Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Strategie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Kickstarter campagne opzetten & lanceren

Opdracht ID: 55173

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 31 mei
Reacties: 2
Locatie: Leiden, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 6 jun
Status: Gepauzeerd
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Hi hi creatievelingen!

Na 3 jaar ploeteren hebben wij als start up onze creatieve en super toffe kindertas klaar voor de verkoop. Wij (Sandra en ik) willen gaan starten met een verkoopcampagne via Kickstarter. Wij zijn daarom op zoek naar iemand die dit al eens gedaan heeft en deze campagne voor ons op kan gaan zetten. Heb je hier ervaring mee en vind je het leuk om het nieuwste, creatieve kindermerk in de schoenen te gaan zetten? Shoot! 

Marketingstrategen die hebben gereageerd (2)

Nerdy
Nerdy
02-06-2024
0 referenties
Gemiddelde score
ANBO
ANBO
06-06-2024
0 referenties
Gemiddelde score

Marketing en strategie opdrachten

Marketing specialist

Geplaatst: 2 jul
Beste Freelancers, wij zijn opzoek naar een marketing specialist die voor onze NL en BE website, ondernemers binnen haalt om aan te sluiten. Vaste vergoeding per aangesloten ondernemer. Bij tevredenheid, uitbreiding van soortgelijke werkzaamheden.

Verkoopplan voor Happy Kiddo

Geplaatst: 20 jun
Beste freelancers, Verkoopplan / strategie maken voor kinderboekenclub.  Klantenbestand uitbouwen, het bedrijf bestaat 3,5 jaar en is toe aan de volgende groeifase. Klanten nemen een abonnement af op kinderboeken, een freelancer welke eerder succesvol een bedrijf geholpen heeft; welke ook subscription based te werk gaat is welkom. 

Professional in campagnes, strategie en tekst schrijver

Geplaatst: 3 jun
Wat ga je doen? Je gaat aan de slag met het ontwikkelen en uitvoeren van marketingcampagnes voor de verzekerings- en hypotheekmarkt. Dankzij jou slaan onze campagnes aan en voegen deze direct waarde toe aan de commerciële doelstellingen. Dit doe je om onze campagnes tot een succes te maken en een verruiming van de omzet te creëren van B2B tot BTC.

Branding van onze Stichting

Geplaatst: 28 mei
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met de Branding van onze stichting, samen met missie visie en strategie sessie. Wij zijn opzoek naar iemand die ons kan begeleiden met onze branding. Wij zouden dit willen doen in een aantal sessie, startdatum eerste sessie 14 juni, locatie zal volgen maar vermoedelijk in de buurt van Amsterdam Ervaring met stichtingen is van belang.

Strategie kinderboekenclub

Geplaatst: 27 mrt
Beste freelancers, Strategie bepalen en advies voor kinderboekenclub, voor wat betreft verkoop en marketing activiteiten in de zakelijke markt.

CRO Expert gezocht!

Geplaatst: 16 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een CRO Expert die de conversie van onze websites en landingspagina's kan optimaliseren. Je hebt al enige ervaring met Conversion Rate Optimization en kan door middel van je analyse en oplossingen ons helpen. Mocht dit interessant klinken voor je dan kom ik graag verder met je in contact om de details te bespreken! De opdracht kan volledig op afstand worden…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht