Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Strategie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Marketeer Gespecialiseerd in Mindfulness Zorg

Opdracht ID: 51045

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 31-05-2022
Reacties: 0
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 31-05-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ben jij de marketeer, gespecialiseerd in coaching/mindfulness binnen de zorg (doelgroep is medische professionals), die we zoeken?

Sinds eind vorig jaar werken we als marketingbureau met een klant uit deze niche samen waarbij helaas de resultaten achterblijven en het verwachtingsmanagement richting de klant niet goed is overgebracht. Daarom zijn wij opzoek naar een "second opinion" op ons marketingplan, zodat onze klant een beter "gevoel" bij de strategie en werkzaamheden krijgt in vervolgwerkzaamheden.

Het idee hierbij is vervolgens dat jij, als ervaren marketeer in deze specifieke sector, een rol speelt in strategie en coördinatie (omdat klant waarschijnlijk niet het budget heeft alles door jullie uit te laten voeren) en wij in de uitvoering.

Wat we van je vragen:
Een offerte waarin je aangeeft wat er in jouw ogen nodig is voor het maken/bijwerken van de marketing strategie, eventueel website aanpassingen en welke campagnes je voorstelt (ads en organisch). Dit bespreken we vervolgens met de klant, om haar te vragen wat ze door jullie en ons wil laten uitvoeren.

Hopelijk tot snel!

Marketing en strategie opdrachten

Naamswijziging bedenken

Geplaatst: 1 jun
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een creatief persoon die meedenkt over een naamswijziging van ons bedrijf. We willen onze naam gaan aanpassen. Heb je hier ervaring mee en zou je ons willen adviseren om tot een sterke naam te komen. Dan lijkt het ons goed om met jou in contact te komen en te kijken naar de mogelijkheden. 

Bedrijfsplan Gezinshuis

Geplaatst: 1 mei
Beste freelancers, Ik zou graag een bedrijfsplan laten schrijven voor het opstarten van een gezinshuis. In gezinshuizen wonen kinderen en jongeren tot 21 jaar die uit huis zijn geplaatst. Gezinshuizen zijn kleinschalig: maximaal 6 kinderen. Het gezinshuis staat vaak in een gewone wijk en het is een 24 uurs zorg. Als het project goed loop wil ik verder uit gaan breiden. Een persoonlijk kennismakingsgesprek…

Inrichting / Advies huisverkoop platform

Geplaatst: 1 apr
Beste freelancers, Voor een huisverkoop website ben ik zoek naar een persoon die ervaring heeft in deze branche om deze als platform in te richten. Denk hierbij aan invul opties bij aanmelden van woningen en andere relevante onderwerpen. De website is ontwikkeld maar dus niet voor 100% klaar. Het gaat niet om een webdesigner maar echt iemand die advies geeft.

Rebrandingsessie webshop

Geplaatst: 20 mrt
Wij willen onze bestaande webshop gaan rebranden. Deze webshop verkoopt nu voornamelijk via bol.com(95%) en dit willen we gaan verschuiven. De huidige website stane.nl is niet in lijn met ons plan voor de komende jaren (autoriteit worden in bureaustoelen). We zijn zelf nog een beetje zoekende om dit allemaal visueel te krijgen en überhaupt te checken wat hier de beste keuzes in zijn. We weten…

Engelstalig Security Whitepaper Schrijven

Geplaatst: 28-04-2022
Beste freelancers, Mijn bedrijf heeft een App voor zakelijke gebruikers gebouwd. We gaan volgende week live. Potentiële users stellen vragen over onze security. Om die vraag te beantwoorden hebben we een goede, marketingtechnisch handige, commerciële Security Whitepaper nodig. Ons bedrijf levert alle input en de opzet van de whitepaper hebben ze zelf al bulletgewijs technisch opgeschreven.…

Conceptontwikkeling en Marketingstrategie (Deelauto Concept)

Geplaatst: 18-01-2022
Beste freelancers, Voor een nieuw en uniek deelauto concept ben ik op zoek naar een concept ontwikkelaar/marketing expert die mij kan helpen met het maken en uitwerken van plannen ten behoeve van de introductie en presentatie van het deelauto concept bij partners (leasemaatschappijen & autoverhuur bedrijven) en particuliere klanten via email en website. In eerste instantie gaat het om het ontwikkelen…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht