Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Controlling/Accountancy
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Interim Teamleader Finance in Nieuwegein

Opdracht ID: 50719

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 19-04-2022
Reacties: 0
Locatie: Nieuwegein, Utrecht
Laatst gewijzigd: 19-04-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een snelgroeiend e-fulfilment bedrijf met haar hoofdkantoor in Nieuwegein. In onze magazijnen beheren wij de voorraad voor verschillende webwinkels, versturen hun orders en verwerken de retouren. Een groot deel van ons orderproces hebben we gemechaniseerd door middel van ons Autostore opslag- en orderpicking systeem, volautomatische inpakmachine en lopen de goederen via een volautomatisch conveyorsysteem. Wij hebben op dit moment magazijnen in Nederland, België en Duitsland en kijken er naar uit om meer landen in Europa te veroveren met ons e-fulfilment concept.

Over onze afdeling Finance
De afdeling Finance bestaat uit een afdeling Accounting, Controlling en Pricing met 5 medewerkers. We werken sinds begin van dit jaar met MS Dynamics 365 en rapporteren in Power BI.

Ter tijdelijke vervanging zijn wij op zoek naar een hands-on interim Meewerkend Teamleider Financiële Administratie 32/40 uur. Standplaats Nieuwegein.

Het team bestaat op dit moment uit 2,5 FTE en je rapporteert aan de Manager Finance & Control. Naast de werkzaamheden voor de Nederlandse operatie stuur je ook de administratie van onze buitenlandse vestigingen mede aan.
In deze functie ga je operationeel aan de slag met het financiële proces, houdt je overzicht, begeleidt het team en controleert de processen en administraties en voert zelf ook een aantal operationele taken uit. Je bent verantwoordelijk voor de juiste verwerking van de debiteuren- en crediteuren administratie alsmede het grootboekbeheer. Tijdens de maandafsluiting (fast-closing) zorg je voor een tijdige en correcte bijwerking en analyse van de cijfers samen met de afdeling control. Je verzorgt maandelijkse BTW en CBS aangiftes. Je verwerkt en monitort de administratie van intercompany diensten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze buitenlandse administratie kantoren en stemt met hen de werkzaamheden en prioriteiten af.

Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons team beter maken met de volgende kwalificaties:
  • Een afgeronde HBO opleiding in een financiële richting
  • Minimaal 5 jaar werkervaring
  • Ervaring met het aansturen van een team
  • Kennis van geldende financiële wet- en regelgeving (inclusief belastingen) binnen Europa. IFRS is een pré.
  • Ervaring met Microsoft Dynamice 365 is een grote pré
  • Je kunt goed uit de weg met Excel
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Beheersing van Duits en/of Frans is een pré.

Wij bieden onze freelance Teamleider Financiële administratie een uitdagende interim opdracht in een dynamische en interessante werkomgeving met veel internationale contacten. Natuurlijk hebben wij de fijnste collega’s en een informele werksfeer.

Voldoe je aan bovenstaand profiel en heb je zin om bij een dynamische ambitieuze club aan de slag te gaan, stuur ons dan een reactie.

Interim opdrachten accountancy

Controle en Inkomstenbelasting in Rotterdam

Geplaatst: 27 feb
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een boekhouder die aan het eind van een boekjaar een controle uitvoert en aangifte IB en de nodige suppletie omzetbelasting regelt. Wij werken met boekhoudprogramma digibtw. We zien jullie reacties graag tegemoet.

Financial Controller Gezocht in Diemen

Geplaatst: 27 feb
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een freelancer met ruime ervaring met Microsoft Business Central die als controller een paar dagen per kwartaal met ons mee werkt. We verwachten van de freelancer de volgende zaken:   Controle boekhouding OB aangifte Kwartaal rapportage Cashflow forecast Over ons Een derde van al het eten wordt verspild, denk aan kromme komkommers. Super zonde! Wij zijn een…

Ervaren Assistant Accountant Gezocht

Geplaatst: 06-12-2022
Beste freelancers, Voor ons advies- en administratiekantoor in Limburg zijn wij opzoek naar een Senior Assistent Accountant om ons gedurende de komende periode te helpen. Wij zoeken iemand: - Voor het verwerken en controleren van administraties en voorbereiding van BTW aangiftes; - Die cijfers kan omzetten naar een financieel bedrijfskundig advies voor onze klanten; - Die oprecht aandacht heeft voor…

Prognose Boekhouder voor Huurwoning

Geplaatst: 21-10-2022
Beste freelancers, Voor het huren van een woning heb ik een boekhoudersverklaring met stempel en handtekening nodig en ben op zoek naar een freelancer om deze voor mij op te stellen. Ik heb een bedrijf samen met mijn moeder en ben daarnaast sinds 2022 zelfstandig ondernemer waar ik zelf de administratie voor doe. De boekhouder van het bedrijf met mijn moeder doet geen prognoses, dus ben ik opzoek…

Freelance Fiscalist Gezocht

Geplaatst: 05-09-2022
Beste freelancers, Voor een cliënt ben ik op zoek naar een fiscalist die mij kan helpen met een nog op te richten buitenlandse moedermaatschappij en een Nederlandse dochtermaatschappij constructie. Nadere informatie volgt bij interesse. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Prognose Inkomen 2022 ZZPer in Zorg

Geplaatst: 25-08-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van prognose inkomen voor een huurwoning. Betreft een zelfstandige ondernemer in de zorg. Graag zo spoedig mogelijk. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Accountantsverklaring 2021 voor Huurwoning

Geplaatst: 17-08-2022
Beste freelancers, Voor het huren van een woning ben ik met spoed op zoek naar iemand die voor mij een accountantsverklaring kan opstellen voor boekjaar 2021. Ik ben ZZP'er sinds juli 2020 en doe mijn boekhouding met E-boekhouden. Deze is volledig up-to-date. Kan iemand mij helpen? Een vereiste is een accountant aangesloten bij het NBA. Graag reageren met een totaalprijs.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht