Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Controlling/Accountancy
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Interim Teamleader Finance in Nieuwegein

Opdracht ID: 50719

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 19-04-2022
Reacties: 0
Locatie: Nieuwegein, Utrecht
Laatst gewijzigd: 19-04-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een snelgroeiend e-fulfilment bedrijf met haar hoofdkantoor in Nieuwegein. In onze magazijnen beheren wij de voorraad voor verschillende webwinkels, versturen hun orders en verwerken de retouren. Een groot deel van ons orderproces hebben we gemechaniseerd door middel van ons Autostore opslag- en orderpicking systeem, volautomatische inpakmachine en lopen de goederen via een volautomatisch conveyorsysteem. Wij hebben op dit moment magazijnen in Nederland, België en Duitsland en kijken er naar uit om meer landen in Europa te veroveren met ons e-fulfilment concept.

Over onze afdeling Finance
De afdeling Finance bestaat uit een afdeling Accounting, Controlling en Pricing met 5 medewerkers. We werken sinds begin van dit jaar met MS Dynamics 365 en rapporteren in Power BI.

Ter tijdelijke vervanging zijn wij op zoek naar een hands-on interim Meewerkend Teamleider Financiële Administratie 32/40 uur. Standplaats Nieuwegein.

Het team bestaat op dit moment uit 2,5 FTE en je rapporteert aan de Manager Finance & Control. Naast de werkzaamheden voor de Nederlandse operatie stuur je ook de administratie van onze buitenlandse vestigingen mede aan.
In deze functie ga je operationeel aan de slag met het financiële proces, houdt je overzicht, begeleidt het team en controleert de processen en administraties en voert zelf ook een aantal operationele taken uit. Je bent verantwoordelijk voor de juiste verwerking van de debiteuren- en crediteuren administratie alsmede het grootboekbeheer. Tijdens de maandafsluiting (fast-closing) zorg je voor een tijdige en correcte bijwerking en analyse van de cijfers samen met de afdeling control. Je verzorgt maandelijkse BTW en CBS aangiftes. Je verwerkt en monitort de administratie van intercompany diensten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze buitenlandse administratie kantoren en stemt met hen de werkzaamheden en prioriteiten af.

Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons team beter maken met de volgende kwalificaties:
  • Een afgeronde HBO opleiding in een financiële richting
  • Minimaal 5 jaar werkervaring
  • Ervaring met het aansturen van een team
  • Kennis van geldende financiële wet- en regelgeving (inclusief belastingen) binnen Europa. IFRS is een pré.
  • Ervaring met Microsoft Dynamice 365 is een grote pré
  • Je kunt goed uit de weg met Excel
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Beheersing van Duits en/of Frans is een pré.

Wij bieden onze freelance Teamleider Financiële administratie een uitdagende interim opdracht in een dynamische en interessante werkomgeving met veel internationale contacten. Natuurlijk hebben wij de fijnste collega’s en een informele werksfeer.

Voldoe je aan bovenstaand profiel en heb je zin om bij een dynamische ambitieuze club aan de slag te gaan, stuur ons dan een reactie.

Interim opdrachten accountancy

Prognose ondernemersinkomen 2023

Geplaatst: 5 sep
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance boekhouder (mag ook een accountant of administratiekantoor zijn) die voor mij een prognose ondernemersinkomen o.b.v. resultatenrekening kan opstellen in verband met het verkrijgen van een huurwoning. Ik werk als zzp'er en heb een eenvoudige boekhouding die ik zelf doe (voornamelijk inkomsten, weinig kosten en geen inventaris en voorraden e.d.).…

Accountant met Becon inschrijving

Geplaatst: 30 aug
Ik ben op zoek naar een accountant met een becon inschrijving voor een verklaring van inkomen voor een kleine zzp ondernemer. Ik heb het nodig voor een IND 7612 (immigratie) document. Budget ongeveer 250-350 euro

Prognose verklaring zzp (Spoed)

Geplaatst: 16 aug
Beste freelancers, Betreft een eenmalige klus. Ik ben gekozen voor een huurwoning en moet z.s.m een prognoses ondernemersinkomen 2023 inleveren van mijn (zzp) bedrijf. Deze moet getekend en bestempeld zijn door een accountant/boekhouder. Naar deze accountant/boekhouder ben ik dus op zoek. De cijfers heb ik in een Excelsheet staan. Vraag vanuit de verhuurder: "Kan je ons nog een document toesturen…

Accountant nodig met spoed

Geplaatst: 3 aug
Beste freelancers, Ik zoek een accountant om een jaarverslag van de boekhouder na te kijken en goed te keuren. Kan op afstand . Alles wordt per mail verstuurd. Graag zsm beginnen.

Financial Controller

Geplaatst: 6 jul
Beste freelancers, Als Financial Controller heb je binnen Abt Wassenaar een uitdagende rol, met complexe projecten in jouw portefeuille. Je zorgt voor de juiste rapportagetools en je bespreekt en bereidt deze voor met de Business Controller. Je hebt maandelijks overleg over budget, kwaliteit en risico’s. Ook toets je de eisen van de financiers en subsidieverstrekkers. In deze rol lever je voortgangsrapportages…

Voor hypotheekaanvraag - 3x jaarrapport + prognose omzet

Geplaatst: 30 jun
Beste freelancers, Als eenmanszaak heb ik geen officiële jaarrekening nodig. Vandaar dat ik dat niet standaard ieder jaar liet opmaken. Dit jaar heb ik de samenwerking wegens ontevredenheid stop gezet met mijn boekhouder. Zodoende zit ik nu zonder en ben ik voor de aanlevering van documenten voor mijn hypotheek op zoek naar een boekhouder/accountant die dit in orde kan maken. Onderneming opgericht…

Fiscaal/juridisch advies ivm oprichting BV / Holding

Geplaatst: 29 jun
Goedemiddag, Ik ben op zoek naar een freelancer met veel fiscaal/juridische kennis over de oprichting van een BV / holding structuur. Waar het in essentie om gaat is dat ik binnen mijn eenmansbedrijf een software heb ontwikkeld. Inmiddels is die software nagenoeg klaar voor exploitatie.. Om zowel de rechten van de software veilig te stellen als de exploitatie los te koppelen van prive, wil ik een…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht