Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Illustraties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Illustrator Gevraagd (Kaartspel Ontwerpen)

Opdracht ID: 27924

Budget: € 20 tot € 100
Geplaatst: 13-02-2017
Reacties: 5
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 29-05-2017
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een tekenaar voor voor illustraties op een klassiek kaartspel. Ieder jaar fietst er een mtb team voor mij de duchenne heroes, een mtb tocht van 700 km. Deze tocht wordt gefietst om geld in te zamelen voor de spierziekte van Duchenne. 

Dit jaar wil ik voor mijn helden een kaartspel laten maken. het is de bedoeling om op de koning,boer, aas en joker kaarten illustraties van de fietsers te plaatsen (afgeleid van foto's). Op de koningin kaarten moeten  illustraties  van sexy dames met een mtb fiets komen te staan.
Het gaat dus om 20 illustraties, waarvan er 16 afgeleid zijn van van foto's en 4 pinup dames zelf bedacht.

Hierbij nog wat extra info en vragen:

Extra info:
Grootte 384 x 591 px
12x 1 karikatuur per illustratie 
2x 2 karikaturen per illustratie
4x pin-up dames
Totaal: 18 illustraties 
Graag bij de karikaturen hoofd en bovenlijf in ons tenue.

Vragen:
Kunt u mij ook vertellen aan welke eisen de foto’s die ik uw stuur om de karikaturen vanaf te leiden moeten voldoen?
Is het mogelijk dat u de illustraties digitaal aan mij levert?

Kunt u mij helpen? Dan hoor ik graag van u.

Freelance illustratoren die hebben gereageerd (5)

Eugenio
Eugenio
13-02-2017
8 referenties
Gemiddelde score
9.9
Laura
Laura
13-02-2017
0 referenties
Gemiddelde score
Wil
Wil
13-02-2017
4 referenties
Gemiddelde score
9.6
Maria
Maria
13-02-2017
14 referenties
Gemiddelde score
9.7
jake
jake
16-02-2017
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance illustrator opdrachten

Illustratie van Meisje met Tekst

Geplaatst: 2 jun
Beste freelancers, Ik zoek een illustrator die een meisje voor mij kan tekenen en mijn boodschap, “don’t give up”, mooi in de tekening kan verwerken. Van het meisje dat getekend moet worden heb ik een foto. Zij zelf is een graphic designer, dus ik had in m’n hoofd dat ze op de tekening achter 1 van haar computers (iMac of Macbook) zit, cute maar vermoeid, maar dat ze toch…

Illustraties voor Condoom Webshop

Geplaatst: 30 jun
Beste freelancers, Voor onze website zijn wij op zoek naar iemand die illustraties kan maken. Over ons Wij verkopen condooms, glijmiddelen en accessoires van de beste en meest vertrouwde merken in de seksuele gezondheidsindustrie. Bij interesse zie ik je offerte graag tegemoet.  

Cartoon van Hondjes Maken

Geplaatst: 28 jun
Beste freelancers, Wij zoeken een illustrator die de cartoons van onze paardjes kan vertalen in cartoons voor hondjes. We zijn namelijk aan het uitwerken hoe we onze methode ook met honden kunnen gaan inzetten. We zetten paarden in om kinderen te helpen met onderwijsondersteuning zodat we ze weer een gevoel van competentie kunnen geven. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Peuters Illustreren voor Kinderboek

Geplaatst: 28 jun
Beste freelancers, Ik zou graag 10 illustraties willen voor mijn kinderboek. Het gaat om 1 exemplaar (voor nu). De freelancer hoeft geen ervaring te hebben. De illustraties zullen bestaan uit peuters. In totaal 6 peuters en een paar moeders vaag op de achtergrond. 1 kindje komt specifiek veel terug. Ze heeft bruine krullen, groene ogen en een licht getinte huid plus een kleine blond jongetje met platte…

Illustrator voor Kinderboek over Hondje

Geplaatst: 23 jun
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een illustrator die tekeningen wilt maken voor mijn kinderboek. Het gaat over een hondje dat wegloopt van huis. Ik doe dit voor het eerst, dus ik hoor graag waar ik rekening mee moet houden, zoals kosten, wachttijd et cetera. Bij interesse zie ik je offerte met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.

Pictogrammen Ontwerpen voor Schoonmaakbedrijf

Geplaatst: 23 jun
Beste freelancers, Ik  ben op zoek naar een freelancer voor het ontwerpen van pictogrammen voor een schoonmaak/facilitair bedrijf. Interesse? Dan zie ik je reactie met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.

Illustraties Maken voor Beweegpaden

Geplaatst: 16 mrt
Beste freelancers, Ik ben een ergotherapeut en op zoek naar een illustrator die afbeeldingen kan tekenen voor beweegpaden. Het gaat om ± 10 verschillende afbeeldingen. Voor een voorbeeld zie: zintuigenpad.nl/producten. Graag ontvang ik voorbeelden van voorgaand werk bij je offerte op Hoofdkraan.nl.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht