlays…

Freelance Marketeer voor Sieraden Webshop

Geplaatst: 21 apr
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance Marketeer die ervaring en kennis heeft in Online Marketing. Iemand die mee kan denken welke online strategieën het beste past bij de webshop en merk met als doel de verkoopcijfers omhoog brengen. Het gaat om een Engelstalige webshop met handgemaakte sieraden. Wij hebben een samenwerking met huisvrouwen in India waar de sieraden wordt gemaakt.…

Ervaren Online Campagne Specialist

Geplaatst: 4 apr
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een ervaren online campagne specialist met ervaring in de arbeidsbemiddeling. Wij zijn op zoek naar interm personeel en willen de campagnes hiervoor zelf draaien. Het moet daarom iemand zijn die ervaring heeft met online wervingsacties opzetten. Heb je ervaring en interesse dan horen we graag van je via Hoofdkraan.nl.  

Online Marketing en SEO Specialist Gezocht voor 6+ Maanden

Geplaatst: 30 mrt
Beste Freelancers, Gezocht: Online Marketing specialist die ons Marketing team komt versterken. Wij zijn een vastgoedbedrijf, gespecialiseerd in de handel van vastgoed. Je ondersteunt ons bij de dagelijkse online marketing werkzaamheden. Dit kan zowel geheel vanaf huis als deels bij ons op kantoor en deels thuis. Mocht je interesse hebben, dan horen wij graag van je via een reactie op Hoofdkraan.nl.

Freelance Digitaal Marketing & Social Media Manager

Geplaatst: 14 mrt
Beste freelancers, Voor onze marketingtak in het onderwijs zijn wij op zoek naar een marketing & social media planner. Als mediabureau werken wij aan diverse opdrachten voor verschillende bedrijven.     Aan de marketing & social media manager wordt gevraagd om de volgende social media kanalen te onderhouden: LinkedIn, Twitter, Instagram, de websites en interne systemen. Mid…

Online Marketeer Gezocht om onze Website te Boosten

Geplaatst: 8 mrt
Beste freelancers, Onlangs hebben wij ons design laten aanpassen en ook naar de marketing laten kijken. Echter denken wij dat er op beide fronten nog veel te winnen valt. Wij zijn een specialist in vochtbestrijding in en om het huis. Het gaat om onze bedrijfswebsite voor o.a. offerte aanvragen. Uiteraard kunnen wij bij interesse een link naar onze website toesturen. Ons budget is afhankelijk van de…

Landingspagina Aanmaken en Funnelmarketing

Geplaatst: 8 mrt
Beste freelancers, Opdracht: Landingspagina creëren voor een nieuwe service die ik aanbied in mijn bedrijf. Ik heb daarvoor een abonnement op een marketing platform genomen, kom er echter niet aan toe om dit in te zetten. Tevens Funnelmarketing opzetten. Mijn budget: max. € 500,- Bij interesse graag een reactie via Hoofdkraan.nl.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht