Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Audio

Specificaties

Status
Match!
Geplaatst op
15 februari 2021 09:05

Budget
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie
Amsterdam, Noord-Holland
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Design & Multimedia
Subcategorie
Audio
Opdracht ID
46596

Hulp op Afstand Gevraagd bij Gebruik van Audicity

25 tot 40 p.u. Amsterdam, Noord-Holland (1) reacties
Status
Match!
Geplaatst op
15 februari 2021 09:05
Categorie
Design & Multimedia
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik zoek hulp bij het maken van een opname van mijn stem en daarnaast hoe ik mijn stem dan kan samenvoegen met muziek. Ik wil voor mijn cliënten opnames maken ter ondersteuning van de therapie. Ik ben zelf aan het prutsen met Audicity maar kom er niet echt uit temeer daar ik Nederlandse versie heb en tutorials uitgaan van Engelse versie. Ik heb een Mac maar heb helaas geen GarageBand meer.

Hulp op afstand is prima. Maak voor jou ook graag opname.

Ik zie graag een reactie op Hoofdkraan.nl tegemoet.
 
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (1)

Eduart
15-02-2021

Specificaties

Status
Match!
Geplaatst op
15 februari 2021 09:05

Budget
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie
Amsterdam, Noord-Holland
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Design & Multimedia
Subcategorie
Audio
Opdracht ID
46596

Opdrachten in dezelfde categorie

Editen Audio van Intro voor Podcast
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die voor mij een intro en outro van mijn nieuwe podcastkanaal kan maken. Ik heb al de muziek en mijn stem, maar nu nog mooi combineren en er 1 geheel van maken. Ik heb een heel duidelijk beeld van wat ik wil en zoek een freelancer die mij hiermee kan helpen.    Mocht het betaalbaar zijn, dan…
08-12-2020
Audio Editor voor Beluisterbaar Maken van Telefoongesprek
Beste freelancers,    Ik zoek een audio editor die op (zeer) korte termijn een telefoongesprek van lage kwaliteit kan oppoetsen tot een beluisterbaar stukje. Knippen is niet nodig. Het gaat om een fragment van 11 minuten.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
14-07-2020
Duitse Audio Inspreken voor Animatievideo's
Beste freelancers,    Wij zoeken een Duitse moedertaalspreker die 12 audio's voor ons wil inspreken. Het gaat hierbij om 12 animatievideo's die van audio voorzien moeten worden. De video's duren ongeveer 80 seconden, en de in te spreken tekst bestaat steeds uit ca. 200 woorden. Deze teksten liggen al (vertaald naar het Duits)…
07-04-2020
Podcast Professioneel Editen
Beste freelancers,    De opdracht betreft het professioneel editen van een podcast tot 30 a 40 minuten in Adobe Audition.  Intro, transition en outro met muziek en voice over aanwezig.    Titel: Over de Liefde.    Bij interesse zie ik graag een reactie tegemoet.   
30-12-2019
Montage Hulp voor Podcasts
Beste freelancers,    Bij de start-up waar ik werk zijn wij bezig met het maken van een Data Science podcast. Nu zijn we erachter gekomen dat het monteren ervan echt een vak op zich is. Daarom zoeken wij iemand die ons kan helpen met de montage van onze podcasts. In eerste instantie zonder video, maar we laten ons graag adviseren door jou!  …
02-12-2019
Componist voor Sinterklaas-sound-a-like
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een Sinterklaas-karaoke-versie kan maken van een bekend Après-ski nummer zodat ik hier een eigen versie van in kan zingen.    Graag ontvang ik een richtprijs. Heb je ook een studio waar ik het nummer op kan nemen dan hoor ik dat graag.
19-08-2019
Toon meer