Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Interieurdesigner voor Artist-Impressions Woning (2D/3D)

Geplaatst op:
8 mei 2019 13:05
Categorie:
Overige Services
Subcategorie:
Bouwkundig
Opdracht ID:
39092
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 150 tot € 500
Locatie:
TWENTE, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor een te verkopen woning in Twente zoeken we een interieur designer voor een artist impressions na verbouwing van een woning.
We willen graag een ontwerp in de vorm van 3d en 2d artist impressions na verbouwing van deze 3 a 4 verdiepingen met als doel de verkoop van deze woning. Een bezichtiging van de woning aldaar behoort daaarbij met de uiteindelijke opdrachtnemer.

Wat zoeken we:
We zoeken bij voorkeur een binnenhuisarchitect / anders een interieur ontwerper die ervaring heeft in verbouwen en verbouwingen van woningen. De persoon moet enkele artist impressies vervaardigen. Het betreft een hoek-woning (2onder 1 kap) uit 1988 waarvan het interieur naar de huidige wensen en standaard aangepast kan worden. Zodanig dat de te verkopen woning aantrekkelijker wordt voor verkoop. Het betreft een woning in Twente waar de woningmarkt wat stagneert.

Wat verwachten we van je:
Op basis van het advies van een makelaar wordt gedacht aan:
  • Verbouwing begane grond, garage, keuken, woonkamer, WC enz.
  • Eerste verdieping slaapkamers incl. badkamer
  • Zolder met slaapkamer en hobbykamer?
Daarbij een mogelijkheid om een kelder via een aan te leggen keldertrap te realiseren. De kelder kan als mancave, hobby of home cinema / theater ruimte functioneren en in het uiterste geval een ondergrondse garage worden omdat de woning op een sterk hellend talud staat. max 2m hoog.

Heb je interesse dan zien wij graag een korte / zeer globale en niet verder te onderbouwen kostenraming tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (2)

Amir Amir 08-05-2019
Susan Susan 08-05-2019
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Tekeningen en Berekeningen Aanleg Steiger
Beste freelancers,    We zoeken iemand die ten behoeve van een vergunningaanvraag (gemeente Almere) tekeningen en berekeningen kan maken voor een steiger met golfbreker/damwand om een beschutte winterplaats voor een ponton te creëren.    Graag ontvangen we een offerte.
20 mei
Bouwkundige Tekening Nodig (Den Haag)
Beste freelancers,    Ik heb een bouwkundige tekening nodig van mijn pand (omgeving Den Haag).  Budget: 350 - 1000 euro    Ik kom graag in contact om de verdere details te bespreken.
26 feb
EPA-W Adviseur Gevraagd
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een EPA-W adviseur. Wij hebben regelmatig opdrachten voor EPA-W adviseurs die voor ons opnames kunnen verzorgen.    Als EPA-W opnemer/adviseur inventariseer en inspecteer je woningen en verwerk je de gegevens conform ISSO 75.1. De labels worden opgesteld conform ISSO 75.1.    -…
22-07-2019
Calculatie Woonhuis Maken
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die, op basis van een .dws bestand, op korte temijn een calculatie kan maken van mijn bouwproject, zodat ik hiermee naar een hypotheekverstrekker kan.    Ik ben dus op zoek naar een globale calculatie op basis van tekeningen en lijst van eisen.    Graag hoor ik wat de mogelijkheden…
28-04-2019
Bouwtekening van Voorgevel
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een bouwkundig tekenaar voor het maken van een bouwtekening van de voorgevel huidig en nieuw.    Wij laten namelijk de kozijnen vervangen waarbij de indeling gaat veranderen.    Opgenomen maten zijn beschikbaar.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
26-03-2019
Bouwkundig Tekenaar Voor Ontwerp Nieuwbouw Huis
Beste freelancers,    Voor een nieuw te bouwen huis in de gemeente Bernheze (Noord-Brabant) ben ik op zoek naar iemand die ons ontwerp kan uitwerken en eventueel verbeteren.    Ik ben dus niet op zoek naar een architect die een geheel nieuw ontwerp maakt, maar die ons bestaande ontwerp omzet.    Deze uitwerking (+kostenraming)…
15-03-2019