Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
10 november 2020 09:25

Budget
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Overige Services
Subcategorie
Juridisch
Opdracht ID
45441

Juridische Ondersteuning bij Smaad en Laster

25 tot 40 p.u. (2) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
10 november 2020 09:25
Categorie
Overige Services
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij hebben een webshop voor ondermeer kleding en accessoires en hiervoor zoeken wij iemand die ons juridisch wilt vertegenwoordigen bij meerdere zaken.

Bij de werkzaamheden kan je denken aan Smaad & Laser zoals het online publiceren van reviews en recensies. Daarnaast hebben we te maken met personeel die de geheimhoudingsplicht doorbroken heeft.
Het is belangrijk dat er snel geschakeld kan worden.

Heb je interesse, dan zien wij je reactie graag tegemoet.
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (2)

Ewoud
10-11-2020
Ronny
10-11-2020

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
10 november 2020 09:25

Budget
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Overige Services
Subcategorie
Juridisch
Opdracht ID
45441

Opdrachten in dezelfde categorie

Algemene Voorwaarden Vernieuwen met AVG Regelement
Beste freelancers,    De huidige algemene voorwaarden van deze administratiesoftware dienen vernieuwd te worden met de AVG 2018 regels. Ook dient een verwerkersovereenkomst opgemaakt te worden.    We zien graag een reactie tegemoet.
21 jan
Notariele Volmacht in het Engels Opstellen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die het volgende voor mij kan doen: notariële volmacht (2x) voor een Nederlands staatsburger en Australisch staatsburger (met permanent Nederlandse verblijfsvergunning) in het Engels opstellen. Indien fysieke identiteitsverificatie benodigd is dan bij voorkeur omgeving Leiden,…
16-12-2020
Adviseur voor Particuliere Investering Contract
Beste freelancers,    Ik heb een oproep geplaatst op een investeringsplatform waar veel positieve reacties op kwamen. Ik wil/ga jonge schadeautos uit Duitsland importeren om deze hier in orde te maken en te verkopen. Vanwege alle positieve reacties van de investeerders die mee willen doen vind ik het wel zo netjes om een eenvoudig maar…
07-12-2020
Arbeidsovereenkomst Controleren en Afronden
Beste freelancers,    Wij zijn een organisatie die zich bezig houdt met online media activiteiten. Voor onze organisatie wil ben ik op zoek naar iemand die een arbeidsovereenkomst volledig kan uitwerken tot een kloppend verhaal. Ik al heb een basis overeenkomst dit ik graag afgerond wil hebben.    Wie kan mij hiermee helpen?
02-12-2020
Opstellen Algemene Inkoop Voorwaarden
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een een jurist die ons kan helpen met het opstellen van algemene inkoop voorwaarden op basis van een voorbeeld die wij hebben. De voorwaarden die we hebben zijn compleet en reeds erg goed maar moet wel gecontroleerd worden.    Bij interesse kan ik het voorbeeld toesturen.
01-12-2020
Juridische Controle van Algemene Voorwaarden
Beste freelancers,    Ik heb voor mijn nieuw opgestarte eenmanszaak in consultancy en ondersteuning. Daarnaast houd ik me bezig met het beoordelen en overvaren van (zeil)boten.    Voor mijn organisatie heb ik een overeenkomst met voorwaarden opgesteld. Deze voorwaarden omvat 4 a 5 pagina's. Ik ben op zoek naar een freelancer…
27-11-2020
Toon meer