Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Hulp Gezocht bij Kajabi Software

Geplaatst op:
24 februari 2020 18:25
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
Overige Websites & Applicaties
Opdracht ID:
42571
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 25 tot 40 p.u.

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wie van jullie heeft ervaring met Kajabi? Ik wil twee video's online gaan aanbieden via Kajabi software.
Ik zoek alleen mensen met ervaring hiermee. Alvast bedankt.

Ik zie graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

System Test Engineer Gezocht (Lange Termijn)
Beste freelancers,    Wij zoeken een ervaren System Test Engineer, Applicatie context binnen SW/HW omgeving. Het betreft voornamelijk Manual testen en Automation testing.    Het gaat om het volgende: Regio: Eindhoven Start: zo snel mogelijk Corona maatregel: 1 keer fysiek ter plaatse komen voor VPN installatie, werkzaamheden…
23 mrt
Website voor Financieel Business Consultants
Beste freelancers,    Voor een financieel business consultancy bedrijf ben ik op zoek naar een website bouwer. Het gaat om een eenvoudige website waarvoor zelf tekst aangeleverd wordt.    Kan jij ons helpen? Ik zie je reactie met prijsopgave graag tegemoet.
21 mrt
XSLT Developer Gezocht
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar een XSLT ontwikkelaar die ervaring heeft met het transformeren van opmaakbestanden, hoofdzakelijk met InDesign naar een specifieke XML.    Ervaring om van XML naar een opgemaakt bestand te gaan is een enorm pluspunt.    Kan jij ons helpen, dan komen we graag met jou in contact.
20 mrt
Standaard Template voor een Verkoop Prijslijst
Beste freelancers,    Ik wil voor ons bedrijf in Scherpenzeel graag een template laten maken in Excel, Word of iets dergelijks waarin we makkelijk onze prijslijst jaarlijks in kunnen passen. Dit moet er goed uit zien, het moet namelijk meteen een soort reclameplaatje worden.    Deze template moet voorzien zijn van o.a. een hoofdfoto,…
13 mrt
Arduino Programmeur Gezocht
Beste freelancers,      Ik ben op zoek naar een Arduino programmeur. Het betreft een kleine opdracht en is daarom snel klaar voor de echte expert.    Heb jij kennis van Arduino, dan kom ik graag in contact en kan ik je meer achtergrond informatie geven over het project.
12 mrt
Developer Gezocht voor Startup
Beste freelancers,    Voor een start-up uit Amsterdam ben ik op zoek naar een freelance developer die op project basis wil beginnen met het opzetten van een nieuw platform. Dit word een 'worldchanging' project.    Wie wil mij hierbij helpen? Ik zie je reactie graag tegemoet en dan stuur ik meer informatie toe.
11 mrt
Ervaren C++ Specialist Gezocht
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een C++ specialist. Wij hebben meerdere kleine scriptjes die nu geschreven zijn in PhP en Java en dit zou vertaald moeten worden naar C++. Wij zoeken iemand die op lange termijn met ons kan samenwerken.
9 mrt