Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Illustraties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Illustraties van Kerstlandschappen voor Kinderboek

Opdracht ID: 49592

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 06-12-2021
Reacties: 10
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 15-12-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Als kinderboekenschrijver ben ik op zoek naar een freelancer die het leuk vind om illustraties bij mijn boek te maken.

Het kinderboek dat ik momenteel aan het schrijven ben gaat over een meisje (Emma) met een licht verstandelijke beperking. Die op
Kerstavond haar beperking weg wilt wensen, uiteindelijk komt ze erachter dat ze goed is zoals ze is en dat een beperking ook mooie kanten kan hebben.
Het boek is gericht op kinderen en jongere met een verstandelijke beperking, ik heb dit verhaal geschreven omdat er nog veel te weinig leesboeken zijn voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking.

Ik zoek voor dit boek iemand die het leuk vind om winterlandschappen te maken met bijvoorbeeld rendieren maar ook iemand die eenvoudige illustraties kan maken passend bij mijn verhaal. Illustraties waarvan de fantasie van de lezer wordt geprikkeld. Ik heb zelf een licht verstandelijke beperking, dus hou er rekening mee dat een duidelijke communicatie belangrijk voor mij is.
Het gaat om ongeveer 12 illustraties inclusief voor en achterkant.

Het is niet mijn eerste boek dat ik uitbreng, afgelopen zomer is mijn eerste boek uitgekomen. Ik mocht op TV  bij "tijd van max" over mijn boek vertellen ik vond dat zo fantastisch, dat ik nu een mooi prentenboek heb geschreven dat eind volgend kerst uitkomt.

Heb je interesse? Reageer dan en stuur voorbeelden mee.
Als daar een match uit komt, dan maak ik met mijn ouders een afspraak met je om te kijken of je stijl bij mijn verhaal past.

Freelance illustratoren die hebben gereageerd (10)

Pepijn
Pepijn
06-12-2021
9 referenties
Gemiddelde score
9.8
Olga
Olga
06-12-2021
1 referenties
Gemiddelde score
9.5
Tilleke
Tilleke
06-12-2021
23 referenties
Gemiddelde score
9.8
ymke
ymke
06-12-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Paul
Paul
06-12-2021
5 referenties
Gemiddelde score
10
Joost
Joost
06-12-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.7
Carlijn
Carlijn
06-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Kim
Kim
06-12-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Beste
Beste
15-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Esther
Esther
15-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance illustrator opdrachten

Illustraties voor mijn boek

Geplaatst: 22 mrt
Beste freelancers, Ik ben bezig met het schrijven van een boek. Op dit moment loop ik vast. Want hoe moet ik verder. Ik heb een 10 tal verhaaltjes geschreven. bij elk verhaaltje wil ik graag een tekening. Dit zou gaan om een tekening, op een A5 of half A5 formaat. Het boek gaat over een meisje dat een moeder met MS heeft. Ze beleefd leuke, minder leuke dingen. Sommige verhalen zijn zo geschreven dat…

Mijn mama is advocaat

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, Ik zoek een illustrator voor mijn kinderboek, mijn mama is advocaat, een kort informatief boek voor kinderen tussen de 6 en 8 denk ik, budget in overleg.  

Twee praatplaten

Geplaatst: 12 apr
Beste freelancers. Ik zoek een illustrator die twee praatplaten wil tekenen voor mensen met een licht verstandelijke beperking. De handleiding/ input voor deze praatplaten zijn af.   

Bordspel ontwerper

Geplaatst: 25 mrt
Beste freelancers, Ontwerper gezocht voor een bordspel voor kinderen met als thema emoties. Budget 250 euro.

Illustratie voor blog

Geplaatst: 2 apr
Hallo! Ik ben een verpleegkundige die op zoek is naar iemand die mijn blog(s) van een (simpele) illustratie kan voorzien. De blogs gaan voornamelijk over hoogsensitiviteit en burn-out. Ik heb als missie om meer kennis over deze onderwerpen binnen de zorg te verspreiden en daarmee hopelijk meer begrip.

Fine line illustratie voor geboortekaartje

Geplaatst: 11 apr
We willen graag een illustratie laten maken om op het geboortekaartje van ons eerste kindje te laten zetten. We hebben een idee in ons hoofd en we zoeken iemand die dat goed op papier kan zetten. Het gaat om een eenvoudige en abstracte fineline / single line tekening van onze hond die naast een wiegje of een kleine baby zit/ligt. Budget is in overleg, ik heb ook geen idee wat gebruikelijk is voor…

Illustraties kinderboek

Geplaatst: 26 mrt
Beste freelancers, Mijn naam is Wim Eveleens en woon in Frankrijk Ik heb een kinderboek geschreven en dat boek wil ik graag door je ( of u!)laten illustreren. Het gaat mij om plusminus acht tekeningen Eén op de kaft en zeven tekeningen in het boek zelf Het budget is plusminus 300 euro Als de tekeningen klaar zijn, wil ik het boek met de tekeningen laten drukken Ik ben maar een amateur-schrijver…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht