Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Specificaties

Status
Match!
Geplaatst op
5 april 2016 13:05

Budget
€ 25 tot € 80 p.u.
Locatie
Ouderkerk aan de Amstel, Noord-Holland
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Design & Multimedia
Subcategorie
Overige Design & Multimedia
Opdracht ID
23765

Industrial Designer voor Verfijnen Anti Hoofdluis Kap

25 tot 80 p.u. Ouderkerk aan de Amstel, Noord-Holland (1) reacties
Status
Match!
Geplaatst op
5 april 2016 13:05
Categorie
Design & Multimedia
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik zoek een industrial designer. Ik heb een latex kap ontwikkeld tegen hoofdluis. Er is inmiddels patent op, dus ik kan gelukkig vrijuit praten ;-). Het is eigenlijk een groot condoom, die je op je hoofd zet en die je vol giet met olie waarmee je de luizen dood. De kap is van latex, lekdicht en wordt uitgevoerd in 3 of 4 verschillende maten. De mallen worden uitgevoerd in aluminium.

Ik ben opzoek naar iemand die het ontwerp net even een beetje naar een hoger niveau tilt.
Die kan omrekenen naar verschillende (hoofd) maten en de rekbaarheid van het materiaal daarin meeneemt. Iemand die ook de vorm en de manier waarop deze op het hoofd aansluit weet te optimaliseren. Iemand die de tekening van de huidige mal weet aan te passen.

Budget € 25 - € 80, per uur.

Ik hoor graag van je!
 
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (1)

Herman
05-04-2016

Specificaties

Status
Match!
Geplaatst op
5 april 2016 13:05

Budget
€ 25 tot € 80 p.u.
Locatie
Ouderkerk aan de Amstel, Noord-Holland
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Design & Multimedia
Subcategorie
Overige Design & Multimedia
Opdracht ID
23765

Opdrachten in dezelfde categorie

Design Update van Persoonlijke CV
Beste freelancers,    Graag wil ik mijn bestaande CV willen laten vernieuwen in een modern en creatieve lay-out. Belangrijk is dat deze bewerkbaar is vanwege verschillende talen waarin ik deze wil hebben.    Mijn budget is ca. € 75,-. Ik hoor graag wat er voor dit budget mogelijk is.
19 jan
CV Onderscheidend en Up to Date Maken
Beste freelancers,    Graag laat ik mijn CV updaten zodat deze weer mooi up to date is. Daarbij vind ik het belangrijk dat deze onderscheidend is.     Kan jij mij hierbij helpen? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.
13 jan
Photoshopper met Humor voor Website en Advertenties
Beste freelancers,    Als kleine zelfstandige zoek ik een gepassioneerde "photoshopper" met humor die in staat is mij te helpen bij mijn kranten-advertenties en website. Ik verkoop en organiseer cursussen in onder andere daytraden op locatie vanuit de omgeving Rotterdam.  De advertenties en website mogen met een knipoog…
28-12-2020
3D Ontwerp en Printing van Miniatuur Auto
Beste freelancers,    Lastminute heb ik voor kerst een leuk idee voor mijn vriend.   Door omstandigheden gaat hij zijn veetrailer wegdoen, die hij zelf ontworpen had. Dit is, in combinatie met zijn Toyota Tundra pickup, echt zijn trots.  Dus leek het mij wel heel leuk om hem die auto-trailer combinatie cadeau te doen als…
14-12-2020
3D Printen met Eigen FDM Printer
Beste freelancers,    Wij zoeken iemand die ons kan helpen met het 3D printen van ongeveer 200 units van ontwerpen die wij aanleveren.  De juiste freelancer heeft een eigen FDM printer of toegang tot een FDM printer en kan snel beginnen.   De aflevering is per afgesproken aantal, bijvoorbeeld ieder week 10 stuks, hierover willen…
08-12-2020
Infographic Maken van Kokend Water Kraan
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die Infographic kan maken voor 100 graden kokend water kraan die ik verkoop.  Voor de infographic heb ik de volgende wensen: Creatief / aanstekelijk informatie Pijnpunt Waarom zou je voor kokend water kraan gaan?   Wie kan mij hiermee helpen?
30-11-2020
Grafisch Ontwerper Voor Internationale Organisatie
Beste freelancers,    Wij zoeken een grafisch vormgever die al jaren ervaring heeft met het bedenken en ontwerpen van communicatie dragers, merchandise en andere ontwerpen die een merk en het boodschap versterken.    Het gaat om een internationaal lifestyle merk, het doel is om de nieuwe collectie hedendaags te presenteren aan klanten.…
24-11-2020
Toon meer