Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Overige Finance & Administratie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Inkomstenbelasting voor kleine Ondernemer

Opdracht ID: 50706

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 18 apr
Reacties: 4
Locatie: Hillegom, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 26 apr
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek hulp van een kleinschalig administratiekantoor (binnen 15 km van Hillegom) dit is vereist. Dit vanwege het persoonlijk contact waar ik zeer veel waarde aan hecht.

Het gaat om het doen van ingewikkelde inkomstenbelasting voor een kleine ondernemer. Het gaat om een aangifte voor het jaar 2022. Ik zet de advertentie al vroeg (wie weet bij tevredenheid, dat ik volgend jaar meer aangifte heb om uit te besteden).
Heeft u interesse wilt u dan de prijs erbij zetten. De boekhouding wordt volledig aangeleverd, alleen de inkomstenbelasting moet nog gedaan worden.

Ik kijk uit naar de reacties.

Freelance finance managers die hebben gereageerd (4)

Michiel
Michiel
18-04-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Jonah
Jonah
19-04-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Thimos
Thimos
23-04-2022
4 referenties
Gemiddelde score
10
Arthur
Arthur
23-04-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.9

Freelance finance opdrachten

Hulp bij Aanvraag Hypotheek

Geplaatst: 20 mei
Beste freelancers, Na de scheiding dient onze gezamenlijk hypotheek te worden overgezet op mijn naam. Ik zou graag zwart op wit willen hebben van de bank (NIBC) dat dit mogelijk is. Ik heb dit reeds eerder laten uitzoeken door mijn hypotheek adviseur, maar die heeft het momenteel erg druk. Graag hulp bij de informatieverstrekking vanuit de bank, en daarna hulp bij het daadwerkelijk overzetten en aanpassen…

(Spoed) Prognose voor Bedrijf

Geplaatst: 29 apr
Beste freelancers, Ik zoek iemand die met enige spoed een prognose kan opstellen voor mijn bedrijf. Als je mij hierbij kan helpen hoor ik graag van je.

Opstellen Derdenverklaring NOW Bijdrage

Geplaatst: 19 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het op korte termijn opstellen van een derdenverklaring NOW bijdrage. Als je mij kan helpen zie ik je offerte graag tegemoet.

Fiscaal Advies voor Verhuur Tweede Woning

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een financieel adviseur m.b.t. fiscaal advies inzake de verhuur van een tweede woning in Nederland. Het gaat met name om de verhuurmogelijkheden te onderzoeken en deze af te zetten tegen de verkoop van deze woning. Stuur a.u.b. even een bericht met je tarief en hoeveel uur dit ongeveer kost. Plus op welke wijze je wenst te werken. Omgeving Rotterdam. Alvast bedankt!

Aangifte Vennootschapsbelasting

Geplaatst: 8 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die kan helpen bij de belastingaangifte van mijn bedrijf. Bedrijf (B.V.) begonnen in november 2019. Moet aangifte vennootschapsbelasting doen. Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Exploitatieberekening Maken Verhuur Grond

Geplaatst: 2 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een exploitatieberekening kan maken. Het gaat om een exploitatieberekening voor het verhuren van een stuk grond voor de duur van 10 jaren, waar mensen zelf een tiny house op mogen zetten. Wie kan mij verder helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht