Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Kinderboekenschrijver voor Verhaal over Diversiteit

Opdracht ID: 51241

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 30-06-2022
Reacties: 2
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 19-09-2022
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar schrijvers die ons kunnen helpen met het schrijven van de verhalen voor onze nog te ontwikkelen boeken. Wij hebben zelf al een idee over het onderwerp, aan jou om dit verder uit te werken! Ben jij de schrijver die we hiervoor zoeken?

Onze bedrijfsvisie:
Met onze boeken willen we kinderen helpen een gezond wereldbeeld te ontwikkelen, door inclusieve en personaliseerbare boeken aan te bieden. Wij geloven dat de verhalen in de boeken de bladzijdes overstijgen en een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een kind. Ons doel is daarom om kinderen te helpen een positieve identiteit op te bouwen door diversiteit in hun dagelijks leven te verweven. Houdt alsjeblieft onze bedrijfsvisie in gedachten tijdens het schrijven.

Het boek:
Het allerbelangrijkste: Het boek moet persoonlijk worden! Het is daarom belangrijk dat het verhaal in de eerste plaats over deze personaliseerbare hoofdpersoon gaat. De andere personages moeten een ondergeschikte rol spelen binnen het verhaal. Het verhaal moet ook algemeen genoeg zijn zodat ieder kinderen zich in het verhaal kan inleven. Houd er rekening mee dat de boeken bedoeld zijn voor jonge kinderen (2-8 jaar).

Het verhaal:
We zijn op zoek naar een boek voor kinderen dat hen kennis laat maken met diversiteit. Denk aan de Lgbtqia+ gemeenschap, verschillende religies, of culturen over de wereld. Als je een leuk/creatief idee hebt over hoe je kinderen over deze onderwerpen kan leren in de vorm van een verhaal? Laat het ons weten!

Formaat: Microsoft Word Document
Taal: Nederlands

Inhoud:
  • Het boek moet 17 spreads (of 34 pagina's) hebben.
  • Elke spread heeft een paragraaf van 2 of 3 zinnen nodig.
  • Voeg bij elke alinea een idee voor een passende illustratie.
  • Schrijf een korte samenvatting van je verhaal voor op de achterflap van het boek.

Ben je enthousiast om met ons te werken? Volg dan de volgende stappen:
1. Stuur ons je beste idee en een kleine teaser van het verhaal.
2. We laten je weten of je ons overtuigd hebt om je de opdracht te laten aannemen.
3. Je start de job en stuurt de definitieve tekst.

Door met ons samen te werken, stem je ermee in om je auteursrechten in hun geheel aan ons over te dragen.

Wij horen graag van jullie!

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (2)

Gjelt
Gjelt
30-06-2022
4 referenties
Gemiddelde score
10
Janneke
Janneke
30-06-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance creatief schrijven opdrachten

Herschrijven/ ghostwriter

Geplaatst: 29 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ghostwriter/herschrijving van mijn boek.Het gaat om bestaande tekst welke een moderne update nodig heeft. Geschreven voor mensen in deze tijd. 

Hulp met een boek schrijven

Geplaatst: 6 nov
Beste freelancers, Ik heb geen groot budget helaas. Mijn verhaal is eigenlijk wel heel bijzonder denk ik zelf. Een lange aanloop voordat ontdekt werd dat ik ernstig ziek was en na de operatie erachter komen dat je leven compleet in puin ligt. Dit is een verhaal van een periode van 5 tot 7 jaar.

Kinderboek controleren

Geplaatst: 9 nov
Hallo tekstschrijvers, Bijna een jaar geleden had ik het idee om een kinderboek te schrijven en dit boek is nu voor 85% klaar, maar ik zou graag iemand naar de tekst willen laten kijken, aangezien ik op een gegeven moment niet meer precies wist waar ik naartoe wilde :). Zou iemand mij toevallig kunnen helpen? Het gaat om het checken van spelling en grammatica van wat ik heb geschreven en misschien…

Almanak voor een dispuut

Geplaatst: 1 nov
Beste freelancers, Wij zouden graag een almanak van de afgelopen 10 jaar maken. Hier hebben wij iemand voor nodig die interviews af neemt en een verhaal daar van maakt. 

Nederlands controleren op spelling en grammatica

Geplaatst: 14 okt
Beste freelancers, Voor websites en reisgidsen ben ik opzoek naar iemand die Nederlandse teksten kan controleren op grammatica en spelling. De werkzaamheden kunnen overal worden uitgevoerd. Het gaat om een opdracht voor een langere periode (hopelijk jaren).

Ghostwriter - kunst fotoboek (Tribal-Art)

Geplaatst: 19 okt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ghostwriter voor het schrijven van een kunst fotoboek. De kunst fotoboek gaat over over de boomschorstekening (barkpaintings) genaamd "Khombow" art. Dit zijn traditionele, tribal art paintings op boomschors uit West-Papua-Nieuw Guinea, visserdorp "Asei" bij het Sentani-Lake (rivier-gebied). Dit is het gebied waar mijn vader vandaan komt.…

Non fictie boek

Geplaatst: 22 sep
Beste freelancers, Ik wil een non fictie boek laten schrijven van pakweg 300 woorden. Over actualiteiten in de politiek en mensen in het publieke spectrum.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht