Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Kantoornetwerk Opzetten in Utrecht

Geplaatst op:
5 november 2018 13:25
Categorie:
Beheer & Techniek
Subcategorie:
Installaties
Opdracht ID:
36619
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Utrecht, Utrecht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor een kantoor (in utrecht) met 5 computers (uiteraard rekening houdend met uitbreiding) wil ik een netwerk laten opzetten.

Situatie is als volgt:
Er is een fysiek server aanwezig die we weg willen hebben. Hier staat ca. 80 GB aan data op en een boekhoudsoftware op. Op deze boekhoudsoftware wordt bijv. facturen aangemaakt en opgeslagen. Deze is uiteraard direct weer zichtbaar bij de andere computers.

Het is belangrijk dat dat op die manier blijft werken. Ik vermoed dat het gewoon op de server geïnstalleerd is en verder niks staat op de computers. Oftewel als er een kopie wordt gemaakt naar een Cloud omgeving of een ander server (NAS wordt de nieuwe) dat alles probleemloos werkt.

Het belangrijke hierbij is dus dat de nieuwe aan te schaffen NAS (advies wordt gewaardeerd) geïnstalleerd wordt op locatie en dat het zichtbaar en te werken is op 5 computers.

Het lijkt mij eigenlijk redelijk eenvoudig werk voor iemand die iets wat ervaring hiermee heeft, maar kan mij hierin vergissen.

Graag zie ik jullie offertes tegemoet met prijzen, ervaringen, geschatte tijd en wanneer je eventueel langs kan komen (zal in de avond na 5/6 uur zijn of weekend i.v.m. kantoortijden) tegemoet.
 
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (3)

Victor Victor 05-11-2018
Younes Younes 05-11-2018
Wiedjai Wiedjai 06-11-2018
referentiesterren
2 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Siemens rvl470 en rwi62 Instellen
Beste freelancers,    We hebben een verwarming-installatie met 3 warmte en koude pompen voor de verwarming van het pand. In verband met de komende winter ben ik op zoek naar een freelancer die de instellingen van deze installatie kan aanpassen. Via een ingebouwde monitor is het systeem te bedienen.    Graag een reactie.
2 jul
Freelance Inspecteur Gezocht (NEN 3140)
Beste freelancers,    Wij zoeken een inspecteur NEN 3140 voor het zelfstandig uitvoeren van inspecties aan E-installaties door geheel Nederland    Opleidingsniveau:  MBO-4  Inspectieopleiding  Eventueel scope 8 + 10
4 mei
Horeca Kassa Systeem Installeren (Sharp)
Beste freelancers,    We hebben Sharp XE-A217W/XE-A217B kassa gekocht en die moet nog geprogrammeerd worden. Dus we zoeken iemand die dit voor ons kan doen.    Graag een reacte bij interesse.     
23 apr
Vaste Freelance Tekenaar in Solidworks (Industriƫle Sector)
Beste freelancers,    Wij zijn een kunststofverwerkend bedrijf en toeleverancier dat producten maakt en levert van HDPE (zoals puttenbouw en leidingwerken). Er wordt ons regelmatig gevraagd om tekeningen te maken van bijvoorbeeld kunststof putten/leidingwerk.     Wij zijn op zoek naar een vaste freelance tekenaar die goed…
16 apr
Freelance Revit MEP Modelleur Gezocht (Infrastructureel Proj...
Beste freelancers,    Voor een groot infrastructureel project zoeken we een freelance Revit MEP Modelleur voor langere tijd.    Het gaat hier om BIMmen op een heel hoog niveau en zeer breed toegepast.    Graag een reactie bij interesse in deze opdracht.   
06-09-2017
Freelance Apache Tomcat Specialist Gezocht
Beste freelancers,    Gezocht voor kort project! Ervaren Apache Tomcat liefhebber:    - Configuratie Apache Tomcat server met Nexus e2e  - installatie certificaten  - testen    Interesse? Dan zie ik graag een reactie tegemoet.
06-09-2017