Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Illustraties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Illustraties van Kerstlandschappen voor Kinderboek

Opdracht ID: 49592

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 06-12-2021
Reacties: 11
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 15-12-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Als kinderboekenschrijver ben ik op zoek naar een freelancer die het leuk vind om illustraties bij mijn boek te maken.

Het kinderboek dat ik momenteel aan het schrijven ben gaat over een meisje (Emma) met een licht verstandelijke beperking. Die op
Kerstavond haar beperking weg wilt wensen, uiteindelijk komt ze erachter dat ze goed is zoals ze is en dat een beperking ook mooie kanten kan hebben.
Het boek is gericht op kinderen en jongere met een verstandelijke beperking, ik heb dit verhaal geschreven omdat er nog veel te weinig leesboeken zijn voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking.

Ik zoek voor dit boek iemand die het leuk vind om winterlandschappen te maken met bijvoorbeeld rendieren maar ook iemand die eenvoudige illustraties kan maken passend bij mijn verhaal. Illustraties waarvan de fantasie van de lezer wordt geprikkeld. Ik heb zelf een licht verstandelijke beperking, dus hou er rekening mee dat een duidelijke communicatie belangrijk voor mij is.
Het gaat om ongeveer 12 illustraties inclusief voor en achterkant.

Het is niet mijn eerste boek dat ik uitbreng, afgelopen zomer is mijn eerste boek uitgekomen. Ik mocht op TV  bij "tijd van max" over mijn boek vertellen ik vond dat zo fantastisch, dat ik nu een mooi prentenboek heb geschreven dat eind volgend kerst uitkomt.

Heb je interesse? Reageer dan en stuur voorbeelden mee.
Als daar een match uit komt, dan maak ik met mijn ouders een afspraak met je om te kijken of je stijl bij mijn verhaal past.

Freelance illustratoren die hebben gereageerd (11)

Melanie
Melanie
06-12-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.6
Pepijn
Pepijn
06-12-2021
9 referenties
Gemiddelde score
9.8
Olga
Olga
06-12-2021
1 referenties
Gemiddelde score
9.5
Tilleke
Tilleke
06-12-2021
16 referenties
Gemiddelde score
9.9
ymke
ymke
06-12-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Paul
Paul
06-12-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Joost
Joost
06-12-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.7
Carlijn
Carlijn
06-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Kim
Kim
06-12-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Beste
Beste
15-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Esther
Esther
15-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance illustrator opdrachten

Illustraties voor Kinderboek (Sinterklaas)

Geplaatst: 12 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een illustrator voor mijn kinderboek, gericht op sinterklaas. Iemand die mooie, opvallende, kleurrijke illustraties kan maken. Het gaat om een cover, in de inleiding 5 kleine illustraties van een kindergezichtje, en verdeeld over de 9 hoofdstukken 9 wat grotere illustraties, en bij ieder hoofdstuk bijpassende strooiillustraties. Graag een reactie bij interesse…

Praatplaat Striptekening over Bedrijfsvisie

Geplaatst: 28 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het maken van een praatplaat striptekening over de kansen en visie van ons bedrijf. Afspraak in de week van 2 mei en de praatplaat heb ik nodig op 10 mei 2022. Over ons Wij zijn gespecialiseerd in het aansturen en implementeren van veranderopdrachten bij profit en non-profit organisaties. Tevens kunnen mensen mij benaderen om als sparringpartner…

Illustrator Gezocht op Project Basis

Geplaatst: 26 apr
Beste freelancers, Ik zoek een ervaren illustrator die op zeer korte termijn beschikbaar is om een aantal illustraties in een manga / cartoon stijl te maken. Graag in de omgeving noord Nederland. Werk op locatie is geen pre maar een eerste kennismaking wel. Hebben wij een klik dan is een langdurige samenwerking waar ik naar op zoek ben. Ik ontvang graag jouw portfolio en recent werk. Bij een match…

schets naar tekening illustrator

Geplaatst: 26 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor ons een viertal schetsen van sjablonen in Illustrator wil omzetten. Dit omdat onze sjabloon leverancier alleen met bestanden uit illustrator werkt. Het gaat dus 4 tekeningen die omgezet moeten worden. Interesse? Reageer direct!

Tattoo met Bloemen Ontwerpen

Geplaatst: 25 apr
Beste freelancers, Ik wil graag een tattoo ontwerp laten tekenen. Het gaat om 3 a 4 bloemen in een boeket. Het liefst alleen lijn werk zonder schaduwen. Als je mij kan helpen hoor ik graag van je.

Illustratie van Handen Michelangelo (Realistisch)

Geplaatst: 21 apr
Beste freelancers, Ik ben voor een nieuw project voor een zakelijke klant op zoek naar een illustrator die op realistische, pakkende en kleurrijke wijze de handen van Michelangelo's wereldbekende werk 'De Schepping van Adam' kan illustreren/bewerken. De handen zouden alleen chirurgen handschoentjes aan moeten hebben, omdat de illustratie gebruikt wordt voor een klant die in de medische…

Boekomslag Illustratie voor Humorboekjes

Geplaatst: 13 apr
Beste freelancers, Ik ben de schrijver van humoristische boekjes, o.a. met anekdotes en humoristische voorvallen bij de contacten tussen luchthavenpassagiers en de Koninklijke Marechaussee op Schiphol.  Ik ben op zoek naar een illustrator die voor mijn boekjes een boekomslag kan maken. Ik zie bij interesse graag een reactie tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht