Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Illustrator of Cartoonist (Regio Rotterdam)

Geplaatst op:
15 mei 2019 11:45
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Illustraties
Opdracht ID:
39176
Status:
Gepauzeerd
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 100 tot € 300
Locatie:
Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een illustrator of cartoonist uit de regio Rotterdam.

Het is de bedoeling om van 5 kernwaarden die onze visie en ambitie beschrijven een beeld/tekening te maken. Liefst in 1 tekening, maar mogelijk ook meerdere afbeeldingen om het totaal verhaal meer verdieping te geven.

Wie kan ons hiermee helpen?

Wij zien graag een reactie tegemoet
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (7)

Michael Michael 15-05-2019
referentiesterren
4 referenties
Erwin Erwin 15-05-2019
referentiesterren
19 referenties
Pepijn Pepijn 15-05-2019
referentiesterren
5 referenties
Gerwin Gerwin 15-05-2019
Mido Mido 15-05-2019
Debbie Debbie 15-05-2019
Tilleke Tilleke 15-05-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Tatoeage Tekening van Foto
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij de foto van mijn vriendin wilt tekenen in Day of the Dead.    Tekening is namelijk voor een tatoeage.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
8 mei
Omzetten Full Colour Tekening naar EPS Bestand
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een een full colour tekening (jpg) kan omzetten naar een juiste EPS bestand (lijntekening).    Afbeelding op aanvraag.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
7 mei
Illustratie voor Gastenboek Maken
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance illustrator voor het maken van een tekening.    Het moet een tekening worden van een vriendin die 30 wordt en het is de uiteindelijk de bedoeling om de tekening op het gastenboek te plaatsen.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
1 mei
T-Shirt Illustraties Ontwerpen
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons bedrijf een mooie illustratie kan maken voor op een t-shirt.    Wij hebben enkele foto's om de (bonte en gekleurde) sfeer aan te geven die wij in het ontwerp terug willen zien. Wij willen het ontwerp in twee vormen, in zwart-wit lijnenspel en in bonte kleur (waterverf,…
29 apr
Illustrator voor Tatoeages (Borst en Armsleeve)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance illustrator voor het maken van tatoeage illustraties.    Hallo,    Het wordt geen japanse cultuur meer.  De ideeen die ik zover heb zijn:  Draak hoofd met ogen zichtbaar op borst die vuur uit ademt, vogel achterin mijn nek die zijn vleugels naar voren brengt…
24 apr
Illustrator Gezocht voor Beginnende Schrijfster
Beste freelancers,    Ik ben een beginnende schrijfster uit België die korte kinderverhalen heeft geschreven en nu op zoek is naar een enthousiaste illustrator. Ook beginnende illustrators mogen zich melden.    Het omvat een 30 -tal kleine tekeningen met als hoofdrol 2 hondjes.  Budget: Deze is in overleg. Ik zou graag…
24 apr