Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Kinderboekenschrijver voor Verhaal over Diversiteit

Opdracht ID: 51241

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 30 jun
Reacties: 2
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 11:53
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar schrijvers die ons kunnen helpen met het schrijven van de verhalen voor onze nog te ontwikkelen boeken. Wij hebben zelf al een idee over het onderwerp, aan jou om dit verder uit te werken! Ben jij de schrijver die we hiervoor zoeken?

Onze bedrijfsvisie:
Met onze boeken willen we kinderen helpen een gezond wereldbeeld te ontwikkelen, door inclusieve en personaliseerbare boeken aan te bieden. Wij geloven dat de verhalen in de boeken de bladzijdes overstijgen en een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een kind. Ons doel is daarom om kinderen te helpen een positieve identiteit op te bouwen door diversiteit in hun dagelijks leven te verweven. Houdt alsjeblieft onze bedrijfsvisie in gedachten tijdens het schrijven.

Het boek:
Het allerbelangrijkste: Het boek moet persoonlijk worden! Het is daarom belangrijk dat het verhaal in de eerste plaats over deze personaliseerbare hoofdpersoon gaat. De andere personages moeten een ondergeschikte rol spelen binnen het verhaal. Het verhaal moet ook algemeen genoeg zijn zodat ieder kinderen zich in het verhaal kan inleven. Houd er rekening mee dat de boeken bedoeld zijn voor jonge kinderen (2-8 jaar).

Het verhaal:
We zijn op zoek naar een boek voor kinderen dat hen kennis laat maken met diversiteit. Denk aan de Lgbtqia+ gemeenschap, verschillende religies, of culturen over de wereld. Als je een leuk/creatief idee hebt over hoe je kinderen over deze onderwerpen kan leren in de vorm van een verhaal? Laat het ons weten!

Formaat: Microsoft Word Document
Taal: Nederlands

Inhoud:
  • Het boek moet 17 spreads (of 34 pagina's) hebben.
  • Elke spread heeft een paragraaf van 2 of 3 zinnen nodig.
  • Voeg bij elke alinea een idee voor een passende illustratie.
  • Schrijf een korte samenvatting van je verhaal voor op de achterflap van het boek.

Ben je enthousiast om met ons te werken? Volg dan de volgende stappen:
1. Stuur ons je beste idee en een kleine teaser van het verhaal.
2. We laten je weten of je ons overtuigd hebt om je de opdracht te laten aannemen.
3. Je start de job en stuurt de definitieve tekst.

Door met ons samen te werken, stem je ermee in om je auteursrechten in hun geheel aan ons over te dragen.

Wij horen graag van jullie!

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (2)

Gjelt
Gjelt
30-06-2022
4 referenties
Gemiddelde score
10
Janneke
Janneke
30-06-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance creatief schrijven opdrachten

Tekst Schrijven voor Koeriersbedrijf

Geplaatst: 25 jul
Beste freelancers, Voor m'n nieuwe website, een koeriersbedrijf dat met spoed 1 op 1 levert, ben ik opzoek naar een professional die op korte termijn een pakkende mooie tekst kan schrijven waarbij b-2-b en high end customers zich geroepen voelen om meteen een aanvraag te plaatsen. De website is inmiddels in de maak, nu nog de tekst. Kun jij mij daarmee helpen? Uiteraard begrijp ik dat je meer…

Correctie Manuscript van Reisroman

Geplaatst: 25 jul
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Engels corrector die het manuscript van mijn reisroman, die ik vertaald heb naar het Engels, kan corrigeren (middels track en trace) op Amerikaans Engels. De bedoeling is dat de Nederlandse tekst ernaast gelegd wordt. Het gaat om 61974 woorden. 600 euro excl. btw. Ik hoor graag van jullie.

Ghostwriter voor Levensverhaal

Geplaatst: 25 jul
Beste freelancers, Mijn naam is Richard, 43 jaar oud. Ik ben getrouwd (2x zelfs!) en heb2 prachtige dochters. Ik geef sinds mijn 26ste leiding, dus al geruime tijd. Ik heb in verschillende branches gewerkt, te weten Bank en Verzekeringswezen (10 jaar), Fitness (7 jaar) Entertainment (2 jaar) en werk tegenwoordig in de Kinderopvang. Ik ben als stagiair in de verzekeringen begonnen en zal per 1 september…

Ghostwriter Gezocht voor Spiritueel Boek over Winti

Geplaatst: 28-12-2020
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ghostwriter die kan helpen met het schrijven van mijn boek. Ik heb veel op papier staan maar ben geen professioneel auteur. Ik heb dus iemand nodig die mijn gedachten op papier kan zetten. Belangrijk onderdeel: audio omzetten in tekst. De schrijver dient affiniteit te hebben met spiritualiteit. In de bijlage vind je alvast een opzet. Ben jij degene die…

Tekstschrijver Journalist Toerisme (Binnen- en Buitenland)

Geplaatst: 8 mrt
Beste freelancers, Wij zoeken als uitgeverij een tekstschrijver journalist voor redactionele camping&reis; producties in Nederland en ook daarbuiten. Ook het schrijven over de producten caravans, campers, kampeeraccessoires behoort tot de mogelijkheden. Heb jij ervaring in deze branche? Dan zien wij graag een reactie tegemoet. Redactiebudget 175-300 euro , afhankelijk van planningen routes.

120.000 woorden HERschrijven

Geplaatst: 20 jun
Ik zoek een tekstschrijver die ±120.000 woorden kan herschrijven. De teksten gaan over honden. Het zijn continu drie dezelfde thema's (totaal ±3.000 woorden), maar dan continu over een ander soort hond. De teksten zijn al geschreven, maar ik ben niet happy met de kwaliteit. Ik zoek iemand die de teksten scant en stukjes herschrijft. Je hoeft inhoudelijk dus niets op te zoeken. Wat…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht