Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Kaart van Europa

Opdracht ID: 53183

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 7 jun
Reacties: 6
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 28 jun
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

ik verzamel pins van steden en ik ben op zoek naar een kaart van Europa om ze op te spelden. Echter vind ik geen geschikte kaart die geschikt is voor pins. Ik wilde daarom een kaart laten ontwerpen en deze op een textielposter laten afdrukken.

Ik ben op zoek naar grafisch ontwerp van een kaart van Europa, die in het oosten ophoudt bij Rusland en Turkije. In het westen wil ik Ijsland en Portugal er graag helemaal op en er mag nog wat zee tussen de rand en Portugal zitten (groenland mag weggelaten worden als deze erop zou komen). In het noorden wil ik Noorwegen helemaal op de kaart hebben staan en in het zuiden Kreta. Afrikaanse landen (Marokko, Algerije en Tunesië) hoeven er niet per se op te staan maar alles wat binnen de contouren past mag gewoon meegenomen worden. Kleinere eilanden mogen weggelaten worden (bijvoorbeeld bij Griekenland of Noorwegen) maar eilandstaten en bekendere eilanden (Malta/ Faroe Eilanden/Mallorca/Waddeneilanden) het liefst wel.

Verder hoef ik alleen de landsgrenzen en de grote meren. Ik wil de grenzen wel graag vrij nauwkeurig hebben. Verder wil ik gaan voor zo min mogelijk afleiding van de pins. Dus het liefst niet al te veel felle kleuren. Maar het liefst ook niet al te saai. Ik wil geen aanduiding van landen/steden/vlaggen op de kaart.

Het liefst zou ik ook voor het oppervlak voor een low-poly stijl gaan, waarbij meer bergachtige gebieden meer reliëf in de polygonen hebben. Hoewel dit misschien niet helemaal past bij de gedetailleerde landsgrenzen, maar ik hoor ook graag jouw mening hierover. Ik hoor ook graag alternatieven of andere Ideeën. De algemene wens is een aanduiding van reliëf zonder al te veel detail.

In de bijlage zit een voorbeeld, maar ik wil graag gedetailleerdere landsgrenzen hebben en een aanduiding van reliëf om de kaart wat interessanter te maken om naar te kijken zonder dat het te veel afleidt van de pins. Eventueel ook nog wat meer meren en rivieren.

Het doek waarop de kaart geprint wordt is maximaal 150 bij 150 cm. Dus ik zou de kaart graag in een resolutie ontvangen die met goede kwaliteit op een dergelijk formaat geprint kan worden. Wat betreft budget dacht ik aan 200 euro.

Ik hoor graag van je!
Bram

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (6)

Harmen
Harmen
07-06-2023
2 referenties
Gemiddelde score
10
Rowin
Rowin
07-06-2023
14 referenties
Gemiddelde score
10
sjors
sjors
07-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Ellen
Ellen
07-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score
ymke
ymke
07-06-2023
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Pien
Pien
26-06-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Vormgever/designer voor langdurige samenwerking

Geplaatst: 25 sep
Beste freelancers, Wij zoeken een vormgever/designer voor langdurige samenwerking. Graag in de buurt van Stolwijk/Gouda. Wat verwachten we: - Plezier in het werk :-) - Flexibel (met name bereikbaarheid, duidelijke communicatie) - Liefst ervaring Horeca (niet vereist) - Willen werken op fixed price per opdracht - Inzage in portfolio We horen graag van je! Groeten Chantal

Grafisch ontwerper

Geplaatst: 20 sep
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor het maken/bewerken van foto's, videos flyers etc. Opdracht bestaat uit meerdere ' kleine ' opdrachten gedurende een langere periode voor meerdere ondernemingen.

Herontwerpen flyer en brochure

Geplaatst: 6 sep
Beste freelancers, We zouden graag twee flyers en een brochure laten herontwerpen. We hebben een bestaand ontwerp als inspiratie. Ons ontwerp mag iets frisser/ moderner, maar wel zakelijk.

Illustrator/designer voor bordspel

Geplaatst: 21 aug
Beste professional, Ik ben op zoek naar een illustrator/grafisch vormgever die ervaring heeft met het ontwerpen van bordspellen. Het gaat om een bordspel (thema: amusementspark) dat al ruim 1 jaar in ontwikkeling is, voor spelers vanaf 10 jaar. De ontwerpen bestaan uit: • Spelbord (81x54 cm) en hulpbord (A4) • Spelregelboekje • Speldoos • Logo van het spel • 80 speelkaarten…

Designer gezocht

Geplaatst: 18 sep
Ik heb een vending machine en ik zoek iemand die daar een ontwerp voor kan maken. Voor de duidelijkheid het gaat om de bestickering van de machine. Het is een nieuw bedrijf en we willen met een klein budget groeien. Daarnaast zoek ik wel iemand die binnen 1 a 2 weken kan leveren.

Ontwerper voor t-shirts

Geplaatst: 24 aug
Beste freelancer, Ik ben op zoek naar iemand die ervaring heeft met het ontwerpen van T-shirts. Ik zoek iemand die mijn ideeën kan omzetten in een ontwerp, zodat ik deze in werkelijkheid kan laten bedrukken. In bijlage wat voorbeelden met wat de bedoeling in grote lijnen is  Bij interesse graag een reactie.

Grafisch (Industrieel) Ontwerper met affiniteit voor bier

Geplaatst: 15 aug
Beste freelancers, Wij zijn leverancier van creatieve promotionele concepten en producten voor een breed scala aan bedrijven wereldwijd ( met name bierbrouwerijen ) ben ik zoek naar een Grafisch Ontwerper. We worden door onze klanten graag uitgedaagd in maatwerkprojecten die aansluiten bij de strategie van onze opdrachtgever op het gebied van consumentenbenadering. We gebruiken onze jarenlange…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht