Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Kinderboekenschrijver voor Verhaal over Diversiteit

Opdracht ID: 51241

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 30 jun
Reacties: 2
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 19 sep
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar schrijvers die ons kunnen helpen met het schrijven van de verhalen voor onze nog te ontwikkelen boeken. Wij hebben zelf al een idee over het onderwerp, aan jou om dit verder uit te werken! Ben jij de schrijver die we hiervoor zoeken?

Onze bedrijfsvisie:
Met onze boeken willen we kinderen helpen een gezond wereldbeeld te ontwikkelen, door inclusieve en personaliseerbare boeken aan te bieden. Wij geloven dat de verhalen in de boeken de bladzijdes overstijgen en een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een kind. Ons doel is daarom om kinderen te helpen een positieve identiteit op te bouwen door diversiteit in hun dagelijks leven te verweven. Houdt alsjeblieft onze bedrijfsvisie in gedachten tijdens het schrijven.

Het boek:
Het allerbelangrijkste: Het boek moet persoonlijk worden! Het is daarom belangrijk dat het verhaal in de eerste plaats over deze personaliseerbare hoofdpersoon gaat. De andere personages moeten een ondergeschikte rol spelen binnen het verhaal. Het verhaal moet ook algemeen genoeg zijn zodat ieder kinderen zich in het verhaal kan inleven. Houd er rekening mee dat de boeken bedoeld zijn voor jonge kinderen (2-8 jaar).

Het verhaal:
We zijn op zoek naar een boek voor kinderen dat hen kennis laat maken met diversiteit. Denk aan de Lgbtqia+ gemeenschap, verschillende religies, of culturen over de wereld. Als je een leuk/creatief idee hebt over hoe je kinderen over deze onderwerpen kan leren in de vorm van een verhaal? Laat het ons weten!

Formaat: Microsoft Word Document
Taal: Nederlands

Inhoud:
  • Het boek moet 17 spreads (of 34 pagina's) hebben.
  • Elke spread heeft een paragraaf van 2 of 3 zinnen nodig.
  • Voeg bij elke alinea een idee voor een passende illustratie.
  • Schrijf een korte samenvatting van je verhaal voor op de achterflap van het boek.

Ben je enthousiast om met ons te werken? Volg dan de volgende stappen:
1. Stuur ons je beste idee en een kleine teaser van het verhaal.
2. We laten je weten of je ons overtuigd hebt om je de opdracht te laten aannemen.
3. Je start de job en stuurt de definitieve tekst.

Door met ons samen te werken, stem je ermee in om je auteursrechten in hun geheel aan ons over te dragen.

Wij horen graag van jullie!

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (2)

Gjelt
Gjelt
30-06-2022
4 referenties
Gemiddelde score
10
Janneke
Janneke
30-06-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance creatief schrijven opdrachten

Perfectionistische Schrijver Gezocht

Geplaatst: 31 okt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die samen met mij mijn boek wil schrijven. Ik zoek iemand die professioneel en perfectionistisch is, die veel ervaring heeft, een goed verhaal kan opbouwen met emotie, intensief met mij wil samenwerken aan een bestseller, zich kan laten leiden, zelf creatief is en met mij mee kan meedenken. Herken jij jezelf hierin? Dan hoor ik graag van je.

Productteksten met Thema

Geplaatst: 7 nov
Beste freelancers, Voor onze producten zoeken wij een tekstschrijver die 6 verschillende teksten per product gaat maken. Voorbeeld: 1 luchtreiniger 6 verschillende teksten voor gebruik bij houtkachels, vogels, rooklucht, astma, fijnstof en covid. Ik hoor graag van jullie.

Storyteller voor Recruitment Bedrijf

Geplaatst: 21 okt
Beste freelancers, Voor een bestaand bedrijf in de recruitment ben ik op zoek naar een creatieve tekstschrijver. Een tekstschrijver die de lezer volledig meeneemt in het verhaal en een beleving weet te creëren. Een echte storyteller. De lezer moet het verhaal volledig ervaren en hierin worden meegenomen. Mijn voorkeur gaat uit naar een freelancer, niet naar een bedrijf.

Teksten voor Folder Huurdersorganisatie

Geplaatst: 23 sep
Beste freelancers, Ik zoek een tekstschrijver die een goede redactieslag doet op korte tekstjes. Het moeten korte pakkende tekstjes worden. Het gaat om een folder van een huurdersorganisaties die breed verspreid wordt onder huurders om hen te laten inzien dat ze meer rechten hebben dan ze denken. De belangrijkste doelgroep die bereikt moet worden zijn: laagletterden of mensen met van origine een andere…

Kerstblogs Schrijver Gezocht

Geplaatst: 7 okt
Beste freelancers, Voor mijn website in het hogere segment home accessoires zoek ik iemand die voor mij een paar leuke blogs kan schrijven over de kerstdagen die eraan komen, top 10 cadeau tips en nog een paar gerelateerde onderwerpen. Vind je het leuk om hiervoor te schrijven, dan hoor ik graag van je.

Schrijvende Kok met Vegan Kennis Gevraagd

Geplaatst: 23 sep
Beste freelancers, Ik zoek een kok met schrijfervaring/schrijver/eindredacteur met vegan kookervaring die 320 teksten van circa 300 woorden naloopt op schrijfwijze en inconsistenties (zoals een ingrediënt dat niet past, teveel is, niet wordt genoemd in het recept of in de ingrediëntenlijst) en aanpast naar eigen inzicht. Als je er een nieuw recept van maakt, mag dat best. Gebruik je creativiteit!…

Autobiografie naar Hoger Niveau Tillen

Geplaatst: 10 okt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ghostwriter in genre autobiografie. De basis van het verhaal is al geschreven, dit scheelt een hoop voorwerk. Het moet echter nog bij gepoetst en veranderd worden naar een hoger niveau aan kwaliteit. Door omstandigheden heb ik hier nauwelijks tijd voor. Om duidelijkheid voor beiden te hanteren wil ik gaan voor een totaalprijs.  Ik zie jullie offertes…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht