Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Controlling/Accountancy
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Interim Teamleader Finance in Nieuwegein

Opdracht ID: 50719

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 19-04-2022
Reacties: 0
Locatie: Nieuwegein, Utrecht
Laatst gewijzigd: 19-04-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een snelgroeiend e-fulfilment bedrijf met haar hoofdkantoor in Nieuwegein. In onze magazijnen beheren wij de voorraad voor verschillende webwinkels, versturen hun orders en verwerken de retouren. Een groot deel van ons orderproces hebben we gemechaniseerd door middel van ons Autostore opslag- en orderpicking systeem, volautomatische inpakmachine en lopen de goederen via een volautomatisch conveyorsysteem. Wij hebben op dit moment magazijnen in Nederland, België en Duitsland en kijken er naar uit om meer landen in Europa te veroveren met ons e-fulfilment concept.

Over onze afdeling Finance
De afdeling Finance bestaat uit een afdeling Accounting, Controlling en Pricing met 5 medewerkers. We werken sinds begin van dit jaar met MS Dynamics 365 en rapporteren in Power BI.

Ter tijdelijke vervanging zijn wij op zoek naar een hands-on interim Meewerkend Teamleider Financiële Administratie 32/40 uur. Standplaats Nieuwegein.

Het team bestaat op dit moment uit 2,5 FTE en je rapporteert aan de Manager Finance & Control. Naast de werkzaamheden voor de Nederlandse operatie stuur je ook de administratie van onze buitenlandse vestigingen mede aan.
In deze functie ga je operationeel aan de slag met het financiële proces, houdt je overzicht, begeleidt het team en controleert de processen en administraties en voert zelf ook een aantal operationele taken uit. Je bent verantwoordelijk voor de juiste verwerking van de debiteuren- en crediteuren administratie alsmede het grootboekbeheer. Tijdens de maandafsluiting (fast-closing) zorg je voor een tijdige en correcte bijwerking en analyse van de cijfers samen met de afdeling control. Je verzorgt maandelijkse BTW en CBS aangiftes. Je verwerkt en monitort de administratie van intercompany diensten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze buitenlandse administratie kantoren en stemt met hen de werkzaamheden en prioriteiten af.

Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons team beter maken met de volgende kwalificaties:
  • Een afgeronde HBO opleiding in een financiële richting
  • Minimaal 5 jaar werkervaring
  • Ervaring met het aansturen van een team
  • Kennis van geldende financiële wet- en regelgeving (inclusief belastingen) binnen Europa. IFRS is een pré.
  • Ervaring met Microsoft Dynamice 365 is een grote pré
  • Je kunt goed uit de weg met Excel
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Beheersing van Duits en/of Frans is een pré.

Wij bieden onze freelance Teamleider Financiële administratie een uitdagende interim opdracht in een dynamische en interessante werkomgeving met veel internationale contacten. Natuurlijk hebben wij de fijnste collega’s en een informele werksfeer.

Voldoe je aan bovenstaand profiel en heb je zin om bij een dynamische ambitieuze club aan de slag te gaan, stuur ons dan een reactie.

Interim opdrachten accountancy

Inkomstenbelasting Invullen (Zakelijk ZZP)

Geplaatst: 27 apr
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor het invullen van mijn inkomstenbelasting (Zakelijk ZZP). Heb geen inkomsten gehad voor 2023 wel kosten heb opgeheven in 2023 en moet for op 0 zetten omdat onderneming gestaakt is. Gebruik de tool moneymonk.

Prognose ondernemersinkomen 2024 door erkende accountant

Geplaatst: 24 apr
Beste freelancers, Voor het huren van een nieuwe woning moet ik een prognose ondernemersinkomen 2024 laten opmaken (ingevuld in sjabloon van woningbouw) en deze voor vrijdag a.s. inleveren. Deze moet ondertekend zijn met stempel door een boekhouder met beconnummer. Ik ben medio december 2023 begonnen als ondernemer en heb alleen omzet gemaakt en geen kosten. Ik kan alle facturen en een overzicht verwachte…

Met spoed boekhouder gezocht in Amsterdam/online

Geplaatst: 8 apr
Beste freelance accountants/boekhouders, Vanwege de plotselinge toewijzing van een huurwoning heb ik met enige tijdsdruk (aanleveren op 8 april het volgende nodig): 1. Tussentijdse jaarcijfers (jaarrekening) van het jaar 2024 (januari tot eind maart) opgesteld door uw accountant/boekhouder voorzien van een balans en verlies en winstrekening 2. Prognose 2024 3. Belastingaangifte 2022/2023/2024 Ik ben…

Accountant voor Prognose

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, Ik heb mijn boekhouder een prognose laten maken voor 2024 het is nodig om een sociale huurwoning ( woningruil ) nu zegt de woningbouw dat het niet goed is wat de boekhouder heeft gedaan en dat er een accountant voor nodig is. Ik zoek iemand die hier mij verder mee kan helpen.

Financieel advies

Geplaatst: 20 mrt
Beste freelancers, Als ondernemer zou ik graag een financieel adviseur willen die me kan helpen bij de huidige opzet van mijn onderneming en me ook na de opzet kan blijven adviseren. Onderneming betreft verhuur van ruimte per dag(deel) voor vergaderingen/workshops/trainingen/evenementen etc. Voorbeeldaspecten met betrekking tot het advies -Mijn financiële situatie en budgetering o.b.v. de boekhouding…

Inkomensverklaring

Geplaatst: 28 mrt
Hallo, ik ben op zoek naar een boekhouder (mag ook een accountant of administratiekantoor zijn) die voor mij een inkomensverklaring kan opstellen in verband met het financiering van een woning. Ik werk als zzp'er en heb een eenvoudige boekhouding die ik zelf doe (voornamelijk inkomsten, weinig kosten en geen inventaris en voorraden e.d.). Het gaat om een inkomensverklaring met een stempel, waarop…

Winst/verliesrekening 2023 vanuit eboekhouden

Geplaatst: 25 mrt
Beste, Ik ben werkzaam in loondienst en ben ondernemer. Ik heb de optie op een sociale huurwoning, waarbij ik een mooie winst/verliesrekening nodig heb van 2023. Ik heb alle cijfers/mutaties staan in e-boekhouden dus het zou heel makkelijk moeten zijn om er een officiële winst/verliesrekening van te maken met stempel en toebehoren.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht