Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Management & Organisatie >
  3. Secretaresse/PA
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Management Assistent voor Bouwbedrijf

Opdracht ID: 51382

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 25 jul
Reacties: 2
Locatie: IJzendoorn, Gelderland
Laatst gewijzigd: 26 aug
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor de oprichter en eigenaar van een bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een management assistent die hem op organisatorisch gebied kan ontzorgen. Zo kan hij zich bezighouden met waar hij goed in is; verder ontwikkelen van onze gepatenteerde bouwmethode.

Wie ben jij?
Door de nauwe samenwerking is goede communicatie, doortastendheid en zorgvuldigheid een belangrijk onderdeel van je werk. Jij weet hoe je moet omgaan met hoge werkdruk en vindt het een uitdaging om een stap extra te zetten. Je laat de drukke dag van Daniel vlekkeloos verlopen.
Wij vinden het belangrijk dat je:
• van nature gestructureerd en geordend bent
• open staat voor feedback en dit als de kans grijpt om nog beter te worden
• initiatief nemend bent en geniet van een breed takenpakket
• over hbo werk- en denkniveau beschikt
• communicatief sterk bent
• goede kennis hebt van Microsoft office (met name Word en Excel)
• ervaring met boekhoudprogramma’s is een pré
• meertaligheid is een pre

Hoe ziet jouw dag als secretaresse eruit?
‘S ochtends log je in op Teams en neem je jouw dag en die van Daniel door en brief je hem over zijn agenda en de uitdagingen daarin. Ook vandaag gaat er voor jou weer van alles voorbij komen. Je e-mailbox bijwerken, crediteurenbeheer en complex agendabeheer. Ook herinner je hem aan een vergeten belafspraak en geef je hem aan het einde van de dag een kleine statusupdate.
Werkzaamheden die verder op je pad gaan komen:
• inplannen en organiseren afspraken
• behandeling binnenkomend telefoonverkeer
• facturatie, onkostenverwerking en urenverwerking
• beheer van de social media
• nadenken over hoe we de organisatie kunnen verbeteren

Tarief in overleg. Ik hoor graag van jullie.

Freelance secretaresses die hebben gereageerd (2)

Brenda
Brenda
26-07-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Esther
Esther
27-07-2022
0 referenties
Gemiddelde score

PA of virtual assistant opdrachten

Virtual Asisstent Gezocht

Geplaatst: 25 nov
Beste freelancers, Mijn oude coachingsbedrijf is in transitie en alles gaat op de schop! Naam, huisstijl, werkwijzen. Een superleuk en creatief proces. Ik kan daar wel wat ondersteuning in gebruiken. Nieuwe naam wordt Zielsavonturier, omdat het mijn missie is om meer bezieling de wereld in te brengen. Ik doe dat op een heldere, nabije en "hands-on" manier. Ik werk vanuit Gestalttherapie,…

Tijdelijke Personal Assistent Gezocht

Geplaatst: 18 okt
Beste freelancers, Tijdelijk zoek ik ondersteuning van een management assistent/PA die in staat is mijn e-mailbox te beheren en mijn agendaplanning te verzorgen. In ieder geval voor de maand december 2022 om te toetsen hoe dit van beide kanten bevalt en daarna mogelijk verlengen. De job kan grotendeels op afstand worden ingevuld. De werkzaamheden kunnen steeds verder uitgebreid worden.  Bij interesse…

Freelance VA voor Ecommerce Webshops

Geplaatst: 17 aug
Beste freelancers, Ben jij op zoek naar een flexibele job die volledig op afstand is waarbij jij je werktijden zelf kunt indelen? Voor mijn E-Commerce webshops ben ik op zoek naar een VA die op een zelfstandige en creatieve manier aan de slag wil gaan met de volgende taken:   Het maken van productpagina’s Het verzamelen en editen van videomateriaal en advertenties Nieuw videomateriaal en…

Administratieve Taken van Virtual Assistent Overnemen

Geplaatst: 23 jun
Beste freelancers, Ben jij die enthousiaste duizendpoot die van mij wat administratieve zaken kan overnemen? Ben je flexibel, zelfstandig en leergierig. Dan kom ik graag in contact met jou. Budget € 25,- tot € 30,- per uur.

Virtual Assistant voor Taarten Webshop

Geplaatst: 6 jun
Beste freelancers, Voor een taarten webshop ben ik op zoek naar een virtual assistant voor 6-8 uur per maand voor het volgende:   onderhoud van de webshop email marketing sales Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je bericht graag tegemoet.

Flexibele Secretariele Ondersteuner

Geplaatst: 13 apr
Beste freelancers, Wij zijn een compact trainingsbureau in Baarn. Voor het ondersteunen van de eigenaar/directeur en de trainers zoeken we een flexibele secretariële ondersteuner. Ondersteuningstaken: Planningen maken (trainer(s) in overleg met klant + vastleggen in digitaal planningssysteem (Planaday) Afspraken maken voor overleg tussen trainer(s) en klanten Organiseren van intakes: versturen,…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht