Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Controlling/Accountancy
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Interim Teamleader Finance in Nieuwegein

Opdracht ID: 50719

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 19 apr
Reacties: 0
Locatie: Nieuwegein, Utrecht
Laatst gewijzigd: 19 apr
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een snelgroeiend e-fulfilment bedrijf met haar hoofdkantoor in Nieuwegein. In onze magazijnen beheren wij de voorraad voor verschillende webwinkels, versturen hun orders en verwerken de retouren. Een groot deel van ons orderproces hebben we gemechaniseerd door middel van ons Autostore opslag- en orderpicking systeem, volautomatische inpakmachine en lopen de goederen via een volautomatisch conveyorsysteem. Wij hebben op dit moment magazijnen in Nederland, België en Duitsland en kijken er naar uit om meer landen in Europa te veroveren met ons e-fulfilment concept.

Over onze afdeling Finance
De afdeling Finance bestaat uit een afdeling Accounting, Controlling en Pricing met 5 medewerkers. We werken sinds begin van dit jaar met MS Dynamics 365 en rapporteren in Power BI.

Ter tijdelijke vervanging zijn wij op zoek naar een hands-on interim Meewerkend Teamleider Financiële Administratie 32/40 uur. Standplaats Nieuwegein.

Het team bestaat op dit moment uit 2,5 FTE en je rapporteert aan de Manager Finance & Control. Naast de werkzaamheden voor de Nederlandse operatie stuur je ook de administratie van onze buitenlandse vestigingen mede aan.
In deze functie ga je operationeel aan de slag met het financiële proces, houdt je overzicht, begeleidt het team en controleert de processen en administraties en voert zelf ook een aantal operationele taken uit. Je bent verantwoordelijk voor de juiste verwerking van de debiteuren- en crediteuren administratie alsmede het grootboekbeheer. Tijdens de maandafsluiting (fast-closing) zorg je voor een tijdige en correcte bijwerking en analyse van de cijfers samen met de afdeling control. Je verzorgt maandelijkse BTW en CBS aangiftes. Je verwerkt en monitort de administratie van intercompany diensten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze buitenlandse administratie kantoren en stemt met hen de werkzaamheden en prioriteiten af.

Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons team beter maken met de volgende kwalificaties:
  • Een afgeronde HBO opleiding in een financiële richting
  • Minimaal 5 jaar werkervaring
  • Ervaring met het aansturen van een team
  • Kennis van geldende financiële wet- en regelgeving (inclusief belastingen) binnen Europa. IFRS is een pré.
  • Ervaring met Microsoft Dynamice 365 is een grote pré
  • Je kunt goed uit de weg met Excel
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Beheersing van Duits en/of Frans is een pré.

Wij bieden onze freelance Teamleider Financiële administratie een uitdagende interim opdracht in een dynamische en interessante werkomgeving met veel internationale contacten. Natuurlijk hebben wij de fijnste collega’s en een informele werksfeer.

Voldoe je aan bovenstaand profiel en heb je zin om bij een dynamische ambitieuze club aan de slag te gaan, stuur ons dan een reactie.

Interim opdrachten accountancy

(Assistent)accountant

Geplaatst: 14 jun
Beste freelancer, Op korte termijn zijn wij op zoek naar versterking van ons kantoor. Wij zoeken een (assistent) accountant. Iemand die zelfstandig jaarstukken kan oppakken, ervaring heeft met ExactOnline, affiniteit heeft met automatiseren van de administraties en graag in een jong team werkt en voor start- en scale-ups. Het werk kan zowel op locatie in Rotterdam of vanuit huis gedaan worden (of…

Omzetprognose Berekenen

Geplaatst: 23 jun
Beste freelancers, Ik heb jullie hulp nodig. Ik heb een omzet prognose, maar deze omzet prognose matcht niet met de realiteit. Als ik de gegevens van de omzetprognose en de gegevens van gerealiseerde omzet aanlever, kan je dan een berekening maken? Zo ja, dan hoor ik graag van je! Het gaat om maximaal 2 uur werk. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Prognose 2022 voor Hypotheekaanvraag (Spoed)

Geplaatst: 24 jun
Beste freelancers, In verband met een hypotheek aanvraag heb ik op zeer korte termijn een prognose van een accountant (AA of RA) nodig over 2022. Mocht deze opdracht van beide kanten bevallen dan is een permanente opdracht (btw, IB) bespreekbaar. Ik ben als ZZP-er gestart in september 2019 en heb zelf geen accountant of boekhouder. Cijfers 2019, 2020 en 2021 en 2022 Q1 en Q2 zijn beschikbaar. Termijn:…

Prognose Eenmanszaak 2022

Geplaatst: 4 mei
Beste freelancers, Prognose lopend boekjaar 2022 tbv hypotheek verstrekking. Startende ondernemer sinds september 2022. De administratie is keurig en volledig bijgehouden in boekhoudprogramma Jortt door mijzelf maar een officiële prognose van boekhouder/accountant is nodig. Er is enige haast bij. Dezelfde week de prognose aan kunnen leveren heeft de voorkeur. Graag bij reactie ook het tarief…

Jaarrekeningen 2021 Opstellen (Spoed)

Geplaatst: 13 apr
Beste freelancers, Voor mijn hypotheek aanvraag ben ik op zoek naar een administratiekantoor of accountant voor het opstellen van mijn jaarrekeningen. Het gaat om een holding met 2 werkmaatschappijen en een eenmanszaak. In principe zijn de cijfers allemaal klaar. Het betreft dus puur een samenstellingsopdracht. Deze opdracht moet het liefst deze week nog worden afgerond.

Zelfstandige Gezocht voor 1 Dag per Week

Geplaatst: 7 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een zelfstandig die één dag per week kan ondersteunen met:   (controle op zelf bijgehouden) Administratie Maand- & kwartaalafsluitingen Financiële rapportages Btw-aangiftes Jaarverslagen samenstellen Aangiftes inkomstenbelasting Aangiftes Vennootschapsbelasting  Vereisten: Werkervaring is een harde vereiste  Het kunnen werken…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht