Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Illustraties

Illustrator in Aquarel Stijl Gezocht voor een Kinderboek

Opdracht ID: 48743

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 01-09-2021
Reacties: 8
Laatst gewijzigd: 02-09-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers,

Voor mijn nieuwe kinderboek ben ik op zoek naar een illustrator die tekeningen kan maken in aquarel achtige stijl. Het betreft in totaal 15 tekeningen op A4 formaat, daarnaast wil ik ook graag de kaft laten tekenen in dezelfde stijl.

Het boek gaat over een meisje die uit school in een waterval van hagelslag terecht komt, zij gaat direct naar haar vriendje en vervolgens beleven zij samen avonturen.

Kan jij mij helpen met de illustraties voor mijn kinderboek? Reageer dan met portfolio!

Freelance illustratoren die hebben gereageerd (8)

Eugenio
Eugenio
01-09-2021
8 referenties
Gemiddelde score
9.9
Puck
Puck
01-09-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Pepijn
Pepijn
01-09-2021
9 referenties
Gemiddelde score
9.8
nicky
nicky
01-09-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Tilleke
Tilleke
01-09-2021
16 referenties
Gemiddelde score
9.9
Ingeborg
Ingeborg
02-09-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Zsofi
Zsofi
01-09-2021
13 referenties
Gemiddelde score
9.5
Martijn
Martijn
01-09-2021
6 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance illustrator opdrachten

Pentekeningen voor Gebruiksaanwijzing Laten Maken
Geplaatst: 21 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een illustrator die enkele pentekeningen kan maken. De pentekeningen dienen ter verduidelijking van de gebruiksaanwijzing van een fotokader. Wie kan deze klus uitvoeren? Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Illustraties t.b.v. het Uitbreiden van ons Assortiment
Geplaatst: 20 jan
Beste freelancers, Wij zoeken een illustrator die met digitale technieken meerdere illustraties ontwerpt of aanpast voor ons assortiment raamstickers met daarop een LED vlam in 3D. Voorbeelden van bestaande ontwerpen meegezonden. Prijs is totaalprijs voor meerdere ontwerpen in één opdracht. Graag voorbeelden van voorgaand werk meesturen met offerte. Bij interesse zien wij graag…

Afbeelding Omzetten naar Dot by Dot Tekening
Geplaatst: 20 jan
Beste freelancers, Graag ontvang ik een offerte om van een afbeelding een dot by dot tekening te maken.  Kan u mij a.u.b. een budgetindicatie sturen via Hoofdkraan.nl? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Illustrator Gezocht voor Schets Compositie van Mensen
Geplaatst: 18 jan
Beste freelancers, Een compositie van mensen (realistische tekening) als schets. De schets dient later om met acteurs een fotoshoot te bewerkstelligen. Exacte briefing volgt na selectie. Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? Dan zien we graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Illustrator voor Prentenboek over 3 Kinderziektes
Geplaatst: 18 jan
Beste Illustrators, Ik ben op zoek naar een illustrator voor mijn prentenboeken. Het gaat in totaal om 3 prentenboeken die als thema 3 kinderziektes hebben. Door mijn werk als kinderarts heb ik hier veel kennis over en wil ik dit graag overbrengen op kinderen. Ik zou graag een kostenplaatje willen hebben van de kosten die je als illustrator hiervoor maakt. Denk hierbij aan een uurloon en de tijd die…

Illustrator Gezocht, Visueel en Creatief Meedenkend
Geplaatst: 17 jan
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mijn persona's (iconen) tot leven kan brengen! Om te beginnen wil ik graag 1 tekening voor mijn website. Ik heb het volgende in mijn hoofd: Een bij vliegt als raket door de lucht. Een blije heks ('queenbee') zit erbovenop en houdt een blij mens aan de hand vast en die houdt iemand vast enzovoort; een sliert blije mensen stijgt op met de bij! Ik heb…

Digitale Illustratie voor Nieuwe Menukaart
Geplaatst: 12 jan
Beste freelancers, Ons restaurant is bezig met het ontwerpen van een nieuwe menukaart. We willen hierin gebruik maken van illustraties en wellicht een soort 'karakter/mascotte' ontwerpen die past bij de naam, het bedrijf en de uitstraling. Of wellicht bedenk je iets fantastisch met het huidige logo. We zoeken dus iemand die illustraties kan maken, dit digitaal kan aanleveren en heel belangrijk…

Toon meer