Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Analyse & Advies >
  3. Businessplan schrijven

Hulp Gezocht bij Aanvraag Gedoogbeschikking Coffeeshop

Opdracht ID: 48779

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 03-09-2021
Reacties: 1
Laatst gewijzigd: 06-09-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers,

I.v.m. de procedure regels voor de indiening en beoordeling van een aanvraag gedoogbeschikking coffeeshop, ben ik op zoek naar freelancer die mij hierbij kan helpen.

De opdracht betreft: een ondernemingsplan voor een coffeeshop, een plan preventie verslaving, plan van aanpak openbare orde en bijdrage leefbaarheid, plan van aanpak verkeer en parkeren.

Ik zie graag een reactie tegemoet via Hoofdkraan.nl.

Businessplan coaches die hebben gereageerd (1)

Kristel
Kristel
06-09-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance ondernemingsplan opdrachten

Freelancer voor Schrijven van Businessplan tbv Kinderopvang
Geplaatst: 3 jan
Beste freelancers, Ik ben naar een freelancer op zoek die mij kan helpen met het schrijven van een professioneel bedrijfsplan en financieel plan. Ik ga starten met een nieuwe onderneming dat zich bezighoudt met kinderopvang dat buiten de dagopvang ook avond en nachtopvang biedt. De doelstelling van het plan is om een financiering rond te krijgen. Kan je mij hiermee helpen? Reageer dan direct!

Ondernemingsplan voor Starterskrediet en BBZ Aanvraag
Geplaatst: 22-12-2021
Beste Freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een bedrijfsplan met financieel plan kan opzetten voor een startende nationaal & internationaal express koeriersbedrijf. Ik wil een starterskrediet en BBZ bij de gemeente aanvragen.  Kan jij mij helpen met een goed ondernemingsplan, dan zie ik je reactie met scherpe aanbieding graag tegemoet!

Hulp bij Ondernemingsplan voor Bbz Aanvraag
Geplaatst: 06-12-2021
Beste freelancers, Ik wil graag een ondernemingsplan laten schrijven voor mijn start up. Ik heb sinds januari vorig jaar een webshop in natuurlijke huidverzorgingsproducten. Ik wil nu in de gemeente Amsterdam een BBZ aanvraag doen voor een aanvullende uitkering omdat wij niet genoeg verdienen om rond te komen. Businessplan is vereist voor de financieringsaanvraag. Er moet ook een financieel plan worden…

Hulp Gezocht bij Businessplan voor Koffie en Smoothiebar
Geplaatst: 26-11-2021
Beste freelancers, Na jarenlange horeca ervaring is het nu (juist nu) tijd voor een volgende stap.. Een eigen koffie/smoothiebar. Waarin ik al mijn (creatieve) skills kwijt kan. Ik heb ontzettend veel ervaring op de werkvloer en zie het helemaal voor me. Maar het schrijven, uitwerken van een business/financieel plan krijg ik zelf maar niet voor elkaar. Doel van het plan is het aantrekken van investeerders.…

Businessplan Schrijven Nieuwe Onderneming Groente en Vlees
Geplaatst: 22-11-2021
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een compleet business plan schrijft voor de kvk. Ik werk als zzp-er en wil een klein eerlijke groente en vlees producentje worden voor leden. Het wordt daarmee een soort hellofresh alleen dan voor lokale mensen. Om dit goed te realiseren heb ik een ondernemingsplan nodig die ik kan gebruiken voor de kvk en belasting…

Ondernemingsplan Schrijver Gezocht voor Triagepost
Geplaatst: 15-11-2021
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het schrijven van een ondernemingsplan. Ik wil graag een triagepost gaan opstarten. Kan jij mij hierbij helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Bedrijfsplan + Financieel Plan Schrijven voor Nieuw Bedrijf
Geplaatst: 03-11-2021
Beste freelancers, Voor mijn nieuw te starten onderneming ben ik op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met het schrijven van een professioneel ondernemingsplan. Het plan moet zal gebruikt worden voor een financieringsaanvraag bij de bank. Een financieel plan is dan ook een belangrijk onderdeel van het totale plan. De onderneming houdt zich bezig met bedrijfstelefoons en sleutel service. Wil…

Toon meer