Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Boekhouden
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Koppeling Hostfact en Jortt

Opdracht ID: 54414

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 9 jan
Reacties: 0
Locatie: Drachten, Friesland
Laatst gewijzigd: 9 jan
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een freelancer die een koppeling kan maken tussen HostFact en Jortt. Wij willen graag een synchronisatie tussen HostFact en Jortt waarbij we de volgende onderdelen willen doorzetten (synchroniseren) met 1 druk op de knop:
Debiteuren;
Crediteuren;
Inkoopfacturen;
Verkoopfacturen;
Producten;
Offertes;

Bovenstaande onderdelen dienen dus richting Jortt gesynchroniseerd te worden. Ook willen we graag de mogelijkheid dat wanneer een inkoopfactuur of verkoopfactuur betaald wordt, deze betaling ook geregistreerd wordt in HostFact.
Daarnaast willen we graag dat als een klant zijn gegevens wijzigt in HostFact, deze ook worden gewijzigd in Jortt. Het moet dus echt een synchronisatie worden en dit mag door middel van een druk op de knop.

Beide systemen werken met een uitgebreide API. We willen dit graag zelf kunnen hosten en het liefst een knop hebben in HostFact om zaken op te halen of door te zetten. Er zijn reeds koppelingen met Exact en Twinfield maar wij wensen dus een koppeling met Jortt. Het zou mooi zijn dat we handmatig ook zaken kunnen pushen wanneer er iets niet zou werken bijvoorbeeld.

Graag zien we serieuze reacties waarin ook richtprijzen kunnen worden genoemd. We willen graag direct weten of het binnen ons budget past en wat de mogelijkheden zijn.

Wij kijken uit naar jullie complete reacties!

Freelance boekhouder opdrachten

Boekhouder voor mijn internationale webwinkels

Geplaatst: 23 feb
Hallo, Ik ben op zoek naar een deskundige boekhouder die ervaring heeft met de unieke uitdagingen van internationale e-commerce en transacties in vreemde valuta. Als eigenaar van meerdere webwinkels die wereldwijd actief zijn, sta ik voor specifieke boekhoudkundige en fiscale vraagstukken die expertise vereisen op het gebied van internationale handel en wisselkoersverschillen. Mijn doel is om een…

Controle e-Boekhouden ZZP'er

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, Vanaf januari 2024 ben ik gestart met het gebruik van e-Boekhouden. Wie kan me helpen met het controleren of ik dit goed ingesteld heb?

Koppeling en automatiserings specialist boekhoudprogramma's

Geplaatst: 19 feb
Beste freelancers, Koppeling en automatisering specialist boekhoudprogramma's, eerst voor één opdracht van een paar uur naar verwachting, later voor meerdere opdrachten indien er wederzijdse tevredenheid is.

Medewerker Financiële Administratie 24-32, Nieuw Vennep

Geplaatst: 12 jan
Beste freelancers, FUNCTIE OMSCHRIJVING - Zelfstandig beheersen van de crediteurenadministratie, betalingen uitvoeren; - Cash planning - Administratieve verwerking en afwikkeling van inkoopfacturen; - Boeken banken - Overzicht houden op en uitvoeren van financiële boekingen, consistentie en volledigheid; (in samenwerking met de Teamleider Finance); - het bijdragen aan de BTW/ICP aangiften; -…

Hulp bij basis exact online

Geplaatst: 1 feb
Beste freelancers, Ik heb onlangs Exact Online aangeschaft en hulp nodig om de basis goed te zetten zoals afletteren, afschriften januari erin zetten enz.

Boekhouder

Geplaatst: 19 feb
Beste, Boekhouder gezocht voor gehele boekhouding, IB aangiftes. Daarnaast een partij die meedenkt in kostenbesparen etc.

Prognose voor de woningbouw

Geplaatst: 14 feb
Beste freelancers, Prognose voor de woningbouw nodig van het jaar 2023. Deze moet passend toewijzen met een stempel van een erkende boekhouder.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht