Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Kantoornetwerk Opzetten in Utrecht

Geplaatst op:
5 november 2018 13:25
Categorie:
Beheer & Techniek
Subcategorie:
Installaties
Opdracht ID:
36619
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Utrecht, Utrecht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor een kantoor (in utrecht) met 5 computers (uiteraard rekening houdend met uitbreiding) wil ik een netwerk laten opzetten.

Situatie is als volgt:
Er is een fysiek server aanwezig die we weg willen hebben. Hier staat ca. 80 GB aan data op en een boekhoudsoftware op. Op deze boekhoudsoftware wordt bijv. facturen aangemaakt en opgeslagen. Deze is uiteraard direct weer zichtbaar bij de andere computers.

Het is belangrijk dat dat op die manier blijft werken. Ik vermoed dat het gewoon op de server geïnstalleerd is en verder niks staat op de computers. Oftewel als er een kopie wordt gemaakt naar een Cloud omgeving of een ander server (NAS wordt de nieuwe) dat alles probleemloos werkt.

Het belangrijke hierbij is dus dat de nieuwe aan te schaffen NAS (advies wordt gewaardeerd) geïnstalleerd wordt op locatie en dat het zichtbaar en te werken is op 5 computers.

Het lijkt mij eigenlijk redelijk eenvoudig werk voor iemand die iets wat ervaring hiermee heeft, maar kan mij hierin vergissen.

Graag zie ik jullie offertes tegemoet met prijzen, ervaringen, geschatte tijd en wanneer je eventueel langs kan komen (zal in de avond na 5/6 uur zijn of weekend i.v.m. kantoortijden) tegemoet.
 
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (3)

Victor Victor 05-11-2018
Younes Younes 05-11-2018
Wiedjai Wiedjai 06-11-2018
referentiesterren
2 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Inrichten Azure Omgeving en Migratie van Infra
Beste freelancers,    Opdracht: Azure-omgeving bouwen met VPN van kantoor naar cloud.    Deze moet voorzien zijn van een SQL-server. Twee programma's dienen hiermee verbinding te maken. De omgeving zal ook als opslag fungeren voor een databank van een ERP-systeem. Huidige infra dient gemigreerd te worden naar Azure.   …
06-11-2019
Programmering Spijkermachine
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het schrijven in codesys V3 van een machine voor het maken van pallets.    Stappenprogramma's 174DIO, 2AI, 4AO, 12encoder, Canbus ventiel eilanden. 15" scherm: machine overzicht met signalering van status/storingen, ingave van spijker posities(menu structuur),…
05-07-2019
Sharp XE-a137 Programmeren
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen mijn nieuwe kassa Sharp XE-a137 (3 maanden maar gebruikt) te programmeren.    Wie kan mij daarbij helpen?    Ik zie graag een reactie tegemoet.
08-04-2019
nRF52 SDK Developer voor Bluetooth 5 Project
Beste freelancers,    Voor een klein project een embedded developer gezocht met ervaring met nRF52 SDK en bluetooth 5 coded PHY (long range).    Functionaliteit: ruwe data van een weegsensor broadcasten via bluetooth. Een prototype ontwikkeld in arduino is aanwezig.    Graag een reactie bij interesse.
22-01-2019
Sharp XE-A307 Kassaregister Modules Installeren
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij snel modules zou kunnen installeren zodat ik elk product apart kan aanslaan op de kassa.    Ik heb een kassa van ‘t merk Sharp xe-307 aangeschaft alleen moet nu nog geinstalleerd worden o.a 9% 21% wordt al gebruikt.    Ik zie graag een reactie…
07-01-2019
Siemens rvl470 en rwi62 Instellen
Beste freelancers,    We hebben een verwarming-installatie met 3 warmte en koude pompen voor de verwarming van het pand. In verband met de komende winter ben ik op zoek naar een freelancer die de instellingen van deze installatie kan aanpassen. Via een ingebouwde monitor is het systeem te bedienen.    Graag een reactie.
02-07-2018